Un programa de ràdio de cinema, còmics i sèries

Portada Qui som Imatges Ràdio a la carta Contacte
 

 

DIMARTS 23 DE JULIOL

Ningú Summer Edition (Actualitzat 18/8/2019)

En aquest espai anirem penjant els Summer Edition que gravarem al llarg de l'estiu.

Recordeu que es tracta d'un format podcast només disponible per internet, amb una durada indeterminada.

Gravarem integrals dedicats a El rey león,  Érase una vez en Hollywood i més. Estigueu atents als nostres canals de podcast d'Apple Podcasts i Ivoox i en el post d'aquesta web perquè els anirem penjant a mesura que els gravem. 

 

 

 

DIJOUS 11 DE JULIOL

Summer Edition i marxem de vacances

Ha arribat l’estiu i els que fem el Ningú no és perfecte, també ens agrada descansar unes setmanes i fer vacances. Això sí, tornarem la setmana del 9 de setembre, a punt per opinar de totes les pel·lícules i sèries fantàstiques de l'estiu. A partir del 12 de setembre ens podreu trobar en els horaris i emissores que figuren a l’espai Ràdio a la carta, i també tindreu disponible el programa per a la seva descàrrega.

Però aquest estiu, i gràcies a l'èxit dels darrers dos estius, torna el Ningú Summer Edition. Recordeu que es tracta d'un format podcast només disponible per internet, amb una durada indeterminada. La nostra intenció es gravar tres programes, entre els que trobareu integrals dedicats a El rey león i Érase una vez en... Hollywood. Estigueu atents als nostres canals de podcast d'iTtunes i Ivoox i en aquesta web perquè hi penjarem els programes a mesura que els gravem.

Continuarem actualitzant el nostre FacebookTwitter i el Blog de crítques, en els quals publicarem crítiques, fotografies i us informarem de les novetats del Ningú no és perfecte de la temporada que ve.

Bon estiu!

DIJOUS 11 DE JULIOL

Disponible el Ningú no és perfecte 18x44 (Últim programa de la temporada)

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 18x44 - Estrenes estiu 2019, Spider-Man: Lejos de casa  (8 a 14 juliol). Especial de dues hores per tancar la temporada 18. Comencem amb un top i un repàs a les principals estrenes de l'estiu: Érase una vez en... Hollywood, El rey león, It: Capítulo 2, Fast & Furious: Hobbs & Shaw, Annabelle vuelve a casa, i moltes més. A continuació, especial Spider-Man: Lejos de casa, la segona pel·lícula de Peter Parker en l'MCU. Comencem amb unes primeres impressions sense espòilers i a partir del minut 53, tertúlia AMB ESPÒILERS en què analitzem els millors moments, personatges i escenes de la pel·lícula.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb l'Aram Bonmatí i la Marta Sanz, amb en Marcel González d'estrella convidada, la col·laboració especial d'en Pau Garriga i els postcrèdits amb en Jacint Casademont.

 

DIJOUS 4 DE JULIOL

Disponible el Ningú no és perfecte 18x43

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 18x43 - Cobra Kai 2, Entrevista: Mai Més, Muñeco diabólico, Los muertos no mueren i Godzilla (1 a 7 juliol). Comencem amb la prèvia d'Spider-Man: Lejos de casa, t'expliquem tot el que necessites saber abans de veure-la en el cinema. A les notícies, repassem les crítiques d'Annabelle vuelve a casa. Entrevistem la Judith Terradellas i en Sergio Pérez de l'editorial de literatura fantàstica en català Mai Més.  A continuació, especial Cobra Kai, temporada 2 AMB ESPÒILERS. Repassem els millors moments i les trames de la sèrie a través de la seva banda sonora. A l'espai de crítica fem la ressenya de Muñeco diabólico, Los muertos no mueren i Godzilla: Rey de los monstruos.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Jacint Casademont, en Bernat Costa i la Marta Sanz.

