Un podcast de cinema i sèries amb la mirada al fantàstic i els còmics

Portada Qui som Imatges Ràdio a la carta Contacte
 
         
 

Qui som

El Ningú no és perfecte, és  un programa de cinema i sèries amb la mirada posada al gènere fantàstic i els còmics. Ressenyes de pel•lícules, sèries, monogràfics especials, entrevistes, espais sobre Star Wars i Star Trek, còmics, anàlisis i ressenyes de productes de gènere amb els millors col·laboradors.

Ara mateix ens podeu escotar per les emissores indicades en l’espai Ràdio a la carta del web, i òbviament, en el canal de podcast.

El Ningú no és perfecte, va néixer el setembre de 2001 a Ràdio Salt. Actualment es retransmet per una vintena de freqüències locals catalanes i disposem de canal de podcast en què oferim contingut exclusiu que només es pot escoltar per internet.

El nostre equip està format per l'Ignasi Arbat, presentador i redactor de l'espai d'estrenes, l'Aram Bonmatí, redactor de l'espai de còmics, en Jacint Casademont, redactor de les Notícies calentes i La crítica del tràiler i la Marta Sanz, productora i redactora de càstings i recomanacions. Per altra banda, en Francesc Morales ofereix un espai temàtic de periodicitat mensual, relacionat amb el terror i el fantàstic, i en Pau Garriga ens acompanya en els programes monogràfics.

Aquesta nova temporada, 2019-2020 encetem noves seccions aperiòdiques sobre Star Wars a càrrec de l'Agus Izquierdo, i Star Trek, a càrrec d'en Sergi Toboso. Per altra banda, en Bernat Costa s'encarrega d'un nou espai, una mena d'Honest Tràilers en què ens parlarà d'una pel·lícula o sèrie des del seu punt de vista irònic.