Un programa de ràdio de cinema, còmics i sèries

Portada Qui som Imatges Ràdio a la carta Contacte
 

 

DIJOUS 26 D'ABRIL

Disponible el Ningú no és perfecte 17x33

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 23 al 29 d'abril. T'expliquem tot allò que et cal saber abans de veure Vengadores: Infinity War. Obrim amb la prèvia de l'estrena de l'any. A les notícies més sobre la nova de Tarantino i la crítica del tràiler de Venom. Fem la crítica de l'extraordinària pel·lícula apocalíptica i de terror, Un lugar tranquilo. A continuació toca parlar del fenomen de les room escapes, ho fem amb en Jordi Martínez i la Judith Marquès, responsables de La Mansió. I tanquem repassant Frankenstein de Mary Shelley.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Jacint Casademont i la Marta Sanz.

 

DIJOUS 26 D'ABRIL

Sorteig del lot de còmics Marvel gentilesa de Panini Cómics

Entre tots els que ens envieu un correu electrònic a l’adreça ningunoes@outlook.com, i contesteu correctament a la següent pregunta, entrareu en el sorteig d’un magnífic lot de còmics de l’editorial Panini amb les seves darreres novetats. La pregunta és: Quin és la plat Tex-Mex preferit de Deadpool? És imprescindible que indiqueu el vostre nom i cognoms i la població des d’on ens escolteu. Teniu de temps fins al 29 de maig. El sorteig es farà en el  programa de la setmana del 28 de maig al 3 de juny. El guanyador també rebrà un correu electrònic confirmant que ha estat premiat i haurà de fer-nos arribar la seva adreça postal per tal de fer-li arribar el premi.

A la darrera pregunta: Thanos és el dolent de Vengadores Infinity War, però qui el va crear en els còmics?, la resposta correcta és Jim Starlin. I el guanyador ha estat en Gerard Paradis del Vendrell.

Felicitats!

DIJOUS 19 D'ABRIL

Disponible el Ningú no és perfecte 17x32

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 16 al 22 d'abril. Obrim amb estrenes prou destacades aquesta setmana: Un lugar tranquilo, Isla de perros i Fireworks. A les notícies, perfilem el càsting de la segona part d'It. A continuació, fem un especial sobre el 36 Saló Internacional del Còmic de Barcelona. En fem les valoracions personals, comentem les xerrades de dones guionistes i de Jack Kirby, les exposicions i els nous espais. Tanquem amb un especial Punisher. Comentem el que més ens ha agradat de la la sèrie de Netflix protagonitzada per Jon Bernthal.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb l'Aram Bonmatí, en Jacint Casademont i la Marta Sanz.

 

DIJOUS 12 D'ABRIL

Disponible el Ningú no és perfecte 17x31

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 9 al 15 d'abril. Comencem amb les estrenes d'aquesta setmana, Proyecto Rampage i La casa torcida. A continuació parlem de la sèrie animada Heavies tendres a través de la seves cançons. A l'espai de notícies us expliquem que Spielberg pensa amb més Indiana Jones més enllà de la cinquena entrega. Entrevistem l'Antoni Guiral que ens ho explica tot sobre el 36 Saló Internacional del Còmic de Barcelona. Tanquem amb un seguit de recomanacions del munt de novetats del Saló d'enguany.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Bernat Costa, en Jacint Casademont i la Marta Sanz.

 

DIJOUS 5 D'ABRIL

Disponible el Ningú no és perfecte 17x30 (Especial Ready Player One)

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 2 al 8 d'abril. Especial Ready Player One. Programa monogràfic dedicat a la novel·la d'Ernest Cline i la pel·lícula d'Steven Spielberg. Fem la comparativa amb el llibre en un espai ple d'spoilers. Comentem les millors escenes i moments, què li hem trobat a faltar respecte el llibre i quins encerts té la versió cinematogràfica. Esteu preparats jugadors? Comencem!

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en l'Aram Bonmatí, l'Agus Izquierdo i la Marta Sanz.