 

DIJOUS 27 DE JUNY

Disponible el Ningú no és perfecte 18x42

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 18x42 - Toy Story 4 i Chernobyl (24 a 30 juny). Obrim amb les notícies, les Wachowsky ens amenacen amb una quarta pel·lícula de Matrix. Seguim amb la prèvia de les estrenes d'aquesta setmana, Los muertos no mueren de Jim Jarmush  i el remake de Muñeco diabólico. El primer especial d'aquesta setmana està dedicat a la magnífica Toy Story 4 del minut 16 al 45 AMB ESPÒILERS. El segon, el fem sobre la sèrie de televisó Chernobyl amb espòliers menors, i de la seva font de documentació, concretament el llibre La pregària de Txernòbil, del minut 45 al 76. Acabem amb els còmics, comentem l'arribada de J.J. Abrams a Marvel i el tancament del segell Vertigo.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Jacint Casademont, l'Aram Bonmatí i la Marta Sanz.

 

DIJOUS 20 DE JUNY

Disponible el Ningú no és perfecte 18x41

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 18x41 - Florida i el cinema: Doc Hollywood, Miami Vice, Men in Black International i El sótano de Ma (17 a 23 juny). Comencem amb la prèvia de les estrenes de Toy Story 4, Godzilla: Rey de los monstruos i En los 90. A l'espai de notícies, comentem els possibles malvats de la fase 4 de l'MCU i el nou fitxatge de la saga Fast & Furious. A l'espai de crítica fem les ressenyes de Men in Black International, El sótano de Ma i Kin. A continuació, en Francesc Morales ens prepara un especial sobre la connexió entre l'estat de Florida i el cinema i la televisió. Repassarem produccions com Doc Hollywood, Miami Vice, etcètera. Tanquem amb les xafarderies en què comentem el nou tema de Taylor Swift i com William Shatner ha defensat a Quentin Tarantino a les xarxes.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Jacint Casademont, en Francesc Morales i la Marta Sanz.

 

DIJOUS 13 DE JUNY

Disponible el Ningú no és perfecte 18x40

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 18x40 - X-Men: Dark Phoenix, entrevista Marcel González: El Guante Hater del Infinito (10 a 16 juny). Obrim amb les estrenes d'aquesta setmana. fem la prèvia de Tolkien, Men in Black International i Kin. A continuació especial X-Men: Dark Phoenix. Comentem i ressenyem la darrera pel·lícula dels mutants produïda per Fox en què s'acaba aquesta saga. A continuació, entrevistem en Marcel González, coautor del còmic El Guante Hater del Infinito, juntament amb en Dani Lagi i en Nacho Fernández. Comentem també vivències darrera el tauler d'una llibreria especialitzada de còmics i les millors col·leccions del mercat.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb la Marta Sanz.

 

DIJOUS 6 DE JUNY

Disponible el Ningú no és perfecte 18x39

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 18x39 - John Wick: Capítulo 3, Rocketman (3 a 9 juny). Comencem a la prèvia amb el tancament de la saga mutant de Fox, X-Men: Fénix Oscura i també de Mr. Link. El origen perdido i El sótano de Ma. Tot seguit, comentem l'elecció de Robert Pattinson com a Batman i la crítica de tràiler de Rambo: Last Blood. A l'espai de crítica, analitzem i ressenyem John Wick: Capítulo 3 - Parabellum amb Keanu Reeves. Tot seguit, especial Rocketman, el biopic d'Elton John amb Taron Egerton. Analitzem la pel·lícula i us expliquem curiositats sobre la pel·lícula i l'artista londinenc. Tanquem amb els còmics, fem la ressenya del casament de la Cosa i Alicia Masters i els primeres impressions de Heroes in Crisis de Tom King.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb l'Aram Bonmatí, en Jacint Casademont i la Marta Sanz.

