Un programa de ràdio de cinema, còmics i sèries

Portada Qui som Imatges Ràdio a la carta Contacte

Blog de crítiques:

Facebook:

© Ningú no és perfecte

 

DIJOUS 22 DE JUNY

Disponible el Ningú no és perfecte 15x41

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 20 al 26 de juny. La mainada comença vacances i l'Ignasi obre les estrenes amb Buscant la Dory de Pixar. En Jacint ens parla del fitxatge de Bryan Craston per Power Rangers i amb ell salvem Ninja Turtles: Fora de l'ombra. I tant, Ninja Power! Fem un homenatge a Anton Yelchin, repassem els missatges de condol dels seus companys i la seva impecable filmografia. Nosaltres també et trobarem a faltar Anton. A l'espai de crítica, comentem Expediente Warren: El caso Enfield. Tanca l'Aram amb els còmics i ens parla de la publicació de Miracleman de Neil Gaiman i del primer número de Civil War II.

 

DIJOUS 22 DE JUNY

Sorteig del lot de còmics Marvel gentilesa de Panini Cómics

Entre tots els que ens envieu un correu electrònic a l’adreça ningunoes@outlook.com, i contesteu correctament a la següent pregunta, entrareu en el sorteig d’un magnífic lot de còmics de l’editorial Panini amb les seves darreres novetats. La pregunta és: Com es diu l'arbre de Guardianes de la galaxia?  És imprescindible que indiqueu el vostre nom i cognoms i la població des d’on ens escolteu. Teniu de temps fins al 21 de juny. El sorteig es farà en el  programa de la setmana de l'11 al 17 de juliol. El guanyador també rebrà un correu electrònic confirmant que ha estat premiat i haurà de fer-nos arribar la seva adreça postal per tal de fer-li arribar el premi.

A la darrera pregunta: En quin bàndol es posiciona Spider-man a Capitán América: Civil War? , la resposta correcta era el TeamIronMan. I la guanyadora ha estat l'Eli de Les Alqueries.

Felicitats!

DIJOUS 16 DE JUNY

Disponible el Ningú no és perfecte 15x40

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 13 al 19 de juny. L'Ignasi ens promet atemorir-nos amb l'estrena d'Expediente Warren: El caso Enfield i seguim amb Ninja Turtles: Fora de l'ombra. Amb en Jacint ens porta les primeres declaracions d'Spielberg sobre Indiana Jones 5. A l'espai de crítica, comentem Dos buenos tipos i Eddie el águila. A les xafarderies la Marta ens explica que ha mort Michu, l'home que es posa la disfressa d'Alf. I amb en Bernat recordem Los inmortales i ho fem a través de la banda sonora de Queen i repassem temes mítics com Who Wants To Live Forever.

 

DIJOUS 9 DE JUNY

Disponible el Ningú no és perfecte 15x39

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 6 al 12 de juny. Per fi tenim dues gran bones estrenes, l'Ignasi ens presenta la magnífica Green room amb Patrick Stewart i Dos buenos tipos de Shane Black. En Jacint ens explica l'impossible fitxatge de la saga Transformers. Arriba el temps de crítica que avui s'ensorra amb la desastrosa Warcraft. S'atrevirà l'Aram a defensar-la? A les sèries torna el torn de Daredevil i parlem dels capítols 2.4 a 2.13 i parlem dels arcs d'Elektra i La Mano. I en el càsting d'on van sortir els actors de Daredevil de la Marta li toca a Elden Henson, Jon Bernthal, Élodie Yung, Vincent D'Onofrio i Scott Glenn.

 

DIJOUS 2 DE JUNY

Disponible el Ningú no és perfecte 15x38

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 30 de maig al 5 de juny. Comencen les guerres d'orcs contra humans, l'Ignasi ens parla de l'estrena de Warcraft: El origen. En Jacint ens explica que als directius de Disney no els ha agradat Rogue One. A Star Wars Story. Fem la crítica  d'Alicia a través del espejo. Entrevistem l'Eloi Puig de la web de literatura fantàstica La biblioteca del Kraken amb qui parlem de novel·la de fantasia, futures adaptacions literaries com Ready player one i de l'Eurocon. Comentem el capítol Pilot de la sèrie Preacher. Acabem amb la Marta que ens explica l'atac per part d'un elefant que va patir Arnold Schwarzenegger en un safari.