 

DIJOUS 29 DE MARÇ

Disponible el Ningú no és perfecte 17x29

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 26 de març a l'1 d'abril. Arriba Ready Player One, us expliquem tot el que cal saber abans de veure la pel·lícula d'Steven Spielberg. També us comentem la resta d'estrenes d'aquesta setmana i la vinent. A l'espai de crítica portem Peter Rabbit, Winchester: La casa que construyeron los espíritus i Thelma. Tornen les xafarderies, avui casament trekkie entre Adam Nimoy i Terry Farrell i el salt de Locke & Key a la televisió. A l'espai de fantàstic i terror d'en Francesc Morales, avui especial Scooby-Doo. Parlem sobre l'origen del personatge i especialment de la sèrie Scooby-Doo, Mystery, Inc. Tanquem amb les notícies, avui les novetats dels universos cinematogràfics de Marvel i DC.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Jacint Casademont, en Francesc Morales i la Marta Sanz.

 

DIJOUS 29 DE MARÇ

Sorteig del lot de còmics Marvel gentilesa de Panini Cómics

Entre tots els que ens envieu un correu electrònic a l’adreça ningunoes@outlook.com, i contesteu correctament a la següent pregunta, entrareu en el sorteig d’un magnífic lot de còmics de l’editorial Panini amb les seves darreres novetats. La pregunta és: Thanos és el dolent de Vengadores Infinity War, però qui el va crear en els còmics? És imprescindible que indiqueu el vostre nom i cognoms i la població des d’on ens escolteu. Teniu de temps fins al 24 d'abril. El sorteig es farà en el  programa de la setmana del 23 al 29 d'abril. El guanyador també rebrà un correu electrònic confirmant que ha estat premiat i haurà de fer-nos arribar la seva adreça postal per tal de fer-li arribar el premi.

A la darrera pregunta: Qui és el dolent còsmic de Vengadores: Infinity War?, la resposta correcta era Thanos. I el guanyador ha estat l'Adrià Alfaro.

Felicitats!

DIJOUS 22 DE MARÇ

Disponible el Ningú no és perfecte 17x28

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 19 al 25 de març. Aquesta setmana entrevistem a l'editor de Panini Comics, Alejandro Martínez Viturtia. Amb ell parlem de Vengadores: Infinity War, A Fresh Start, de Bendis, dels nous autors i de les principals novetats del 2018. La Marta ens recomana manga relacionat amb el bullying arran de l'estrena d'A Silent Voice. A les notícies calentes, us donem la data del rodatge d'Indiana Jones 5. Seguim amb les estrenes de la setmana, destaquem Pacific Rim: Insurrección, Thelma i Peter Rabbit. Tanquem amb la crítica d'Aniquilación d'Alex Garland estrenada a Netflix.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Jacint Casademont i la Marta Sanz.

 

DIJOUS 15 DE MARÇ

Disponible el Ningú no és perfecte 17x27 (Especial Star Trek: Discovery)

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 12 al 18 de març. Aquesta setmana, especial Star Trek: Discovery, la sèrie de Netflix. Abans fem un ràpid repàs a les estrenes d'aquesta setmana en què destaca Tomb Raider. Immediatament engeguem el motor d'espores i ens transportem al segle XXIII amb Star Trek: Discovery. Obrim amb una introducció sobre la creació de la sèrie i a continuació, fem una extensa tertúlia amb spoilers sobre la primera temporada. Els millors personatges i les trames principals al descobert. Tanquem amb l'univers estès d'Star Trek: Discovery més enllà de la televisió com les novel·les i els còmics. Apta per vulcanians i tardígrats.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb l'Aram Bonmatí, la Marta Sanz i en Pau Garriga d'estrella convidada.  

 

DIJOUS 8 DE MARÇ

Disponible el Ningú no és perfecte 17x26

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 5 a l'11 de març. Comencem amb un especial sobre els Oscars. Comentem els resultats, les pel·lícules premiades, la campanya Me Too i tot el que es va moure entre bastidors. També parlem de Guillermo del Toro i La forma del agua. A l'espai de crítica comentem Gorrión rojo, Héroes en el infierno, La última bandera i Todo el dinero del mundo. A l'espai d'estrenes obrim amb Winchester i La muerte de Stalin. Tanquem amb les notícies calentes, avui portem el títol de la nova pel·lícula de Quentin Tarantino.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb l'Aram Bonmatí, en Jacint Casademont i la Marta Sanz.