 

DIJOUS 30 DE MAIG

Disponible el Ningú no és perfecte 18x38

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 18x38 - El hijo, tràiler Terminator: Dark Fate i OST American Horror Story (27 maig a 2 juny). Obrim amb les estrenes d'aquesta setmana, fem la previa de John Wick: Capítulo 3 - Parabellum, Rocketman i Ártico. David Harbour parla de Hellboy i la crítica del tràiler, Terminator: Dark Fate. A l'espai de crítica, El hijo, amb un Superman fosc, la comèdia Casi imposible i el western Los hermanos Sisters. A les xafarderies, l'actor Kit Harington pateix una crisi personal pel final de Game of Thrones. Tanquem amb un repàs a la banda sonora de la sèrie American Horror Story.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Jacint Casademont, en Bernat Costa i la Marta Sanz.

 

DIJOUS 23 DE MAIG

Disponible el Ningú no és perfecte 18x37 (Especial Game of Thrones 8)

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 18x37 - Game of Thrones, temporada 8 (20 a 26 maig). Especial Game of Thrones (Joc de trons), temporada 8.Comentem amb ESPÒILERS la vuitena temporada i el final de la sèrie. Repassem els millors moments i allò que no ens ha agradat tant d'aquesta sèrie que ha fet història a la televisió. Posem especial emfàsi en els capítols 3, 5 i 6 i repassem la trajectòria dels personatges. Un programa que podreu escoltar des de qualsevol punt de Ponent, des d'Hivèrnia fins a Port Reial.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb l'Aram Bonmatí, la Marta Sanz i en Pau Garriga  i en Jordi Camps d'estrelles convidades.

 

DIJOUS 16  DE MAIG

Disponible el Ningú no és perfecte 18x36

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 18x36 - Pokémon: Detectiu Pikachu, tràiler It: Chapter 2, Ethan Peck i Tolkien (13 a 19 maig). Comencem amb un repàs a les estrenes de cinema més destacades de les dues setmanes que vénen: Hellboy, El hijo i Aladdin. Fem la crítica del tràiler d'It: Chapter 2 i Spider-Man: Fran From Home. En un apèndix del programa anterior, us expliquem qui és Ethan Peck, l'Spock d'Star Trek: Discovery. Tanquem amb l'espai d'en Francesc Morales, que avui ens parla de J.R.R. Tolkien, l'escriptor d'El senyor dels anells. Repassem la seva biografia, obres de ficció i no ficció i les adaptacions i influència de la seva obra.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Jacint Casademont, en Francesc Morales i la Marta Sanz.

 

DIJOUS 9 DE MAIG

Disponible el Ningú no és perfecte 18x35 (Especial Star Trek: Discovery 2)

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 18x35 - Star Trek: Discovery, temporada 2 (6 a 12 maig). Aquesta setmana especial segona temporada d'Star Trek: Discovery. Abans, fem una ràpida prèvia de Pokémon: detectiu Pikachu i la resta d'estrenes destacades. A continuació, comencem amb Star Trek: Discovery AMB ESPÒILERS. Fem un repàs a les trames principals per personatges com Pike, Michael, Spock, els klingons, la Secció 31, etcètera. Comentem els nous personatges com l'enginyera Reno i l'apoteòsic final a Such Sweet Sorrow.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Sergi Toboso.

 

DIMECRES 1 DE MAIG

Disponible el Ningú no és perfecte 18x34 (Especial Vengadores: Endgame)

a podeu descarregar el Ningú no és perfecte 18x34 - Vengadores: Endgame (29 abril a 5 maig).  Avui tanquem onze anys d'història del MCU: especial Vengadores: Endgame. Avisem, el programa CONTÉ ESPÒILERS des del primer minut, així que us aconsellem no escoltar-lo fins que no hàgiu vist la pel·lícula. Comencem amb els comentaris de les nostre sensacions i estat anímic després d'haver vist, aquest viatge de 22 pel·lícules i, tot seguit, procedim a analitzar els tres arcs argumentals d'Endgame, dirigida pels germans Russo, i a explicar-vos algunes curiositats i ous de Pasqua. Hem rigut, hem plorat i hem aplaudit amb aquesta pel·lícula que és tota una experiència.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb l'Aram Bonmatí, en Pau Garriga i la Marta Sanz.

