Un programa de ràdio de cinema, còmics i sèries

Portada Qui som Imatges Ràdio a la carta Contacte
 

 

DIJOUS 28 DE DESEMBRE

Disponible el Ningú no és perfecte 17x16

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 25 al 31 de desembre. Segon especial nadalenc dedicat a Star Wars. Abans farem un repàs a les estrenes d'aquesta setmana: El gran showman, The disaster artist i Dando la nota 3. A continuació en Francesc Morales, que va anar d'enviat especial en una festa de disfresses d'Star Wars a Gainsville. També repassem els orígens de la franquícia i la última entrega, Els últims Jedi. Tanquem amb en Sergi Toboso, amb qui parlem de l'últim gran èxit d'animació de l'univers creat per George Lucas, la molt recomanable Star Wars: Rebels.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Francesc Morales i en Sergi Toboso.

 

DIJOUS 21 DE DESEMBRE

Disponible el Ningú no és perfecte 17x15 (Especial Star Wars: Els últims Jedi)

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 18 al 24 de desembre. Primer dels dos especials nadalencs dedicats a Star Wars. El primer especial, que us oferim aquesta setmana, un integral dedicat a fer un anàlisi crític sobre Star Wars: Els últims Jedi. Els millors moments de la pel·lícula, el repartiment, els personatges, el guió, els cameos, la direcció de Rian Johnson, la música i molt més. Tot amb un munt d'spoilers. Esteu avisats.

Us acompanyaran el nostre equip de rebels, el Jedi, Ignasi Arbat, el nostre general Dodonna, Aram Bonmatí, l'equivalent al capità Ackbar, Jacint Casademont, la nostra Mon Mothma, Marta Sanz, i com a rebel convidat la nostra barreja de Yoda i Jar Jar Bings, David Callahan Ruiz. Un programa enregistrat en una galàxia no tan i tan llunyana. Que la força us acompanyi.

 

DIJOUS 21 DE DESEMBRE

Sorteig del lot de còmics Marvel gentilesa de Panini Cómics

Entre tots els que ens envieu un correu electrònic a l’adreça ningunoes@outlook.com, i contesteu correctament a la següent pregunta, entrareu en el sorteig d’un magnífic lot de còmics de l’editorial Panini amb les seves darreres novetats. La pregunta és: Quin dia s'estrena Black Panther als Estats Units?  És imprescindible que indiqueu el vostre nom i cognoms i la població des d’on ens escolteu. Teniu de temps fins al 23 de gener. El sorteig es farà en el  programa de la setmana del 18 al 24 de desembre. El guanyador també rebrà un correu electrònic confirmant que ha estat premiat i haurà de fer-nos arribar la seva adreça postal per tal de fer-li arribar el premi.

A la darrera pregunta: Quin actor interpreta a Black Panther de Marvel Studios?, la resposta correcta era Chadwick Boseman. I el guanyador ha estat en Josep Enric Fortó de la Seu d'Urgell.

Felicitats!

DIJOUS 14 DE DESEMBRE

Disponible el Ningú no és perfecte 17x14

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte de l'11 al 17 de desembre. Obrim amb la prèvia de la pel·lícula més esperada de l'any, Star Wars. Episodi VIII: Els últims Jedi. Però també portem les estrenes de la setmana vinent com Jumaji. Bienvenidos a la jungla, Una vida a lo grande i Wonder Wheel. A continuació repassem els nous tràilers de Jurassic World: El Reino Caído, Ready Player One i Spider-Man Into The Spiderverse. A continuació entrevistem un convidat d'excepció, el realitzador Ivan Mulero que ha adaptat la novel·la i el còmic Hoy me ha pasado algo muy bestia i del seu nou curt Orion. Tanquem amb les crítiques de Suburbicon i El libro secreto de Henry.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Jacint Casademont i la Marta Sanz.

 

Per cert, la setmana vinent esteu convidats a venir de públic a veure com fem l'especial Star Wars: Els últims Jedi.

DIJOUS 7 DE DESEMBRE

Disponible el Ningú no és perfecte 17x13

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 4 al 10 de desembre. Comencem amb les estrenes de la setmana: Suburbicon, El libro secreto de Henry i El vacío. A les notícies, comentem la nova pel·lícula de Tarantino, basada en Charles Manson. A l'espai de crítica portem Coco la última de Pixar. Amb en Bernat Costa repassem Karate Kid a través de la seva banda sonora: Survivor, Joe Esposito... Tanquem repassant el fenomen Wonder, els llibre i la pel·lícula protagonitzada per Jacob Tremblay i Julia Roberts.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Jacint Casademont, en Bernat Costa i la Marta Sanz.

 

DIJOUS 30 DE NOVEMBRE

Disponible el Ningú no és perfecte 17x12

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 27 de novembre al 3 de desembre. Obrim amb l'espai d'estrenes, aquesta setmana amb Coco de Pixar i Wonder. Avui toca crítica del tràiler amb l'èpica d'Avengers: Infinity War. A l'espai de crítica comentem Paddington 2. A les xafarderies repassem l'escabrós assumpte de Harvey Weinstein. Tanquem amb l'espai de fantàstic i terror d'en Francesc Morales amb el llibre El diablo en la ciudad blanca, futura pel·lícula de Martin Scorsese i Leonardo DiCaprio.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Jacint Casademont, en Francesc Morales i la Marta Sanz.

 

DIJOUS 30 DE NOVEMBRE

Sorteig del lot de còmics Marvel gentilesa de Panini Cómics

Entre tots els que ens envieu un correu electrònic a l’adreça ningunoes@outlook.com, i contesteu correctament a la següent pregunta, entrareu en el sorteig d’un magnífic lot de còmics de l’editorial Panini amb les seves darreres novetats. La pregunta és: Quin actor interpreta a Black Panther de Marvel Studios?  És imprescindible que indiqueu el vostre nom i cognoms i la població des d’on ens escolteu. Teniu de temps fins al 19 de desembre. El sorteig es farà en el  programa de la setmana del 18 al 24 de desembre. El guanyador també rebrà un correu electrònic confirmant que ha estat premiat i haurà de fer-nos arribar la seva adreça postal per tal de fer-li arribar el premi.

