Un programa de ràdio de cinema, còmics i sèries

Portada Qui som Imatges Ràdio a la carta Contacte
 
         
 

Qui som

El Ningú no és perfecte és un programa de cinema, còmics i sèries de televisió.

Ara mateix ens podeu escotar per les emissores indicades en l’espai Ràdio a la carta del web; i òbviament, en el canal de podcast.

El Ningú no és perfecte va néixer al setembre de 2001 a Ràdio Salt. A partir del setembre del 2003 el programa va passar a emetre’s a La RadioActivitat, fins al febrer de 2008. Actualment emetem per gairebé una vintena de freqüències locals catalanes.

En només una hora, gaudireu de les crítiques més perverses i la tertúlia més desenfadada, i, per suposat, la vostra participació, perquè pugueu opinar, suggerir i guanyar un lot de còmics gentilesa de Panini. Amb tots els nostres defectes, ficades de pota i distorsions perquè ja se sap que aquí ningú no és perfecte!

Aquesta temporada 2015-2016 tenim un equip fantàstic: l'Ignasi Arbat a la direcció i presentació, la Marta Sanz, a la producció i encarregada de mantenir-nos informats de les Xafarderies de Hollywood i de Què se'n va fer dels càsting de..., en Jacint Casademont, que controlarà tots els grans rodatges a les Notícies calentes, en Bernat Costa, que ens repassarà la història de les millors cançons de pel·lícula,  l'Alfons Gumbau, que ens parlarà de l'actualitat de DC Comics,  l'Aram Bonmatí que ens parlarà de l'actualitat de Marvel Comics i de les millors sèries de televisió, i l'Àngela Sánchez que participarà en les tertúlies de cinema.

Les últimes estrenes cinematogràfiques aquí i als Estats Units, les xafarderies de les celebritats, les novetats més rogents del mercat del còmic nord-americà i nacional, els rodatges més esperats i les millors sèries de televisió internacionals, i la música que ens acompanya són els plats forts del programa.

Un programa que no es perdria ni Spiderman, ni Angelina Jolie, ni fins i tot el capità Picard, perquè ni tant sols ells són perfectes .

Ignasi Arbat

Feina: Director, presentador i editor de l'espai d'estrenes

Marta Sanz

Feina: Productora i editora de les Xafarderies de Hollywood

Aram Bonmatí

Feina: Contertulià i editor de la secció de sèries i còmic Marvel

Jacint Casademont

Feina: Contertulià i editor de la secció Notícies calentes

Alfons Gumbau

Feina: Contertulià i editor de la secció de còmic DC

Bernat Costa

Feina: Contertulià i editor de la secció dedica a cançons de pel·lícules

Àngela Sánchez

Feina: Contertuliana de crítiques de cinema