Un programa de ràdio de cinema, còmics i sèries

Portada Qui som Imatges Ràdio a la carta Contacte

Blog de crítiques:

Facebook:

© Ningú no és perfecte

 

DIJOUS 25 DE MAIG

Disponible el Ningú no és perfecte 16x37

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 22 al 28 de maig. Aquesta setmana analitzarem el fenomen de Twin Peaks a través de las sèrie clàssica, però abans... Les estrenes, aquesta setmana amb el capità Jack Sparrow, arriba Piratas del Caribe: La venganza de Salazar. A les notícies, ressenyem amb en Jacint el tràiler de la sèrie Star Trek: Discovery. Arriba el torn de Twin Peaks, en parlem amb en Francesc Morales, amb qui ressenyem l'origen, el fenomen i les claus per entendre l'obra de David Lynch i Mark Frost. A l'espai de crítica, comentem Déjame salir i El caso Sloane. Tanquem amb un repàs a les sèries més destacades de la temporada 2017-2018 dels Upfronts. Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat amb en Jacint Casademont i la Marta Sanz.

 

DIJOUS 18 DE MAIG

Disponible el Ningú no és perfecte 16x36

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 15 al 21 de maig. Avui l'Ignasi comença amb l'estrena de la pel·lícula de terror més esperada de l'any, Déjame salir. Obri al porta a la tertúlia i crítica amb Alien: Covenant. Seguim amb l'Arnau Tordera, líder d'Obeses que ens parla del nou disc i òpera-rock, Verdaguer: Ombres i maduixes. L'Aram ens acalareix les semblances entre la sèrie American Gods i el còmic The wicked and the divine. Tanca la Marta que ens recomana Bitch Planet de Kelly Sue DeConnick i Valentine De Landro, editat per Astiberri.

 

DIJOUS 11 DE MAIG

Disponible el Ningú no és perfecte 16x35

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 8 al 14 de maig. Comencem amb una prèvia d'Alien: Covenant que ens porta l'Ignasi. Entrevistem a l'Hèctor Claramunt, coguionista i codirector d'El crac qui ens fa un balanç de la segona temporada, ens explica anècdotes inèdites de la sèrie i ens descobreix la seva faceta de crític de cinema. La Marta postula a Dwayne Johnson com a futur president dels Estats Units. A l'espai de crítica, analitzem Z, la ciudad perdida i Nunca digas su nombre. Tanquem amb en Jacint amb el reboot de Hellboy i el tràiler de Blade Runner 2049.

 

DIJOUS 4 DE MAIG

Disponible el Ningú no és perfecte 16x34

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte de l'1 al 7 de maig. Especial Guardianes de la Galaxia Vol. 2. Però abans d'anar per feina us expliquem les estrenes de Z, la ciudad perdida i Nunca digas su nombre. I ara sí, especial AMB SPOILERS A DOJO de Guardianes de la Galaxia Vol. 2 amb l'Ignasi, la Marta, l'Aram i en Pau Garriga del bloc del Director frustrat, com estrella convidada. L'analitzem la pel·lícula de Marvel Studios dirigida per James Gunn. Els diàlegs, guió, imatges, escenes, referències vuitanteres, etcètera. Acabem amb un recull curiositats sobre la pel·lícula i el rodatge.

 

DIJOUS 27 D'ABRIL

Disponible el Ningú no és perfecte 16x33

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 24 al 30 d'abril. Arriba una de les pel·lis més esperades de l'any, a l'espai d'estrenes l'Ignasi ens explica el que cal saber abans d'anar a veure Guardianes de la Galaxia Vol. 2. En Jacint ens parla del tràiler de Kingsman: The Golden Circle i del Shyamalanverse. Entrevistem a l'editor de còmics de Panini, l'Alejandro Martínez Viturtia amb qui parlem de les millors novetats de Panini Còmics pel 2017 i analitzen l'estat actual de Marvel. La Marta ens ressenya Jordi i Oslo: La cua del drac d'en Joveguille. Acabem amb la tertúlia i crítica de la sensacional John Wick: Pacto de sangre.