A la darrera pregunta: Quin dia s'estrena The Punisher a Netflix?, la resposta correcta era el 17 de novembre. I la guanyadora ha estat l'Isa Del Fraile de Gràcia.

Felicitats!

DIJOUS 23 DE NOVEMBRE

Disponible el Ningú no és perfecte 17x11

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 20 al 26 de novembre. Programa especial dividit en dues parts. A la primera, presentem les estrenes de la setmana: Paddington 2 i Asesinato en el Orient Express; parlem de la marxa de Tarantino de Weinstein a Sony, parlem de la sèrie i l'autora del llibre The Handsmaid's Tale i del còmic, recent guanyador d'un Eisner, Jughead. La segona part del programa és un monogràfic dedicat a la pel·lícula Liga de la Justica de Warner/DC amb spoilers. El millor i el pitjor de la pel·lícula, millors monents, personatges, etcètera. Hi ha debat i és animat, no us ho perdeu!

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb l'Aram Bonmatí, en Jacint Casademont i la Marta Sanz.

 

DIJOUS 16 DE NOVEMBRE

Disponible el Ningú no és perfecte 17x10

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 13 al 19 de novembre. Comencem l'espai d'estrenes amb l'esperada Liga de la Justicia de DC. A les notícies calentes parlem de la nova trilogia i sèrie de televisió d'Star Wars. A la crítica parlem de La guerra de los sexos i Feliz día de tu muerte. La segona part del programa fem una extensa tertúlia sobre la sèrie The Defenders de Netflix. A continuació repassem els còmics actuals en què podem trobar a Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage i Iron Fist. Acabem amb una recomanació, recuperem  5 centímetros por segundo, una de les primeres pel·lícules de Makoto Shinkai (Your Name).

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Jacint Casademont i la Marta Sanz.

 

DIJOUS 9 DE NOVEMBRE

Disponible el Ningú no és perfecte 17x09

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 6 al 12 de novembre. Aquesta setmana, especial Thor: Ragnarok. Però abans, repassem les estrenes de la setmana, en què destaca Feliz dia de tu muerte. Seguim amb una extensa tertúlia amb spoliers  menors de Thor: Ragnarok. A continuació us expliquen anèdctodes de rodatge i sobre el director, Taika Waititi. Acabem repassant tots els elements de la pel·lícula i la seva font en els còmics de Marvel.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb l'Aram Bonmatí i la Marta Sanz.

 

DIJOUS 2 DE NOVEMBRE

Disponible el Ningú no és perfecte 17x08
(Especial Regreso al futuro)

Aquesta setmana celebrem els 700 programes amb un especial de 2 hores dedicat a la trilogia Regreso al futuro. El programa va ser enregistrat amb públic en directe a la Biblioteca Carles Rahola de Girona, en les II Jornades de Ciència-ficció de Girona. En aquest Ningú no és perfecte, entrevistem al professor, científic i escriptor Miquel Barceló. Jordi Turon i Esteban Bernis interpreten en directe, Johnny B. Goode. A continuació una extensa tertúlia sobre Regreso al futuro i acabem amb una versió vintage d'aquest programa, tal i com podria haver estat una de les seves edicions si s'hagués gravat en els anys 80. Per escoltar-nos no us faran falta carreteres!

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Jacint Casademont, en Bernat Costa i la Marta Sanz, i com estrelles convidades Sergi Toboso i David Callahan Ruiz.

 

DIJOUS 26 D'OCTUBRE

Disponible el Ningú no és perfecte 17x07

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 23 al 29 d'octubre. Obrim amb l'espai d'estrenes amb una de les més esperades de l'any, Thor: Ragnarok, la tercera aventura cinematogràfiaca del personatge de Marvel. Comentem els tràilers d'Star Wars: Els últims jedi i New Mutants. A l'espai de tertúlia portem la nova d'Steven Soderberg, La suerte de los Logan. Us recomanem les activitats que no us podeu perdre del Saló del Manga de Barcelona. Tanquem amb el nou espai d'en Francesc Morales, avui Gerald's game, el llibre d'Stephen King i la pel·lícula.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Jacint Casademont, en Francesc Morales i la Marta Sanz.

 

DIJOUS 26 D'OCTUBRE

Sorteig del lot de còmics Marvel gentilesa de Panini Cómics

Entre tots els que ens envieu un correu electrònic a l’adreça ningunoes@outlook.com, i contesteu correctament a la següent pregunta, entrareu en el sorteig d’un magnífic lot de còmics de l’editorial Panini amb les seves darreres novetats. La pregunta és: Quin dia s'estrena The Punisher a Netflix?  És imprescindible que indiqueu el vostre nom i cognoms i la població des d’on ens escolteu. Teniu de temps fins al 28 de novembre. El sorteig es farà en el  programa de la setmana del 27 de novembre al 3 de desembre. El guanyador també rebrà un correu electrònic confirmant que ha estat premiat i haurà de fer-nos arribar la seva adreça postal per tal de fer-li arribar el premi.

A la darrera pregunta: Quin dia s'estrena Thor: Ragnarok a Catalunya?, la resposta correcta era el 27 d'octubre. I el guanyador ha estat en Danielle Sabatinelli.

Felicitats!

DIJOUS 19 D'OCTUBRE

Disponible el Ningú no és perfecte 17x06

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 16 al 22 d'octubre. A l'espai d'estrenes destaquem La pell freda i Ancien y el mundo mágico. A continuació repassem les pel·lícules dels 4 darrers dies del SITGES 2017 - Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya. Podeu escoltar les opinions de les pel·lícules com Brimstone, Brigsby Bear, Boys in the trees, Salyut-7, How to talk to girls at parties entre d'altres. Acabem amb un especial i crítica de Blade Runner 2049.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb l'Aram Bonmatí i la Marta Sanz.