 

DIJOUS 25 D'ABRIL

Disponible el Ningú no és perfecte 18x33

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 18x33 - Escape Room (Hèctor Claramunt), prèvia Vengadores: Endgame i MCU i La Llorona (22 a 28 abril). Comencem amb una prèvia a Vengadores: Endgame i també sobre el passat i el futur de l'MCU. Seguim amb les estrenes cinematogràfiques d'aquesta setmana i la vinent. A les notícies, tindrem segona part de La monja. A continuació, entrevistem l'Hèctor Claramunt, codirector de l'obra de teatre Escape Room, codirigida i protagonitzada per en Joel Joan. També fem un seguiment de la premiere de Vengadores: Endgame a Los Ángeles i la promoció de la pel·lícula. Tanquem amb les crítiques de La Llorona i Unicorn Store.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Jacint Casademont i la Marta Sanz.

 

DIMECRES 17 D'ABRIL

Disponible el Ningú no és perfecte 18x32

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 18x32 - Tràiler Star Wars IX, Star Trek: La luz de Kahless, el rei Artús i Cementerio de animales (15 a 21 abril). Obrim amb la prèvia de les estrenes amb La llorona i La espía roja. Tot seguit, la crítica del tràiler d'Star Wars. Episode IX. The Rise of Skywalker narrat en viu i en directe. A continuació fem la ressenya del còmic de Drakul, Star Trek Discovery: La luz de Kahless amb un dels seus editors, en Sergi Toboso. Seguim amb en Francesc Morales, avui amb el rei Artús. Analitzen l'origen del mite, les adaptacions cinematogràfiques del personatge i l'influencia en la cultura pop. Tanquem amb l'espai de crítica amb les ressenyes de Cementerio de animales, Vull menjar-me el teu pàncrees, Mirai, mi hermana pequeña, La noche devora el mundo i Asher.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Jacint Casademont, en Francesc Morales amb en Sergi Toboso d'estrella convidada.

 

DIJOUS 11 D'ABRIL

Disponible el Ningú no és perfecte 18x31

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 18x31 - Shazam! i Comic Barcelona (8 a 14 abril). Comencem amb la prèvia de les estrenes d'aquesta setmana en què destaquem l'anime Vull menjar-me el teu pàncrees i Mia i el lleó blanc. A continuació fem un balanç del què ha estat el 37 Comic Barcelona. Fem una ressenya de les exposicions, els espais, els estands, les xerrades, etcètera.La segona part del programa la dediquem a ¡Shazam! primer fem un repàs al càsting, en què comentem la biografia de Zachary Levi. Tot seguit, comentem la pel·lícula. Una primera fase amb les nostres impressions generals sense espòilers. I a partir del minut 70 amb espòilers, en què desgranem els millors moments de la pel·lícula, relacions entre personatges, intèrprets, etcètera.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Jacint Casademont i la Marta Sanz amb en Jep Soler d'estrella convidada.

 

DIJOUS 4 D'ABRIL

Disponible el Ningú no és perfecte 18x30

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 18x30 - Antoni Guiral, Còmic Barcelona, Dumbo, Nación salvaje (1 a 7 abril). ¡Shazam!, l'estrena de la pel·lícula del superheroi DC i Cementerio de animales, basada en la novel·la d'Stephen King, a l'espai d'estrenes. Tot seguit entrevistem a l'Antoni Guiral, assessor i comissari d'exposicions del 37 Còmic Barcelona. A l'espai de crítica, fem les ressenyes de Dumbo, El gordo y el flaco i Nación salvaje. A l'espai de notícies, us avisem que s'acaben algunes entrades per les primeres sessions de Vengadores Endgame. Tanquem amb un recull de les bromes de l'April Fool's de les celebrities.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Jacint Casademont i la Marta Sanz.