 

DIJOUS 27 D'ABRIL

Sorteig del lot de còmics Marvel gentilesa de Panini Cómics

Entre tots els que ens envieu un correu electrònic a l’adreça ningunoes@outlook.com, i contesteu correctament a la següent pregunta, entrareu en el sorteig d’un magnífic lot de còmics de l’editorial Panini amb les seves darreres novetats. La pregunta és: Quin dia s'estrena Spider-Man: Homecoming?  És imprescindible que indiqueu el vostre nom i cognoms i la població des d’on ens escolteu. Teniu de temps fins al 30 de maig. El sorteig es farà en el  programa de la setmana del 29 de maig al 4 de juny. El guanyador també rebrà un correu electrònic confirmant que ha estat premiat i haurà de fer-nos arribar la seva adreça postal per tal de fer-li arribar el premi.

A la darrera pregunta: Quin actor d’acció dels 80 farà un cameo a Guardianes de la Galaxia Vol. 2?, la resposta correcta era Sylvester Stallone. I el guanyador ha estat en Francesc Anton de Celrà.

Felicitats!

DIJOUS 20 D'ABRIL

Disponible el Ningú no és perfecte 16x32

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 17 al 23 d'abril. L'Ignasi ens porta les estrenes, Keanu Reeves torna a repartir a John Wick: Pacto de sangre. En Jacint ens porta la crítica del tràiler d'Star Wars: Los últimos Jedi. És possible fer una crítica de Fast & Furious 8? Ho intentem en la nostra tertúlia. Amb en Bernat recuperem la magnífica banda sonora de Magnolia. La Marta ens explica totes les xerrades i panels de l'Star Wars Celebration d'Orlando. Tanca l'Aram amb una llista de còmics recomanats per Sant Jordi.

 

DIJOUS 13 D'ABRIL

Disponible el Ningú no és perfecte 16x31

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 10 al 16 d'abril. Comença l'Ignasi que apreta el gas a fons, Fast & Furious 8 obre les estrenes. Amb en Jacint fem la crítica del tràiler de Thor: Ragnarok. A l'espai de crítica, Life (Vida) i la magnífica Your name. La segona part del programa està dedicada a Legion. Analitzem la sèrie de Noah Hawley de FX, la Marta ens parla del repartiment (Dan Stevens, Rachel Keller...) i del rodatge. Acabem amb un repàs de la trajectòria del mutant a través dels còmics Marvel.

 

DIJOUS 6 D'ABRIL

Disponible el Ningú no és perfecte 16x30

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 3 al 9 d'abril. A les estrenes, l'Ignasi ens explica que arriba Your name, la que serà una de les millors pel·lícules que veurem aquest any. En Jacint, ens explica les reaccions del tràiler d'It, basada en la novel·la d'Stephen King. Fem la crítica de Ghost in the Shell: El alma de la máquina i Els barrufets: El poble perdut. La Marta ens recomana el llibre Per tretze raons i la sèrie de Netflix, 13 Reasons Why. Acabem amb els còmics amb l'aram, amb un debat sobre què ens ha semblat el saló del Còmic de Barcelona: exposicions, espais, activitats, premis com La Visión i novetats com Archie conoce a Los Ramones.

 

DIJOUS 30 DE MARÇ

Disponible el Ningú no és perfecte 16x29

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 27 de març al 2 d'abril. Obrim l'espai d'estrenes amb l'Ignasi que ens parla de Ghost in the Shell: El alma de la máquina. Amb en Jacint, torna la crítica del tràiler amb Justice League. Entrevistem en Carles Santamaria, director del Saló del Còmic de Barcelona que obre portes aquest dijous. També repassem el tràiler d'Spider-Man:Homecoming abans de recordar l'anime de Ghost in the Shell. La Marta ens explica com va anar el retrobament del càsting d'El príncipe de Bel Air. Tanquem amb l'espai de crítica en què parlem d'Imperium.