 

DIJOUS 12 D'OCTUBRE

Disponible el Ningú no és perfecte 17x05

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 9 al 15 d'octubre. Aquest programa està fet des del SITGES 2017 - Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya. Podeu escoltar les opinions de les pel·lícules The shape of water, A Ghost Story, Brawl in Cell Block 99, Mayhem, Mom and Dad, Revenge, The Killing of a Sacreed Deer, The Ritual, La pell freda, A Day, Annabelle: Creation, Wind River, Replace i Jackals entre d'altres.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb la Marta Sanz.

 

DIJOUS 5 D'OCTUBRE

Disponible el Ningú no és perfecte 17x04

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 2 al 8 d'octubre. Obrim amb un especial estrenes amb les que podrem veure a partir d'aquesta setmana i la que ve: Blade Runner 2049, Annabelle Creation, La suerte de los Logan, etcètera. Entrevistem en Mike Hostench, subdirector del 50 Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, amb qui repassem les principals novetats i pel·lícules que veure en aquesta edició. A l'espai de sèries, avui parlem del primer capítol de Young Sheldon. Tanquem amb les xafarderies, enfrontament entre les actrius de Sexo en Nueva York.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb la Marta Sanz.

 

DIJOUS 28 DE SETEMBRE

Disponible el Ningú no és perfecte 17x03

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 25 de setembre a l'1 d'octubre. A l'espai d'estrenes portem el més nou de Darren Aronofsky, madre! En Jacint ens explica un somni fet realitat per l'equip d'aquest programa que té a  veure amb Tarantino i Star Trek. A l'espai de crítica portem Kingsman: El círculo de oro. A les sèries comentem els dos primers capítols d'Star Trek: Discovery. Amb en Sergi Toboso parlem de les II Jornades de Ciència-ficció de Girona que organitzem juntament amb Oci Ficció i la Biblioteca Carles Rahola de Girona. Tanquem amb les xafarderies amb les seccions d'insults a estrelles en el Twitter.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Jacint Casademont i la Marta Sanz.

I aquest cap de setmana, esteu tots convidats en les jornades i sobretot dissabte a les 18 h. en la gravació d'un programa especial sobre Regreso al futuro amb xerrada sobre la pel·lícula, entrevista al professor Miquel Barceló, música en directe , material per regalar gentilesa d'Universal i Sony i un Ningú no és perfecte com s'hauria fet en els 80. Trobareu tota la informació aquí.

 

DIJOUS 28 DE SETEMBRE

Sorteig del lot de còmics Marvel gentilesa de Panini Cómics

Entre tots els que ens envieu un correu electrònic a l’adreça ningunoes@outlook.com, i contesteu correctament a la següent pregunta, entrareu en el sorteig d’un magnífic lot de còmics de l’editorial Panini amb les seves darreres novetats. La pregunta és: Quin dia s'estrena Thor: Ragnarok a Catalunya?  És imprescindible que indiqueu el vostre nom i cognoms i la població des d’on ens escolteu. Teniu de temps fins a l'11 de juliol. El sorteig es farà en el  programa de la setmana del 23 al 29 d'octubre. El guanyador també rebrà un correu electrònic confirmant que ha estat premiat i haurà de fer-nos arribar la seva adreça postal per tal de fer-li arribar el premi.

A la darrera pregunta: Quina actriu interpreta a Hela a Thor: Ragnarok?, la resposta correcta era Cate Blanchett. I el guanyador ha estat en Ramón Roig.

Felicitats!

DIJOUS 21 DE SETEMBRE

Disponible el Ningú no és perfecte 17x02

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 18 al 24 de setembre. Obrim amb l'espai d'estrenes, aquesta setmana Kingsman: El círculo de oro i La Lego Ninjago pel·lícula. Tornen les notícies calentes, aquesta setmana amb les primeres informacions de la nova entrega de Halloween. A continuació comença l'especial setena temporada de Joc de trons. Comentem amb tota mena de detalls i spoilers els moments més brillants de la temporada i acabem amb un un munt d'anècdotes,  curiositats dels rodatge i les parelles dels protagonistes.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Jacint Casademont i la Marta Sanz.

 

DIJOUS 14 DE SETEMBRE

Disponible el Ningú no és perfecte 17x01 (Primer programa de la temporada)

Comença la nova temporada del Ningú no és perfecte. Arrenquem amb un programa especial en què comentem les estrenes de l'estiu en especial a It, Barry Seal: El traficante i Spider-Man: Homecoming. Però també parlem de La torre oscura, Atómica, Cars 3, Valerian y la ciudad de los mil planetas i moltes més. Tanquem amb un repàs ràpid de les primeres impressions de sèries com Narcos, The Defenders i The Orville.

 

DIMECRES 6 DE SETEMBRE

Comença la nova temporada del Ningú no és perfecte

La setmana de l'11 al 17 de setembre comença una nova temporada del Ningú no és perfecte, el vostre programa de cinema, còmics i sèries de televisió.

 

El Ningú no és perfecte continuarà les seves emissions per totes les ràdios que consten a l’espai Ràdio a la carta, en què podeu consultar els horaris de cada emissora.

 

El programa continuarà estant disponible per a descarregar-lo en mp3 o escoltar-lo online, els dijous en aquesta mateixa web, al Facebook, al Twitter, a Ivoox i ITunes.

 

En el primer programa de la temporada farem una tertúlia especial sobre les pel·lícules més destacades d’aquest estiu. Comentarem Barry Seal: El traficante i farem especial esment a It. També tindrem espai per Spider-man: Homecoming, Cars 3 i Atómica, tot i que us recomanem que escolteu els tres Summer Edition que hem gravat aquest estiu. 

 

El plat fort arribarà el dissabte 30 de setembre a la tarda, en què gravarem a la Biblioteca Carles Rahola de Girona, un programa ambientat en els anys 80, especial  trilogia Regreso al futuro, dins de les II Jornades de ciència-ficció de Girona organitzades per Oci Ficció i Ningú no és perfecte. 

 

Com cada any, continuarem regalant còmics de Panini. Durant, les primeres setmanes d’octubre dedicarem una atenció especial al Festival de Cinema Fantàstic de Sitges que aquest any celebra la seva edició número 50.