 

DIJOUS 26 DE MAIG

Disponible el Ningú no és perfecte 15x37

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 23 al 29 de maig. Benvinguts a l'Escola Xavier de Joves Talents. En el programa d'avui ens disfressen de Bèstia, Mística, etcètera i dediquem el programa als X-Men. Comencem amb les estrenes, i parlem d'Alicia a través del espejo. Toca crítica del tràiler amb en Jacint, avui l'espectacular Star Trek Beyond. I llavors, sí, tertúlia extensa sobre X-Men: Apocalipsis, bona o dolenta? Amb la Marta coneixem els nous joves mutants, Sophie Turner, Tye Sheridan, Kodi Smit-McPhee, Olivia Munn i Evan Peters. I tanca l'Aram que ens porta les històries del còmic més destacades d'Apocalipsis. Aquest Ningú és ben muti!

 

DIJOUS 26 DE MAIG

Sorteig del lot de còmics Marvel gentilesa de Panini Cómics

Entre tots els que ens envieu un correu electrònic a l’adreça ningunoes@outlook.com, i contesteu correctament a la següent pregunta, entrareu en el sorteig d’un magnífic lot de còmics de l’editorial Panini amb les seves darreres novetats. La pregunta és: En quin bàndol es posiciona Spider-man a Capitán América: Civil War?  És imprescindible que indiqueu el vostre nom i cognoms i la població des d’on ens escolteu. Teniu de temps fins al 21 de juny. El sorteig es farà en el  programa de la setmana del 20 al 26 de juny. El guanyador també rebrà un correu electrònic confirmant que ha estat premiat i haurà de fer-nos arribar la seva adreça postal per tal de fer-li arribar el premi.

A la darrera pregunta: Quin actor d’Star Wars interpreta el dolent a X-Men: Apocalipsis? , la resposta correcta era Oscar Isaac. I el guanyador ha estat en José Enrique Iranzo.

Felicitats!

DIJOUS 19 DE MAIG

Disponible el Ningú no és perfecte 15x36

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 16 al 22 de maig. Avui obrim amb les notícies calentes, en Jacint ens explica la reestructuració total de DC Films. Seguim amb les estrenes, l'Ignasi es explica què cal saber abans d'acostar-nos a veure X-Men: Apocalipsis. A l'espai de recomanacions la Marta ens parla de Les extraordinàries aventures de Francesc Pujols, i ho fem parlant amb el seu guionista, en Sebastià Roig. A l'espai de crítica és el torn La bruja i Angry birds, la pel·lícula. Tanquem amb en Bernat amb qui avui repassem la banda sonora d'Asesinos natos.

 

DIJOUS 12 DE MAIG

Disponible el Ningú no és perfecte 15x35

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 9 al 15 de maig. Tornem a l'estructura regular, avui l'Ignasi ens parla de l'estrena de tres pel·lis que han passat per Sitges: La bruja, Absolutamente todo i High-rise. No descasem de Capitán América: Civil War, encara ens queden veus destaques per escoltar. L'editor de Panini Còmics, Alejandro M. Viturtia i en Pedro Angosto ens en donen la opinió. A les xafarderies la Marta ens porta divorcis: Drew Barrymore i Kaley Cuoco. I tanquem amb l'Alfons amb qui repassem algunes novetats i parlem del Saló del Còmic de Barcelona d'aquest any, marcat per la presència de Frank Miller i el DKIII.

 

DIJOUS 5 DE MAIG

Disponible el Ningú no és perfecte 15x34

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 2 al 8 de maig. Programa èpic i integral dedicat a Capitán América: Civil War. Fem un anàlisi acurat de la darrera pel·lícula de Marvel Studios. Us acompanyaran el nostre presentador i director, Ignasi Arbat, i els col·laboradors habituals Aram Bonmatí, Jacint Casademont i Marta Sanz. I vosaltres de qui sou? #TeamCap o #TeamIronMan? Però no ens oblidem que aquesta setmana comença el Saló del Còmic de Barcelona, en parlem amb el seu director, en Carles Santamaria.