 

DIJOUS 28 DE MARÇ

Disponible el Ningú no és perfecte 18x29

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 18x29 - Sant Martí, Us (Nosotros), Mula i Hickman (25 a 31 març). Obrim amb la prèvia de les novetats cinematogràfiques, en què destaquem Dumbo de Tim Burton. A continuació parlem de l'estrena de l'slasher català Sant Martí amb els seus directors, l'Albert València i en David Ruiz. Seguim amb l'espai de crítica en què fem les ressenyes de Nosotros (Us) i Mula. Tanquem amb l'espai de còmic, amb el Detective Comics 1000 i el retorn de Jonathan Hickman a Marvel.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb l'Aram Bonmatí i la Marta Sanz.

 

DIJOUS 21 DE MARÇ

Disponible el Ningú no és perfecte 18x28

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 18x28 - The Haunting of Hill House (18 a 24 març). A l'espai d'estrenes, fem la prèvia de la pel·lícula de terror més esperada de la temporada Us (Nosotros) de Jordan Peele. Torna la crítica del tràiler amb el més nou de Tarantino, Once Upon a Time in Hollywood. Tot seguit especial The Haunting of Hill House. Primer farem un repàs al càsting de la sèrie i després comentarem la novel·la original de Shirley Jackson, les anteriors versions d'aquesta història i del gènere de cases encantades i un avançament de la segona temporada. Acabarem amb una ressenya de la sèrie amb espòilers, a partir del minut 69.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Jacint Casademont, en Francesc Morales i la Marta Sanz.

 

DIJOUS 14 DE MARÇ

Disponible el Ningú no és perfecte 18x27

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 18x27 - Capitana Marvel (11 a 17 març). Aquesta setmana, especial integral Capitana Marvel. En el primer terç comentem la trajectòria editorial del personatge, amb especial atenció a l'etapa de Kelly Sue DeConnick i Margaret Stohl. A continuació ressenyem la pel·lícula protagonitzada per Brie Larson sense espòilers, i a partir del minut 61 l'analitzem amb espòilers. Repassem el càsting, les trames, els millors moments, la química entre Carol Danvers i Nick Furia i, òbviament a Goose. Un programa més alt, més llunyà, més ràpid.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb l'Aram Bonmatí i la Marta Sanz amb el cameo del flerken Pau Garriga.

 

DIJOUS 7 DE MARÇ

Disponible el Ningú no és perfecte 18x26

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 18x26 - Larga vida y prosperidad i Pulpopop (4 a 10 març). Aquesta setmana fem un especial sobre les estrenes cinematogràfiques més destacades de les properes dues setmana: Capitana Marvel, Mula, El niño que pudo ser rey, Mirai, mi hermana pequeña, El gordo y el flaco i Escape Room. A les notícies, Jason Reitman ja prepara el càsting d'Els caçafantasmes 3. A l'espai de crítica fem la resenya de Larga vida y prosperidad, protagonitzada per Dakota Fanning. La segona part del programa parlem amb els Pulpopop, l'Edgar Massegú i en Marcel Torres, que ens presenten el seu darrer disc, unamentlentaeminentalimentalentenimentilamenta.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Jacint Casademont i la Marta Sanz.

 

DIJOUS 28 DE FEBRER

Disponible el Ningú no és perfecte 18x25

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 18x25 - Com ensinistrar un drac 3, Òscars i Titans (24 de febrer a 3 març). Obrim amb els Òscars. Comentem els premis i els premis de pel·lícules com Black Panther, Bohemian Rhapsody, Green Book, Roma i Spider-man Into the Spiderverse, així com les curiositats de la cerimònia. A l'espai de crítica fem les ressenyes de Com ensinistrar un drac 3 i ¿Podrás perdonarme algún día? A l'espai d'estrenes, fem la prèvia de Larga vida y prosperidad i Bienvenidos a Marwen. Tanquem amb un especial sobre la sèrie Titans de DC.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb l'Aram Bonmatí i la Marta Sanz.