 

L'espai de sèries també serà present. Ben aviat us ofererirem un especial sobre l'excel·lent setena temporada de Joc de trons. Sèries com The Defenders, Star Trek: Discovery i Stranger Things 2, també tindran els seus especials.

 

Aquesta temporada continuarem amb l'equip habitual format per l'Ignasi Arbat, l'Aram Bonmatí, en Jacint Casademont i la Marta Sanz. També continuarem amb les col·laboracions regulars d'en Bernat Costa i l'Àngela Sánchez. A ells s'afegeix en Francesc Morales que passarà a col·laborar de forma més habitual. Amb en Francesc farem diferents monogràfics relacionats amb el terror i el fantàstic.

DIJOUS 13 DE JULIOL

Extra Estiu i marxem de vacances (Actualitzat 9 d'agost)

Ja fa dies que ha arribat l’estiu i els que fem el Ningú no és perfecte, també ens agrada descansar unes setmanes i fer vacances. Això sí, tornarem la setmana de l'11 de setembre, després de la Diada, a punt per opinar de totes les pel·lícules i sèries fantàstiques de l'estiu. A partir del 13 de setembre ens podreu trobar en els horaris i emissores que figuren a l’espai Ràdio a la carta, i també tindreu disponible el programa per a la seva descàrrega.

Però aquest estiu arriba amb novetats, us oferirem contingut especial només disponible per internet a través de tres Extra Estiu de durada i data indeterminada, per analitzar les estrenes de Dunkerke, Spider-Man: Homecoming i La Torre Oscura. Esteu atents als nostres canals de podcast d'iTtunes i Ivoox.

Continuarem actualitzant el nostre FacebookTwitter i el Bloc de crítques, en els quals publicarem crítiques, fotografies i us informarem de les novetats del Ningú no és perfecte de la propera temporada.

Bon estiu i fins setembre!

 

 

 

DIJOUS 13 DE JULIOL

Disponible el Ningú no és perfecte 16x44 (Últim programa de la temporada)

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 10 al 16 de juliol. És el darrer programa de la temporada, i us presentem les estrenes més destacades d'aquest estiu: Spider-Man: Homecoming, Dunkerke, La Torre Oscura, It, La guerra del planeta de los simios, entre moltes altres. Us expliquem els diferents panells de sèries i pel·lícules de la Comic-Con de San Diego. També us recomanem un grapat de sèries per veure d'una tirada aquest estiu: Joc de trons, Glow, 13 reasons why, Preacher... Us recomanem la trajectòria del grup The Feelies. I no ens volem acomiadar sense fer una tertúlia en què destaquem Baby Driver de Edgar Wright i en donem la nostra opinió.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb l'Aram Bonmatí, en Jacint Casademont i la Marta Sanz.

 

DIJOUS 13 DE JULIOL

Sorteig del lot de còmics Marvel gentilesa de Panini Cómics

A la darrera pregunta: Quina actriu interpreta a la tieta May a Spider-Man: Homecoming?, la resposta correcta era Marisa Tomei. I el guanyador ha estat la Dora Curci.

Felicitats!

Tant sols recordar-vos que el concurs es pren unes vacances fins el setembre, en què a partir de la setmana de l'11 de setembre, reprendrem el concurs de Panini i continuarem regalant més còmics. Us emplacem fins llavors i us animem a continuar participant.

 

DIJOUS 5 DE JULIOL

Disponible el Ningú no és perfecte 16x43

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 3 al 9 de juliol. Obrim amb les estrenes, aquesta setmana la última pel·li d'Edgar Wright, Baby Driver. A les notícies, us expliquem tot l'embolic sobre la pel·lícula de Han Solo. A les xafarderies, comentem la campanya de Lindsay Lohan perquè la gent deixi de fer bullying per Twitter al president Trump. Fem la ressenya del llibre de Carrie Fisher, El diario de la princesa. A l'espai de crítica, portem a Gru 3, el meu dolent preferit i Colossal. Tanquem amb en Pedro Angosto, amb el qual comentem l'actualitat cinematogràfica de Marvel, DC, Sherlock, etcètera.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Jacint Casademont i la Marta Sanz.

 

DIJOUS 29 DE JUNY

Disponible el Ningú no és perfecte 16x42

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 26 de juny al 2 de juliol. Especial Wonder Woman. Comencem amb les estrenes de Gru 3, el meu dolent preferit i Colossal de Nacho Vigalondo. A continuació repassem les millors històries de Wonder Woman en els còmics. Comentem el càsting de la pel·lícula i les anècdotes de rodatge. El tram final està dedicat a  una extensa tertúlia, amb spoilers, sobre els punts forts i febles de la nova pel·lícula de l'univers cinematogràfic de DC.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb l'Aram Bonmatí, en Jacint Casademont, la Marta Sanz i la nostra estrella convidada, en Pau Garriga.

 

DIJOUS 29 DE JUNY

Sorteig del lot de còmics Marvel gentilesa de Panini Cómics

Entre tots els que ens envieu un correu electrònic a l’adreça ningunoes@outlook.com, i contesteu correctament a la següent pregunta, entrareu en el sorteig d’un magnífic lot de còmics de l’editorial Panini amb les seves darreres novetats. La pregunta és: Quina actriu interpreta a la tieta May a Spider-Man: Homecoming?  És imprescindible que indiqueu el vostre nom i cognoms i la població des d’on ens escolteu. Teniu de temps fins a l'11 de juliol. El sorteig es farà en el  programa de la setmana del 10 al 16 de juliol. El guanyador també rebrà un correu electrònic confirmant que ha estat premiat i haurà de fer-nos arribar la seva adreça postal per tal de fer-li arribar el premi.

A la darrera pregunta: Com es diu el Voltor, personatge que fa Michael Keaton a Spider-Man: Homecoming?, la resposta correcta era Adrian Toomes. I la guanyadora ha estat l'Àngela Esteve.

Felicitats!