 

DIJOUS 30 DE MARÇ

Sorteig del lot de còmics Marvel gentilesa de Panini Cómics

Entre tots els que ens envieu un correu electrònic a l’adreça ningunoes@outlook.com, i contesteu correctament a la següent pregunta, entrareu en el sorteig d’un magnífic lot de còmics de l’editorial Panini amb les seves darreres novetats. La pregunta és: Quin actor d’acció dels 80 farà un cameo a Guardianes de la Galaxia Vol. 2?  És imprescindible que indiqueu el vostre nom i cognoms i la població des d’on ens escolteu. Teniu de temps fins al 25 d'abril. El sorteig es farà en el  programa de la setmana del 24 al 30 d'abril. El guanyador també rebrà un correu electrònic confirmant que ha estat premiat i haurà de fer-nos arribar la seva adreça postal per tal de fer-li arribar el premi.

A la darrera pregunta: Amb quin nom es coneix el Groot petit de Guardianes de la Galaxia?, la resposta correcta era Baby Groot. I el guanyador ha estat l'Andrés Castells de Barcelona.

Felicitats!

DIJOUS 23 DE MARÇ

Disponible el Ningú no és perfecte 16x28

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 20 al 26 de març. Aquesta setmana a les estrenes, I am a hero, un dibuixat de manga que mata zombies al Japó, ens ho explica l'Ignasi. Entrevistem el gran Quim Bou que ens presenta la magnífica aplicació de l'Orn i l'Ornis. La Marta que ens recomana el llibre Mi vecino Miyazaki i parlem amb el seu autor, Álvaro López. Tanquem amb l'espai de crítica amb La bella y la bestia i Incerta glòria.

 

DIJOUS 16 DE MARÇ

Disponible el Ningú no és perfecte 16x27

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 13 al 19 de març. L'Ignasi obre amb les estrenes, aquesta setmana la versió en imatge real de La bella y la bestia. A les notícies, en Jacint ens explica que Ridley Scott vol ressuscitar Gladiator. En l'espai de crítica, tertúlia de Kong: La isla calavera. La Marta parla de Ben Affleck i la seva confessa addicció a l'alcohol. A les sèries comentem les novetats Santa Clarita Diet i Trollhunters. En els còmics tenim les novetats del Saló del Còmic i fem la crítica de Civil War II.

 

DIJOUS 9 DE MARÇ

Disponible el Ningú no és perfecte 16x26

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 6 al 12 de març. Avui, especial Logan. Però abans, l'Ignasi ens presenta les estrenes de la setmana, entre les que destaca Kong: La isla calavera. A continuació, tertúlia i crítica de Logan. Comentem aquest western futurista de James Mangold, Hugh Jackman i Patrick Stewart, així com els moments més destacables amb spoilers menors. La Marta ha seguit la promoció de la pel·lícula i ens comenta anècdotes dels actors, de la pel·lícula i el rodatge. Seguim amb un repàs dels còmics imprescindibles protagonitzats per Lobezno. I acabem amb en David Ruiz com estrella convidada, clavant les urpes sobre la pel·li. Snikt!

 

DIJOUS 2 DE MARÇ

Disponible el Ningú no és perfecte 16x25

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 27 de febrer al 5 de març. A les estrenes arriben el vell Lobezno, s'estrena Logan, la nova pel·li del personatge dels X-Men, ens en parla l'Ignasi. En Jacint arriba amb les notícies calentes i els agraciats als premis Razzies. A l'espai de tertúlia fem la crítica de Fences i T2: Trainspotting. I per fi arriba el moment de parlar dels Oscars. Comentem la nostra opinió dels premis, de la cerimònia i del gran embolic amb la millor pel·lícula. I tanca l'Aram amb les nominacions al Saló del Còmic de Barcelona.

 

DIJOUS 23 DE FEBRER

Disponible el Ningú no és perfecte 16x24

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 20 al 26 de febrer. L'Ignasi ens porta les estrenes pre-Oscars: la nominada Fences i T2: Trainspotting. En Jacint arriba amb una bona notícia, els monstres que veurem a Kong Island i una de dolenta, que no es farà Hellboy 3. Amb la Marta fem una prèvia dels Oscars, tot allò que cal saber abans de veure la cerimònia; menús, vestits, etcètera; i truquem a l'Àngela per fer la nostra travessa. Tanquem amb en Bernat, amb qui repassem la banda sonora de Trainspotting: Underworld, Iggy Pop i molts més.

