Un programa de ràdio de cinema, còmics i sèries

Portada Qui som Imatges Ràdio a la carta Contacte
 

 

DIJOUS 22 DE FEBRER

Sorteig del lot de còmics Marvel gentilesa de Panini Cómics

Entre tots els que ens envieu un correu electrònic a l’adreça ningunoes@outlook.com, i contesteu correctament a la següent pregunta, entrareu en el sorteig d’un magnífic lot de còmics de l’editorial Panini amb les seves darreres novetats. La pregunta és: Qui és el dolent còsmic de Vengadores: Infinity War?  És imprescindible que indiqueu el vostre nom i cognoms i la població des d’on ens escolteu. Teniu de temps fins al 27 de març. El sorteig es farà en el  programa de la setmana del 26 de març a l'1 d'abril. El guanyador també rebrà un correu electrònic confirmant que ha estat premiat i haurà de fer-nos arribar la seva adreça postal per tal de fer-li arribar el premi.

A la darrera pregunta: Quina és la nova data d'estrena de New Mutants?, la resposta correcta era el 22 de febrer de 2019. I el guanyador ha estat en Jordi Sellabona

Felicitats!

DIJOUS 15 DE FEBRER

Disponible el Ningú no és perfecte 17x23

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 12 al 18 de febrer. Aquesta setmana obrim amb dues grans estrenes, la nova de Marvel, Black Panther i La forma del agua de Guillermo del Toro. A les notícies parlem del nou projecte de Martin Scorsese i fem La crítica del tràiler amb Venom i Deadpool 2. A l'espai de crítica parlem de The Florida Project, The Cloverfield Paradox i The Ritual. A les xafarderies, fem la biografia dels nous actors i actrius nominats als Oscars: Thimotheé Chalamet, Daniel Kaluya, Sally Hawkins i Saroise Ronan. Tanquem amb l'espai de bandes sonores, avui Amelie.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Jacint Casademont, en Bernat Costa i la Marta Sanz.

 

DIJOUS 8 DE FEBRER

Disponible el Ningú no és perfecte 17x22

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 5 a l'11 de febrer. Comencem amb les estrenes de la setmana, en què destaquem 15:17 Tren a París de Clint Eastwood i The Florida Project. Seguim amb un especial La crítica del tràiler, avui a els més destacats de la Super Bowl: Han Solo. Una historia de Star Wars, Mission Impossible: Fallout, Vengadores: Infinity War, etcètera. A l'espai de crítica parlem d'El hilo invisible, Cavernícola, Amityville: El despertar, El pasajero i Mazinger Z: Infinity. Tanquem amb en Francesc Morales amb la segona entrega sobre els referents reals i connexions d'American Horror Story, avui Freakshow, Hotel i Roanoke.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Jacint Casademont, en Francesc Morales i la Marta Sanz.

 

DIJOUS 1 DE FEBRER

Disponible el Ningú no és perfecte 17x21

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 29 de gener a 4 de febrer. Obrim amb les estrenes de la setmana: El hilo invisible, Cavernícola i Amityville: El despertar. A continuació extens espai de crítica amb les oscaritzables Call me by your name, El instante más oscuro, Tres anuncios en las afueras i Los archivos del Pentágono. A l'espai de recomanacions, portem el manga Buenas noches, Punpun d'Inio Asano. A l'espai de còmic, les darreres novetats de Marvel i DC i la col·lecció Kate Bishop: Ojo de Halcón. Tanquem amb notícies i la crítica del tràiler, avui Ant-Man y la Avispa.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb l'Aram Bonmatí, en Jacint Casademont i la Marta Sanz.

 

DIJOUS 25 DE GENER

Disponible el Ningú no és perfecte 17x20 (Especial Twin Peaks: The Return)

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 22 al 28 de gener. Primer comencem amb les estrenes: la nominada Call me by your name, i El pasajero del gran Jaume Collet-Serra. A continuació ens endinsem en els boscos de Twin Peaks. Amb l'escriptor Javier J. Valencia, parlem de la tercera temporada de Twin Peaks i de David Lynch. Teories, secrets i curiositats per no perdre's en la tercera temporada.Seguim amb els projectes frustrats de David Lynch. A la part final, comentem les nominacions als Oscars i us expliquem el projecte en solidari de la Viuda Negra amb Scarlett Johansson.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Jacint Casademont i la Marta Sanz.

 

DIJOUS 25 DE GENER

Sorteig del lot de còmics Marvel gentilesa de Panini Cómics

Entre tots els que ens envieu un correu electrònic a l’adreça ningunoes@outlook.com, i contesteu correctament a la següent pregunta, entrareu en el sorteig d’un magnífic lot de còmics de l’editorial Panini amb les seves darreres novetats. La pregunta és: Quina és la nova data d'estrena de New Mutants?  És imprescindible que indiqueu el vostre nom i cognoms i la població des d’on ens escolteu. Teniu de temps fins al 21 de febrer. El sorteig es farà en el  programa de la setmana del 19 al 25 de febrer. El guanyador també rebrà un correu electrònic confirmant que ha estat premiat i haurà de fer-nos arribar la seva adreça postal per tal de fer-li arribar el premi.

A la darrera pregunta: Quin dia s'estrena Black Panther als Estats Units?, la resposta correcta era el 16 de febrer. I el guanyador ha estat en Francesc Anton de Celrà.

Felicitats!

DIJOUS 18 DE GENER

Disponible el Ningú no és perfecte 17x19 (Especial Stranger things 2)

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 15 al 21 de gener. Abans de marxar cap a Hawkins, us portem les estrenes de la setmana: Los archivos del Pentágono d'Steven Spielberg i Mazinger Z Infinity. A continuació seguim amb l'especial Stranger things 2. Comencem amb una extensa tertúlia amb spoilers sobre el que més ens ha agradat de la segona temporada. Comenten també les millors anècdotes de rodatge i declaracions del repartiment i creadors, i acabem amb un repàs a la banda sonora de la sèrie. Vigileu que no us atrapi cap demodog!

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb l'Aram Bonmatí, en Bernat Costa i la Marta Sanz.

 

DIJOUS 11 DE GENER

Disponible el Ningú no és perfecte 17x18

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 8 al 14 de gener. Comença la temporada de premis, per això a l'espai d'estrenes parlem d'El instante más oscuro i Tres anuncios en las afueras. Avui toca fer la crítica d'un munt de pel·lícules estrenades durant les festes: Molly's game, The disaster artist, Una vida a lo grande, Wonder wheel, Insidious: La última llave, El gran showman, El museo de las maravillas i Ferdinand. A l'espai de fantàstic i terror d'en Francesc Morales, parlem dels referents reals d'American horror story: Murder House, Asylum i Coven. Tanquem amb les notícies,parlem del projecte de Ridley Scott sobre Merlí per Disney.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Jacint Casademont, en Francesc Morales i la Marta Sanz.

 

DIJOUS 4 DE GENER

Disponible el Ningú no és perfecte 17x17

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte de l'1 al 7 de gener. En el primer programa de l'any, us portem les primeres estrenes: Insidious: La última llave, Molly's Game i El museo de las maravillas. A continuació fem balanç del 2017 i repassem les millors pel·lícules, sèries, còmics i llibres de l'any. Recordarem pel·lícules com It, La La Land, Baby Driver, Coco i Brigsby Bear, sèries com Star Trek: Discovery, Stranger Things 2, Joc de trons i Twin Peaks  i còmics com Superman, Capitán América i The Fix.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb l'Aram Bonmatí, en Jacint Casademont i la Marta Sanz.

  

Més noves                                                                                                                                                               Més antigues