DIJOUS 22 DE JUNY

Disponible el Ningú no és perfecte 16x41

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 19 al 25 de juny. Comencem amb les estrenes, obrim amb Wonder Woman, la nova pel·li de DC. A l'espai de crítica comentem Baywatch, American Pastoral i Capità Calçotets. En Jacint Casademont ens parla de l'anècdota protagonitzada per Kevin Feige de Marvel Studios i Amy Pascal de Sony Pictures. Amb en David Ruiz analitzem la sèrie Los vigilantes de la playa (Baywatch) i reivindiquem a David Hasselhoff. Tanca la Marta amb una recomanació que barreja còmic i música, La familia Carter.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Jacint Casademont, la Marta Sanz i la nostra estrella convidada, en David Callahan Ruiz.

 

DIJOUS 15 DE JUNY

Disponible el Ningú no és perfecte 16x40

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 12 al 18 de juny. Poseu la càmera lenta a punt i la música ben alta, a l'espai d'estrenes, Baywatch: Los vigilantes de la playa. Seguim amb les notícies amb la crítica del tràiler de Black Panther. Fem un homenatge a Adam West, l'inoblidable Batman dels anys 60 que va morir la setmana passada. Als còmics, torna Youngblood, els 90 són aquí. Repassem els temes i les lletres de la banda sonora de Guardianes de la Galaxia Vol. 2. Tanquem amb la crítica de la desastrosa La momia amb Tom Cruise i Russell Crowe.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb l'Aram Bonmatí, en Jacint Casademont, en Bernat Costa i la Marta Sanz.

 

DIJOUS 8 DE JUNY

Disponible el Ningú no és perfecte 16x39

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 5 a l'11 de juny. A l'espai d'estrenes donem la benvinguda al Dark Universe amb La momia de Tom Cruise. A continuació analitzem les dues primeres temporades de la sèrie Black Mirror de Charlie Brooker. Tornen les xafarderies, i ens alegrem perquè George Clooney ha estat pare. A les notícies us expliquem que Adam Wingard s'afegeix al Monsterverse amb Godzilla vs. Kong. Tanquem amb una crítica sobre la sèrie de Netflix Iron Fist.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Jacint Casademont i la Marta Sanz.

 

DIJOUS 1 DE JUNY

Disponible el Ningú no és perfecte 16x38

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 29 de maig al 4 de juny. Comencem amb l'espai d'estrenes, en el qual aquesta setmana destaca La promesa amb Christian Bale i Oscar Isaac. A la tertúlia de cinema fem la ressenya de Piratas del Caribe: La venganza de Salazar. A continuació ens endinsem, amb un cafè i un pastís de cireres, a Lògia Negra i analitzem els primers episodis de la nova temporada de Twin Peaks. Parlem de la recepció de Twin Peaks a Cannes i a les xarxes socials. Tanquem amb les novetats del mes de còmics, Batman de Neal Adams, etcètera, i el rànquing de vendes.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb l'Aram Bonmatí, en Jacint Casademont i la Marta Sanz.

 

DIJOUS 1 DE JUNY

Sorteig del lot de còmics Marvel gentilesa de Panini Cómics

Entre tots els que ens envieu un correu electrònic a l’adreça ningunoes@outlook.com, i contesteu correctament a la següent pregunta, entrareu en el sorteig d’un magnífic lot de còmics de l’editorial Panini amb les seves darreres novetats. La pregunta és: Com es diu el Voltor, personatge que fa Michael Keaton a Spider-Man: Homecoming?  És imprescindible que indiqueu el vostre nom i cognoms i la població des d’on ens escolteu. Teniu de temps fins al 27 de juny. El sorteig es farà en el  programa de la setmana del 26 de juny al 2 de juliol. El guanyador també rebrà un correu electrònic confirmant que ha estat premiat i haurà de fer-nos arribar la seva adreça postal per tal de fer-li arribar el premi.

A la darrera pregunta: Quin dia s'estrena Spider-Man: Homecoming?, com hi ha hagut un ball de dates, hem acceptat tant la data inicialment prevista, el 7 de juliol, com la definitiva, el 28 de juliol. I la guanyadora ha estat la Maria Batet de Reus.

Felicitats!

DIJOUS 25 DE MAIG

Disponible el Ningú no és perfecte 16x37

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 22 al 28 de maig. Aquesta setmana analitzarem el fenomen de Twin Peaks a través de las sèrie clàssica, però abans... Les estrenes, aquesta setmana amb el capità Jack Sparrow, arriba Piratas del Caribe: La venganza de Salazar. A les notícies, ressenyem amb en Jacint el tràiler de la sèrie Star Trek: Discovery. Arriba el torn de Twin Peaks, en parlem amb en Francesc Morales, amb qui ressenyem l'origen, el fenomen i les claus per entendre l'obra de David Lynch i Mark Frost. A l'espai de crítica, comentem Déjame salir i El caso Sloane. Tanquem amb un repàs a les sèries més destacades de la temporada 2017-2018 dels Upfronts. Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat amb en Jacint Casademont i la Marta Sanz.

 

DIJOUS 18 DE MAIG

Disponible el Ningú no és perfecte 16x36

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 15 al 21 de maig. Avui l'Ignasi comença amb l'estrena de la pel·lícula de terror més esperada de l'any, Déjame salir. Obri al porta a la tertúlia i crítica amb Alien: Covenant. Seguim amb l'Arnau Tordera, líder d'Obeses que ens parla del nou disc i òpera-rock, Verdaguer: Ombres i maduixes. L'Aram ens acalareix les semblances entre la sèrie American Gods i el còmic The wicked and the divine. Tanca la Marta que ens recomana Bitch Planet de Kelly Sue DeConnick i Valentine De Landro, editat per Astiberri.

 

DIJOUS 11 DE MAIG

Disponible el Ningú no és perfecte 16x35

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 8 al 14 de maig. Comencem amb una prèvia d'Alien: Covenant que ens porta l'Ignasi. Entrevistem a l'Hèctor Claramunt, coguionista i codirector d'El crac qui ens fa un balanç de la segona temporada, ens explica anècdotes inèdites de la sèrie i ens descobreix la seva faceta de crític de cinema. La Marta postula a Dwayne Johnson com a futur president dels Estats Units. A l'espai de crítica, analitzem Z, la ciudad perdida i Nunca digas su nombre. Tanquem amb en Jacint amb el reboot de Hellboy i el tràiler de Blade Runner 2049.