 

DIJOUS 21 DE FEBRER

Disponible el Ningú no és perfecte 18x24

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 18x24 - Conan, Òscars 2019, Alita i Feliz día de tu muerte (18 a 24 de febrer). Comencem amb les estrenes, avui la prèvia de Com ensinistrar un drac 3 i ¿Podrás perdonarme algún día? A les notícies, perfilem el càsting quasi sencer de Dune de Denis Villeneuve. A l'espai de crítica Alita: Ángel de combate de Robert Rodríguez i la producció de Blumhouse, Feliz día de tu muerte 2. Com ha arribat la cerimònia dels Òscars de 2019 a un preocupant desprestigi? Us ho expliquem! Tanquem amb un especial sobre Conan, en què us parlem de la creació del personatge de Robert E. Howard, de les adaptacions cinematogràfics, de productes inspirats i les seves paròdies.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Jacint Casademont, en Francesc Morales i la Marta Sanz.

 

DIJOUS 14 DE FEBRER

Disponible el Ningú no és perfecte 18x23

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 18x23 - Especial Daredevil, temporada 3, La Lego pel·lícula 2, The Prodigy (11 a 17 de febrer). A l'espai d'estrenes, fem la prèvia d'Alita: Ángel de combate i l'esperadíssima Feliz día de tu muerte 2. A les notícies, ens aturem en els efectes de la compra de Fox per part de Disney i el nou Batman. A l'espai de crítica, ressenyem La Lego Pel·lícula 2 i el film de terror The Prodigy. A continuació, especial Daredevil, temporada 3. Comentem el nou càsting, els actors Wilson Bethel i Jay Ali, i a continuació un extens debat amb espòilers sobre les trames, personatges i escenes d'acció de la que podria ser la millor temporada d'una sèrie de superherois.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Jacint Casademont, la Marta Sanz i en Pau Garriga d'estrella convidada.

 

DIJOUS 7 DE FEBRER

Disponible el Ningú no és perfecte 18x22

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 18x22 - Green Book, Dragon Ball Super: Broly, tràilers, còmics Marvel (4 a 10 de febrer). Obrim amb la prèvia de les estrenes de La Lego pel·lícula 2 i The Prodigy. Torna la crítica del tràiler! Ens posem les botes dels teasers de la Super Bowl: Hobbs & Shaw, Capitana Marvel, Scary Stories to Tell in the Dark, Toy Story 4, etcètera. A l'espai de crítica comentem la kamehanica Dragon Ball Super: Broly i l'oscaritzable Green Book. Tanquem amb recomanacions de còmic: Ms. Marvel de G. Willow Wilson i les noves etapes de Vengadores Costa Oeste i Los Cuatro Fantásticos i us fem un sneak peek d'un proper espai sobre la sèrie Titans.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb l'Aram Bonmatí, en Jacint Casademont i la Marta Sanz.

 

DIJOUS 31 DE GENER

Disponible el Ningú no és perfecte 18x21

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 18x21 - Creed II, The Old Man and The Gun i Star Trek: Discovery 2x01 (28 de gener a 3 de febrer). Comencem amb l'espai d'estrenes en què us portem l'oscaritzable Green Book, Dragon Ball Súper: Broly i Verano del 84. Seguim amb una tertúlia de Creed II: La leyenda de Rocky. Fem una primera part, a partir del minut 20, sense espòilers i una segona part, a partir del minut 33 fins al minut 49, amb espòilers. A l'espai de crítica ressenyem The Old Man & The Gun i Uno más en la familia. A l'espai de sèries comentem el primer capítol de la segona temporada d'Star Trek: Discovery, Brother. Tanquem amb les xafarderies, en què parlem de la carrera política de The Rock i Chris Pratt i la seva afició d'esquilar ovelles.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb la Marta Sanz i en Jep Soler d'estrella convidada.