 

DIJOUS 23 DE FEBRER

Sorteig del lot de còmics Marvel gentilesa de Panini Cómics

Entre tots els que ens envieu un correu electrònic a l’adreça ningunoes@outlook.com, i contesteu correctament a la següent pregunta, entrareu en el sorteig d’un magnífic lot de còmics de l’editorial Panini amb les seves darreres novetats. La pregunta és: Amb quin nom es coneix el Groot petit de Guardianes de la Galaxia? És imprescindible que indiqueu el vostre nom i cognoms i la població des d’on ens escolteu. Teniu de temps fins al 28 de març. El sorteig es farà en el  programa de la setmana del 27 de març al 2 d'abril. El guanyador també rebrà un correu electrònic confirmant que ha estat premiat i haurà de fer-nos arribar la seva adreça postal per tal de fer-li arribar el premi.

A la darrera pregunta: Quin personatge interpreta la jove Dafne Lenn a Logan?, la resposta correcta era X-23 o Laura Kinney. I el guanyador ha estat en Jordi Gutierrez.

Felicitats!

DIJOUS 16 DE FEBRER

Disponible el Ningú no és perfecte 16x23

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 13 al 19 de febrer. Comencem amb les novetats cinematogràfiques de la setmana amb l'Ignasi, Jackie i La gran muralla. A les notícies calentes sumeu en Jacint, un "pepino" i 50 sombras más oscuras. En la nostra tertúlia, la magnífica Batman: La pel·lícula Lego. No pot fer DC totes les seves pel·lis en Lego? A l'espai de sèries, Las cuatro estaciones de las chicas Gilmore estrenada a Netflix, i la Marta ens explica les anècdotes del retrobament. Tanca l'Aram amb un record per Jiro Taniguchi i la sèrie Ms. Marvel.

 

DIJOUS 9 DE FEBRER

Disponible el Ningú no és perfecte 16x22

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 6 al 12 de febrer. Continuem celebrant els 50 anys d'Star Trek, però abans l'Ignasi ens porta unes estrenes que miren als Oscars amb Moonlight, però també amb l'esperadíssima Batman: La pel·lícula LEGO. En Jacint ens diu que Mel Gibson i Vince Vaughn faran una pel·li junts. Toca crítica d'Oscars, aquesta setmana Manchester frente al mar. Entrevistem en Walter Koenig, en Checov a Star Trek amb qui parlem de la sèrie original, Leonard Nimoy, Misión salvar la Tierra... En Sergi Toboso ens recomana el còmic Star Trek: La ciudad al borde de la eternidad basat en el guió original de Harlan Ellison. Tanca la Marta amb qui recordem a Richard Hatch, l'actor de Battlestar Galactica.

 

 

DIJOUS 2 DE FEBRER

Disponible el Ningú no és perfecte 16x21

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 30 de gener al 5 de febrer. L'Ignasi continua portant-nos estrenes nominades als Oscars, aquesta setmana Manchester frente al mar i la no nominada Resident Evil: Capítulo final. Amb en Jacint analitzen els motius de la renúnica de Ben Affleck a dirigir The Batman i el futur de l'univers cinematogràfic de DC Comics. A l'espai de tertúlia portem el nou Shyamalan, Múltiple, Lion i Billy Lynn d'Ang Lee. A les xafarderies la Marta ens parla del festival que tots estàveu esperant, la marató Nicolas Cage. A l'espai de sèries comentem l'estrena de Riverdale. Tanca l'Aram amb els còmics, connectem amb les sèries i parlem de la re-imaginació d'Archie de la mà de Mark Waid.

 

 Més antigues

 
Subscripció Podcast:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Enllaços:

Pàgina web oficial de l’editorial que publica els còmics Marvel a Espanya