 

DIJOUS 4 DE MAIG

Disponible el Ningú no és perfecte 16x34

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte de l'1 al 7 de maig. Especial Guardianes de la Galaxia Vol. 2. Però abans d'anar per feina us expliquem les estrenes de Z, la ciudad perdida i Nunca digas su nombre. I ara sí, especial AMB SPOILERS A DOJO de Guardianes de la Galaxia Vol. 2 amb l'Ignasi, la Marta, l'Aram i en Pau Garriga del bloc del Director frustrat, com estrella convidada. L'analitzem la pel·lícula de Marvel Studios dirigida per James Gunn. Els diàlegs, guió, imatges, escenes, referències vuitanteres, etcètera. Acabem amb un recull curiositats sobre la pel·lícula i el rodatge.

 

DIJOUS 27 D'ABRIL

Disponible el Ningú no és perfecte 16x33

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 24 al 30 d'abril. Arriba una de les pel·lis més esperades de l'any, a l'espai d'estrenes l'Ignasi ens explica el que cal saber abans d'anar a veure Guardianes de la Galaxia Vol. 2. En Jacint ens parla del tràiler de Kingsman: The Golden Circle i del Shyamalanverse. Entrevistem a l'editor de còmics de Panini, l'Alejandro Martínez Viturtia amb qui parlem de les millors novetats de Panini Còmics pel 2017 i analitzen l'estat actual de Marvel. La Marta ens ressenya Jordi i Oslo: La cua del drac d'en Joveguille. Acabem amb la tertúlia i crítica de la sensacional John Wick: Pacto de sangre.

 

DIJOUS 27 D'ABRIL

Sorteig del lot de còmics Marvel gentilesa de Panini Cómics

Entre tots els que ens envieu un correu electrònic a l’adreça ningunoes@outlook.com, i contesteu correctament a la següent pregunta, entrareu en el sorteig d’un magnífic lot de còmics de l’editorial Panini amb les seves darreres novetats. La pregunta és: Quin dia s'estrena Spider-Man: Homecoming?  És imprescindible que indiqueu el vostre nom i cognoms i la població des d’on ens escolteu. Teniu de temps fins al 30 de maig. El sorteig es farà en el  programa de la setmana del 29 de maig al 4 de juny. El guanyador també rebrà un correu electrònic confirmant que ha estat premiat i haurà de fer-nos arribar la seva adreça postal per tal de fer-li arribar el premi.

A la darrera pregunta: Quin actor d’acció dels 80 farà un cameo a Guardianes de la Galaxia Vol. 2?, la resposta correcta era Sylvester Stallone. I el guanyador ha estat en Francesc Anton de Celrà.

Felicitats!

DIJOUS 20 D'ABRIL

Disponible el Ningú no és perfecte 16x32

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 17 al 23 d'abril. L'Ignasi ens porta les estrenes, Keanu Reeves torna a repartir a John Wick: Pacto de sangre. En Jacint ens porta la crítica del tràiler d'Star Wars: Los últimos Jedi. És possible fer una crítica de Fast & Furious 8? Ho intentem en la nostra tertúlia. Amb en Bernat recuperem la magnífica banda sonora de Magnolia. La Marta ens explica totes les xerrades i panels de l'Star Wars Celebration d'Orlando. Tanca l'Aram amb una llista de còmics recomanats per Sant Jordi.

 

DIJOUS 13 D'ABRIL

Disponible el Ningú no és perfecte 16x31

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 10 al 16 d'abril. Comença l'Ignasi que apreta el gas a fons, Fast & Furious 8 obre les estrenes. Amb en Jacint fem la crítica del tràiler de Thor: Ragnarok. A l'espai de crítica, Life (Vida) i la magnífica Your name. La segona part del programa està dedicada a Legion. Analitzem la sèrie de Noah Hawley de FX, la Marta ens parla del repartiment (Dan Stevens, Rachel Keller...) i del rodatge. Acabem amb un repàs de la trajectòria del mutant a través dels còmics Marvel.

 

DIJOUS 6 D'ABRIL

Disponible el Ningú no és perfecte 16x30

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 3 al 9 d'abril. A les estrenes, l'Ignasi ens explica que arriba Your name, la que serà una de les millors pel·lícules que veurem aquest any. En Jacint, ens explica les reaccions del tràiler d'It, basada en la novel·la d'Stephen King. Fem la crítica de Ghost in the Shell: El alma de la máquina i Els barrufets: El poble perdut. La Marta ens recomana el llibre Per tretze raons i la sèrie de Netflix, 13 Reasons Why. Acabem amb els còmics amb l'aram, amb un debat sobre què ens ha semblat el saló del Còmic de Barcelona: exposicions, espais, activitats, premis com La Visión i novetats com Archie conoce a Los Ramones.

 

DIJOUS 30 DE MARÇ

Disponible el Ningú no és perfecte 16x29

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 27 de març al 2 d'abril. Obrim l'espai d'estrenes amb l'Ignasi que ens parla de Ghost in the Shell: El alma de la máquina. Amb en Jacint, torna la crítica del tràiler amb Justice League. Entrevistem en Carles Santamaria, director del Saló del Còmic de Barcelona que obre portes aquest dijous. També repassem el tràiler d'Spider-Man:Homecoming abans de recordar l'anime de Ghost in the Shell. La Marta ens explica com va anar el retrobament del càsting d'El príncipe de Bel Air. Tanquem amb l'espai de crítica en què parlem d'Imperium.

 

DIJOUS 30 DE MARÇ

Sorteig del lot de còmics Marvel gentilesa de Panini Cómics

Entre tots els que ens envieu un correu electrònic a l’adreça ningunoes@outlook.com, i contesteu correctament a la següent pregunta, entrareu en el sorteig d’un magnífic lot de còmics de l’editorial Panini amb les seves darreres novetats. La pregunta és: Quin actor d’acció dels 80 farà un cameo a Guardianes de la Galaxia Vol. 2?  És imprescindible que indiqueu el vostre nom i cognoms i la població des d’on ens escolteu. Teniu de temps fins al 25 d'abril. El sorteig es farà en el  programa de la setmana del 24 al 30 d'abril. El guanyador també rebrà un correu electrònic confirmant que ha estat premiat i haurà de fer-nos arribar la seva adreça postal per tal de fer-li arribar el premi.