 

DIJOUS 24 DE GENER

Disponible el Ningú no és perfecte 18x20

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 18x20 - Nominacions als Òscars i especial Glass (Cristal) (21 a 27 de gener). Obrim amb les estrenes de la setmana en què destaquem Creed II: La leyenda de Rocky i The Old Man & The Gun. A continuació comentem les nominacions als Òscars amb especial atenció a les pel·lícules de gènere i superherois i fem també la crítica de La favorita. A continuació arriba l'especial Glass (Cristal). Analitzem la pel·lícula de còmics i superherois intimista i independent d'M. Night Shyamalan. Fem una primera part, a partir del minut 39, sense espòilers i una segona part, a partir del minut 58, plena d'espòilers.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb l'Aram Bonmatí i la Marta Sanz.

 

DIJOUS 17 DE GENER

Disponible el Ningú no és perfecte 18x19

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 18x19 - M. Night Shyamalan, El vicio del poder (14 a 20 de gener). Obrim amb les estrenes de la setmana, en la qual destaquem Glass (Cristal) i La favorita. A l'espai de crítica, comentem El vicio del poder, Astérix: El secreto de la poción mágica, Juliet, desnuda i Lo que esconde Silver Lake. Seguim amb la prèvia de Glass (Cristal) i us expliquem com s'ha preparat James McAvoy i com va planificar la pel·lícula Shyamalan. Tanquem amb un especial sobre el cinema de M. Night Shyamalan i com el director de Philadelphia entén el terror.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Francesc Morales i la Marta Sanz.

 

DIJOUS 9 DE GENER

Disponible el Ningú no és perfecte 18x18

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 18x18 - Bumblebee, Stanley Kubrick, Black Mirror: Bandersnatch  (7 a 13 de gener). Tornem al format regular aquesta setmana. Obrim amb les estrenes, en què destaquem  El vicio del poder i Astérix: El secreto de la poción mágica. A continuació, especial Bumblebee, comentem què ens ha semblat la vuitantera preqüela de Transformers. A continuació, us expliquem què podreu trobar a l'exposició sobre Stanley Kubrick a CCCB. Seguim amb les sèries, fem la ressenya de Black Mirror: Bandersnatch, el capítol interactiu de la sèrie.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb l'Aram Bonmatí I la Marta Sanz.

 

DILLUNS 7 DE GENER

Disponible el Ningú Podpanel 02

Ja podeu descarregar el Ningú Podpanel 02 - Ramon Mas - Traduccions d'Stephen King en català. Segona entrega del format podpanel (fórmula de podcast i panel) de la presentació per part de Ramon Mas, editor de l'editorial Males Herbes, de les traduccions de Torn de nit i Escriure. Memòries d'un ofici d'Stephen King, en català. L'editor ens parla de les dues obres en una taula rodona conduïda per la Marta Sanz i amb la participació d'en Bernat Costa, expert en l'obra de King. 

La gravació es va fer el dissabte 1 de desembre a partir de les 12 hores a la Biblioteca Pública de Girona Carles Rahola.

 

DIMECRES 2 DE GENER

Disponible el Ningú no és perfecte 18x17

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 18x17 - Spider-Man: Un nou univers i Aquaman (31 desembre a 6 de gener). En aquest primer programa de l'any fem un especial tertúlia amb espòilers d'Spider-Man: Un nou univers i Aquaman. Comencem amb la meravellosa pel·lícula animada de l'aràcnid en una tertúlia en què comentem la innovació tecnològica, el guió i l'ànima de l'obra de Phil Lord i Chris Miller. El tram final està dedicat a la nova i controvertida pel·lícula del DCEU protagonitzada per Jason Momoa i dirigida de James Wan.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb l'Aram Bonmatí, la Marta Sanz i en Pau Garriga d'estrella convidada.

Més noves                                                                                                                                                               Més antigues