 

DIJOUS 1 DE MARÇ

Disponible el Ningú no és perfecte 17x25

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 26 de febrer al 4 de març. Obrim amb les estrenes de Gorrión rojo, Héroes en el infierno i La última bandera. A continuació crítica de Lady Bird, Yo, Tonya, La forma del agua i Mute. Seguim amb una prèvia als Oscars i el debat i porra de les nominacions als en les categories principals. També ens fem ressò del greu problema de salut que ha viscut Kevin Smith. Tanquem amb les notícies, parlem de l'abandonament de Joss Whedon de Batgirl.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Jacint Casademont i la Marta Sanz. Amb una estrella convidada, en Jep Soler del blog Els bastards.

 

DIJOUS 22 DE FEBRER

Disponible el Ningú no és perfecte 17x24 (Especial Black Panther)

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 19 al 25 de febrer. Aquesta setmana, especial Black Panther, el nou èxit de Marvel. Abans repassem les estrenes de la setmana: Lady Bird i Yo, Tonya, entre d'altres. I d'aquí a Wakanda. En el primer bloc fem una extensa tertúlia i crítica de Black Panther, el més destacat i millor de la pel·lícula de Ryan Coogler. Seguim amb l'origen de la llengua de Wakanda i anècdotes del rodatge. Acabem fent un repàs de la trajectòria editorial de Black Panther en els còmics.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb l'Aram Bonmatí i la Marta Sanz.

 

DIJOUS 22 DE FEBRER

Sorteig del lot de còmics Marvel gentilesa de Panini Cómics

Entre tots els que ens envieu un correu electrònic a l’adreça ningunoes@outlook.com, i contesteu correctament a la següent pregunta, entrareu en el sorteig d’un magnífic lot de còmics de l’editorial Panini amb les seves darreres novetats. La pregunta és: Qui és el dolent còsmic de Vengadores: Infinity War?  És imprescindible que indiqueu el vostre nom i cognoms i la població des d’on ens escolteu. Teniu de temps fins al 27 de març. El sorteig es farà en el  programa de la setmana del 26 de març a l'1 d'abril. El guanyador també rebrà un correu electrònic confirmant que ha estat premiat i haurà de fer-nos arribar la seva adreça postal per tal de fer-li arribar el premi.

A la darrera pregunta: Quina és la nova data d'estrena de New Mutants?, la resposta correcta era el 22 de febrer de 2019. I el guanyador ha estat en Jordi Sellabona

Felicitats!

DIJOUS 15 DE FEBRER

Disponible el Ningú no és perfecte 17x23

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 12 al 18 de febrer. Aquesta setmana obrim amb dues grans estrenes, la nova de Marvel, Black Panther i La forma del agua de Guillermo del Toro. A les notícies parlem del nou projecte de Martin Scorsese i fem La crítica del tràiler amb Venom i Deadpool 2. A l'espai de crítica parlem de The Florida Project, The Cloverfield Paradox i The Ritual. A les xafarderies, fem la biografia dels nous actors i actrius nominats als Oscars: Thimotheé Chalamet, Daniel Kaluya, Sally Hawkins i Saroise Ronan. Tanquem amb l'espai de bandes sonores, avui Amelie.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Jacint Casademont, en Bernat Costa i la Marta Sanz.

 

DIJOUS 8 DE FEBRER

Disponible el Ningú no és perfecte 17x22

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 5 a l'11 de febrer. Comencem amb les estrenes de la setmana, en què destaquem 15:17 Tren a París de Clint Eastwood i The Florida Project. Seguim amb un especial La crítica del tràiler, avui a els més destacats de la Super Bowl: Han Solo. Una historia de Star Wars, Mission Impossible: Fallout, Vengadores: Infinity War, etcètera. A l'espai de crítica parlem d'El hilo invisible, Cavernícola, Amityville: El despertar, El pasajero i Mazinger Z: Infinity. Tanquem amb en Francesc Morales amb la segona entrega sobre els referents reals i connexions d'American Horror Story, avui Freakshow, Hotel i Roanoke.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Jacint Casademont, en Francesc Morales i la Marta Sanz.

 

DIJOUS 1 DE FEBRER

Disponible el Ningú no és perfecte 17x21

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 29 de gener a 4 de febrer. Obrim amb les estrenes de la setmana: El hilo invisible, Cavernícola i Amityville: El despertar. A continuació extens espai de crítica amb les oscaritzables Call me by your name, El instante más oscuro, Tres anuncios en las afueras i Los archivos del Pentágono. A l'espai de recomanacions, portem el manga Buenas noches, Punpun d'Inio Asano. A l'espai de còmic, les darreres novetats de Marvel i DC i la col·lecció Kate Bishop: Ojo de Halcón. Tanquem amb notícies i la crítica del tràiler, avui Ant-Man y la Avispa.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb l'Aram Bonmatí, en Jacint Casademont i la Marta Sanz.