A la darrera pregunta: Amb quin nom es coneix el Groot petit de Guardianes de la Galaxia?, la resposta correcta era Baby Groot. I el guanyador ha estat l'Andrés Castells de Barcelona.

Felicitats!

DIJOUS 23 DE MARÇ

Disponible el Ningú no és perfecte 16x28

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 20 al 26 de març. Aquesta setmana a les estrenes, I am a hero, un dibuixat de manga que mata zombies al Japó, ens ho explica l'Ignasi. Entrevistem el gran Quim Bou que ens presenta la magnífica aplicació de l'Orn i l'Ornis. La Marta que ens recomana el llibre Mi vecino Miyazaki i parlem amb el seu autor, Álvaro López. Tanquem amb l'espai de crítica amb La bella y la bestia i Incerta glòria.

 

DIJOUS 16 DE MARÇ

Disponible el Ningú no és perfecte 16x27

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 13 al 19 de març. L'Ignasi obre amb les estrenes, aquesta setmana la versió en imatge real de La bella y la bestia. A les notícies, en Jacint ens explica que Ridley Scott vol ressuscitar Gladiator. En l'espai de crítica, tertúlia de Kong: La isla calavera. La Marta parla de Ben Affleck i la seva confessa addicció a l'alcohol. A les sèries comentem les novetats Santa Clarita Diet i Trollhunters. En els còmics tenim les novetats del Saló del Còmic i fem la crítica de Civil War II.

 

DIJOUS 9 DE MARÇ

Disponible el Ningú no és perfecte 16x26

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 6 al 12 de març. Avui, especial Logan. Però abans, l'Ignasi ens presenta les estrenes de la setmana, entre les que destaca Kong: La isla calavera. A continuació, tertúlia i crítica de Logan. Comentem aquest western futurista de James Mangold, Hugh Jackman i Patrick Stewart, així com els moments més destacables amb spoilers menors. La Marta ha seguit la promoció de la pel·lícula i ens comenta anècdotes dels actors, de la pel·lícula i el rodatge. Seguim amb un repàs dels còmics imprescindibles protagonitzats per Lobezno. I acabem amb en David Ruiz com estrella convidada, clavant les urpes sobre la pel·li. Snikt!

 

DIJOUS 2 DE MARÇ

Disponible el Ningú no és perfecte 16x25

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 27 de febrer al 5 de març. A les estrenes arriben el vell Lobezno, s'estrena Logan, la nova pel·li del personatge dels X-Men, ens en parla l'Ignasi. En Jacint arriba amb les notícies calentes i els agraciats als premis Razzies. A l'espai de tertúlia fem la crítica de Fences i T2: Trainspotting. I per fi arriba el moment de parlar dels Oscars. Comentem la nostra opinió dels premis, de la cerimònia i del gran embolic amb la millor pel·lícula. I tanca l'Aram amb les nominacions al Saló del Còmic de Barcelona.

 

DIJOUS 23 DE FEBRER

Disponible el Ningú no és perfecte 16x24

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 20 al 26 de febrer. L'Ignasi ens porta les estrenes pre-Oscars: la nominada Fences i T2: Trainspotting. En Jacint arriba amb una bona notícia, els monstres que veurem a Kong Island i una de dolenta, que no es farà Hellboy 3. Amb la Marta fem una prèvia dels Oscars, tot allò que cal saber abans de veure la cerimònia; menús, vestits, etcètera; i truquem a l'Àngela per fer la nostra travessa. Tanquem amb en Bernat, amb qui repassem la banda sonora de Trainspotting: Underworld, Iggy Pop i molts més.

 

DIJOUS 23 DE FEBRER

Sorteig del lot de còmics Marvel gentilesa de Panini Cómics

Entre tots els que ens envieu un correu electrònic a l’adreça ningunoes@outlook.com, i contesteu correctament a la següent pregunta, entrareu en el sorteig d’un magnífic lot de còmics de l’editorial Panini amb les seves darreres novetats. La pregunta és: Amb quin nom es coneix el Groot petit de Guardianes de la Galaxia? És imprescindible que indiqueu el vostre nom i cognoms i la població des d’on ens escolteu. Teniu de temps fins al 28 de març. El sorteig es farà en el  programa de la setmana del 27 de març al 2 d'abril. El guanyador també rebrà un correu electrònic confirmant que ha estat premiat i haurà de fer-nos arribar la seva adreça postal per tal de fer-li arribar el premi.

A la darrera pregunta: Quin personatge interpreta la jove Dafne Lenn a Logan?, la resposta correcta era X-23 o Laura Kinney. I el guanyador ha estat en Jordi Gutierrez.

Felicitats!

DIJOUS 16 DE FEBRER

Disponible el Ningú no és perfecte 16x23

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 13 al 19 de febrer. Comencem amb les novetats cinematogràfiques de la setmana amb l'Ignasi, Jackie i La gran muralla. A les notícies calentes sumeu en Jacint, un "pepino" i 50 sombras más oscuras. En la nostra tertúlia, la magnífica Batman: La pel·lícula Lego. No pot fer DC totes les seves pel·lis en Lego? A l'espai de sèries, Las cuatro estaciones de las chicas Gilmore estrenada a Netflix, i la Marta ens explica les anècdotes del retrobament. Tanca l'Aram amb un record per Jiro Taniguchi i la sèrie Ms. Marvel.