 

DIJOUS 28 D'ABRIL

Disponible el Ningú no és perfecte 15x33

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 25 d'abril a l'1 de maig. S'estrena Capitán América: Civil War, un autèntic esdeveniment per a nosaltres, l'Ignasi ens fa la prèvia i ens explica què cal saber-ne abans de veure-la i de l'integral que oferirem la setmana vinent. En Jacint ens explica els nous projectes de Disney i fem les crítiques dels tràilers de Los siete magníficos i X-Men: Apocalipsis. A continuació Making of.. Obeses 3D. Assistim a un dels assajos del gloriós i estimat grup de Tona, Obeses, i us oferim un reportatge en què expliquem com es prepara i s'assaja aquest espectacle inigualable. Un exhaustiu reportatge de 34 minuts, un must have del Ningú.

 

DIJOUS 28 D'ABRIL

Sorteig del lot de còmics Marvel gentilesa de Panini Cómics

Entre tots els que ens envieu un correu electrònic a l’adreça ningunoes@outlook.com, i contesteu correctament a la següent pregunta, entrareu en el sorteig d’un magnífic lot de còmics de l’editorial Panini amb les seves darreres novetats. La pregunta és: Quin actor d’Star Wars interpreta el dolent a X-Men: Apocalipsis? És imprescindible que indiqueu el vostre nom i cognoms i la població des d’on ens escolteu. Teniu de temps fins al 24 de maig. El sorteig es farà en el  programa de la setmana del 23 al 29 de maig. El guanyador també rebrà un correu electrònic confirmant que ha estat premiat i haurà de fer-nos arribar la seva adreça postal per tal de fer-li arribar el premi.

A la darrera pregunta: Quin dia s'estrena Capitán América: Civil War? , la resposta correcta era el 29 d'abril. I el guanyador ha estat en Ferran Pérez.

Felicitats!

DIJOUS 21 D'ABRIL

Disponible el Ningú no és perfecte 15x32

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 18 al 24 d'abril. A les estrenes, l'Ignasi ens presenta El niño y la bestia, l'extraordinària pel·li de Mamoru Hosoda. Fem la crítica d'El libro de la selva de Jon Favreau. En Joveguille ens presenta el su nou còmic, L'últim Sant Jordi de Tea Sputnik, un còmic reivindicatiu de compra obligatòria. En Bernat dissenya una banda sonora per una hipotètica pel·lícula de Sant Jordi: Enya, Bryan Adams, Manowar, Obeses... Amb l'Aram comentem les mesures que ha imposat ECC per obtenir una firma de Frank Miller, i tanca en Jacint amb l'escollit per dirigir Jurassic World 2.

 

DIJOUS 14 D'ABRIL

Disponible el Ningú no és perfecte 15x31

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte de l'11 al 17 d'abril. L'Ignasi obre amb l'espai d'estrenes i ho fem amb El libro de la selva. Amb en Jacint fem un especial tràilers amb Rogue One, Doctor Strange, Suicide Squad i més. Fem tertúlia de La invitación i Les cròniques de Blancaneu - El caçador i la reina del gel. A les sèries comentem l'estrena de la segona temporada d'Outlander. A les xafarderies tornen dues de les estrelels de la secció de la Marta, Charlie Sheen i Lindsay Lohan. I taquem amb l'Alfons que en l'espai de còmics ens parla del DC Comic's Rebirth.

 

DIJOUS 7 D'ABRIL

Disponible el Ningú no és perfecte 15x30

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 4 al 10 d'abril. Avui l'Ignasi arriba amb una extraordinària estrena sota el braç, parlem de La invitación la gran guanyadora del SITGES 2015. Imprescindible. Amb en Jacint es desvetlla el possible títol de Spider-man de Marvel i els primers detalls de Dr. Extraño. A la tertúlia, fem la crítica d'Orgullo  prejuicio + zombis i El infierno verde. A les sèries, fem la primera part de l'anàlisi de Daredevil i comentem amb l'Aram els primers 4 episodis de la segona temporada. Continuem amb Daredevil perquè la Marta ens ofereix la primera entrega sobre el repartiment. I tanquem amb la opinió de Batman v Superman del nostre estimadíssim fanboy de DC, l'Alfons.

 

 Més antigues

 
Subscripció Podcast:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Enllaços:

Agenda d’actes gratuïts i recomanacions culturals.

Pàgina web oficial de l’editorial que publica els còmics Marvel a Espanya