 

DIJOUS 25 DE GENER

Disponible el Ningú no és perfecte 17x20 (Especial Twin Peaks: The Return)

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 22 al 28 de gener. Primer comencem amb les estrenes: la nominada Call me by your name, i El pasajero del gran Jaume Collet-Serra. A continuació ens endinsem en els boscos de Twin Peaks. Amb l'escriptor Javier J. Valencia, parlem de la tercera temporada de Twin Peaks i de David Lynch. Teories, secrets i curiositats per no perdre's en la tercera temporada.Seguim amb els projectes frustrats de David Lynch. A la part final, comentem les nominacions als Oscars i us expliquem el projecte en solidari de la Viuda Negra amb Scarlett Johansson.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Jacint Casademont i la Marta Sanz.

 

DIJOUS 25 DE GENER

Sorteig del lot de còmics Marvel gentilesa de Panini Cómics

Entre tots els que ens envieu un correu electrònic a l’adreça ningunoes@outlook.com, i contesteu correctament a la següent pregunta, entrareu en el sorteig d’un magnífic lot de còmics de l’editorial Panini amb les seves darreres novetats. La pregunta és: Quina és la nova data d'estrena de New Mutants?  És imprescindible que indiqueu el vostre nom i cognoms i la població des d’on ens escolteu. Teniu de temps fins al 21 de febrer. El sorteig es farà en el  programa de la setmana del 19 al 25 de febrer. El guanyador també rebrà un correu electrònic confirmant que ha estat premiat i haurà de fer-nos arribar la seva adreça postal per tal de fer-li arribar el premi.

A la darrera pregunta: Quin dia s'estrena Black Panther als Estats Units?, la resposta correcta era el 16 de febrer. I el guanyador ha estat en Francesc Anton de Celrà.

Felicitats!

DIJOUS 18 DE GENER

Disponible el Ningú no és perfecte 17x19 (Especial Stranger things 2)

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 15 al 21 de gener. Abans de marxar cap a Hawkins, us portem les estrenes de la setmana: Los archivos del Pentágono d'Steven Spielberg i Mazinger Z Infinity. A continuació seguim amb l'especial Stranger things 2. Comencem amb una extensa tertúlia amb spoilers sobre el que més ens ha agradat de la segona temporada. Comenten també les millors anècdotes de rodatge i declaracions del repartiment i creadors, i acabem amb un repàs a la banda sonora de la sèrie. Vigileu que no us atrapi cap demodog!

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb l'Aram Bonmatí, en Bernat Costa i la Marta Sanz.

 

DIJOUS 11 DE GENER

Disponible el Ningú no és perfecte 17x18

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 8 al 14 de gener. Comença la temporada de premis, per això a l'espai d'estrenes parlem d'El instante más oscuro i Tres anuncios en las afueras. Avui toca fer la crítica d'un munt de pel·lícules estrenades durant les festes: Molly's game, The disaster artist, Una vida a lo grande, Wonder wheel, Insidious: La última llave, El gran showman, El museo de las maravillas i Ferdinand. A l'espai de fantàstic i terror d'en Francesc Morales, parlem dels referents reals d'American horror story: Murder House, Asylum i Coven. Tanquem amb les notícies,parlem del projecte de Ridley Scott sobre Merlí per Disney.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Jacint Casademont, en Francesc Morales i la Marta Sanz.

 

DIJOUS 4 DE GENER

Disponible el Ningú no és perfecte 17x17

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte de l'1 al 7 de gener. En el primer programa de l'any, us portem les primeres estrenes: Insidious: La última llave, Molly's Game i El museo de las maravillas. A continuació fem balanç del 2017 i repassem les millors pel·lícules, sèries, còmics i llibres de l'any. Recordarem pel·lícules com It, La La Land, Baby Driver, Coco i Brigsby Bear, sèries com Star Trek: Discovery, Stranger Things 2, Joc de trons i Twin Peaks  i còmics com Superman, Capitán América i The Fix.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb l'Aram Bonmatí, en Jacint Casademont i la Marta Sanz.

  

Més noves                                                                                                                                                               Més antigues