 

DIJOUS 9 DE FEBRER

Disponible el Ningú no és perfecte 16x22

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 6 al 12 de febrer. Continuem celebrant els 50 anys d'Star Trek, però abans l'Ignasi ens porta unes estrenes que miren als Oscars amb Moonlight, però també amb l'esperadíssima Batman: La pel·lícula LEGO. En Jacint ens diu que Mel Gibson i Vince Vaughn faran una pel·li junts. Toca crítica d'Oscars, aquesta setmana Manchester frente al mar. Entrevistem en Walter Koenig, en Checov a Star Trek amb qui parlem de la sèrie original, Leonard Nimoy, Misión salvar la Tierra... En Sergi Toboso ens recomana el còmic Star Trek: La ciudad al borde de la eternidad basat en el guió original de Harlan Ellison. Tanca la Marta amb qui recordem a Richard Hatch, l'actor de Battlestar Galactica.

 

 

DIJOUS 2 DE FEBRER

Disponible el Ningú no és perfecte 16x21

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 30 de gener al 5 de febrer. L'Ignasi continua portant-nos estrenes nominades als Oscars, aquesta setmana Manchester frente al mar i la no nominada Resident Evil: Capítulo final. Amb en Jacint analitzen els motius de la renúnica de Ben Affleck a dirigir The Batman i el futur de l'univers cinematogràfic de DC Comics. A l'espai de tertúlia portem el nou Shyamalan, Múltiple, Lion i Billy Lynn d'Ang Lee. A les xafarderies la Marta ens parla del festival que tots estàveu esperant, la marató Nicolas Cage. A l'espai de sèries comentem l'estrena de Riverdale. Tanca l'Aram amb els còmics, connectem amb les sèries i parlem de la re-imaginació d'Archie de la mà de Mark Waid.

 

DIJOUS 26 DE GENER

Disponible el Ningú no és perfecte 16x20

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 23 al 29 de gener. Avui us hem preparat un programa més llarg i de dues parts. A la primera, l'Ignasi ens parla de l'estrena de Múltiple, Lion i Somnia, en Jacint dels tràilers de Logan i Power Rangers, i la Marta repassa les notícies i queixes sobre les nominacions als Oscars. La segona part està dedicada a El crac. Parlem de la sèrie amb l'Hèctor Claramunt, showrunner d'El crac juntament amb en Joel Joan. Descobrim com es fa la sèrie i sí, comentem alguna cosa sobre les torradetes.

 

DIJOUS 26 DE GENER

Sorteig del lot de còmics Marvel gentilesa de Panini Cómics

Entre tots els que ens envieu un correu electrònic a l’adreça ningunoes@outlook.com, i contesteu correctament a la següent pregunta, entrareu en el sorteig d’un magnífic lot de còmics de l’editorial Panini amb les seves darreres novetats. La pregunta és: Quin personatge interpreta la jove Dafne Lenn a Logan? És imprescindible que indiqueu el vostre nom i cognoms i la població des d’on ens escolteu. Teniu de temps fins al 21 de febrer. El sorteig es farà en el  programa de la setmana del 20 al 26 de febrer. El guanyador també rebrà un correu electrònic confirmant que ha estat premiat i haurà de fer-nos arribar la seva adreça postal per tal de fer-li arribar el premi.

A la darrera pregunta: En quin còmic s'inspira la pel·lícula Logan? , la resposta correcta era Old Man Logan (El viejo Logan). I el guanyador ha estat en Jordi Sellabona d'Olot.

Felicitats!

DIJOUS 19 DE GENER

Disponible el Ningú no és perfecte 16x19

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 16 al 22 de gener. Estrenes amb olor a Oscar, l'Ignasi ens comenta Loving de Jeff Nichols i Figuras ocultas. Entrevistem en Daniel Genís, el capità d'El Biblionauta, la web de ressenyes literàries de ciència-ficció, fantasia i terror. Fem la crítica de la magnífica i incommensurable La La Land. Acabem amb còmic, la Marta ens recomana El resurgir d'Scott Snyder i l'Aram fa crítica de Pantera Negra i Pájaro Burlón de Marvel.

 

DIJOUS 12 DE GENER

Disponible el Ningú no és perfecte 16x18

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 9 al 15 de gener. Comencem amb les estrenes, l'Ignasi ens parla de la premiada La ciudad de las estrellas (La La Land) i La autopsia de Jane Doe. En Jacint ens porta les últimes novetats de les adaptacions de Marvel, DC i Star Wars. A l'espai de tertúlia fem la crítica de Silencio, la última de Martin Scorsese. La segona part del programa fem un especial sobre la sèrie Luke Cage, comentem els capítols de la sèrie de Netflix, la Marta ens repassa el càsting de la sèrie protagonitzada per Mike Colter i finalment repassem la trajectòria de Luke Cage en els còmics de la Marvel.

 

DIJOUS 5 DE GENER

Disponible el Ningú no és perfecte 16x17

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 2 al 8 de gener. En el primer programa de l'any, l'Ignasi ens presenta les primeres estrenes: Silencio d'Scorsese, Train to Busan i Monster Trucks. Seguim amb la crítica de els pel·lis d'aquestes festes: Passengers, Canta!, Assassin’s Creed i Comancheria. La segona part del programa està dedica a repassar les millors pel·lícules, sèries, còmics i altres del 2016 per l'Ignasi, l'Aram, la Marta, l'Àngela i en Jacint. Pel·lícules com Star Trek Beyond, El libro de la selva, Dos tipos duros, La doncella, etcètera s'hi passaran. I també sèries com Stranger things i còmics com Paper girls.

 DIJOUS 5 DE GENER

Sorteig del lot de còmics Marvel gentilesa de Panini Cómics

Entre tots els que ens envieu un correu electrònic a l’adreça ningunoes@outlook.com, i contesteu correctament a la següent pregunta, entrareu en el sorteig d’un magnífic lot de còmics de l’editorial Panini amb les seves darreres novetats. La pregunta és: En quin còmic s'inspira la pel·lícula Logan? És imprescindible que indiqueu el vostre nom i cognoms i la població des d’on ens escolteu. Teniu de temps fins al 24 de gener. El sorteig es farà en el  programa de la setmana del 23 al 29 de gener. El guanyador també rebrà un correu electrònic confirmant que ha estat premiat i haurà de fer-nos arribar la seva adreça postal per tal de fer-li arribar el premi.

Més noves                                                                                                                                              Més antigues