Un podcast de cinema i sèries amb la mirada al fantàstic i els còmics

Portada Qui som Imatges Ràdio a la carta Contacte


 

Blog de crítiques

PremisAllotjament web

© Ningú no és perfecte

 

DIMECRES 1 DE JULIOL

Disponible el Ningú no és perfecte 19x42

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 19x42 - Disney Gallery Star Wars: The Mandalorian, Star Trek: Short Treks 2 i Sparkshorts (29 juny a 5 juliol). Avui un regal especial pels fans. Comencem amb un anàlisi de Disney Gallery / Star Wars: The Mandalorian sobre el making of de la sèrie que ha estrenat Disney +. Comentem els efectes digitals pràctics i el procés creatiu de Jon Favreau i Dave Filoni. Seguim amb les ressenyes dels curts de la segona temporada dels Star Trek: Short Treks. Els capítols d'animació, l'Enterprise de Pike i Spock i la preqüela de Star Trek: Picard. Tanquem amb la ressenya del projecte Sparkshorts de Pixar amb curts com Purl, Kitbull, Wind, Smash and Grab, etcètera.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb l'Aram Bonmatí, l'Agus Izquierdo, en Sergi Toboso, l'Albert Tarrés i la Marta Sanz.

 

DIMECRES 24 DE JUNY

Disponible el Ningú no és perfecte 19x41

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 19x41 - Vietnam en el cinema, ressenyes: Da 5 Bloods, Becky, Artemis Fowl i 7500 (22 a 28 juny). Programa en dues parts. En la primera fem un especial sobre la relació entre el Vietnam a través de títols com Boinas verdes, Apocalypse Now, Rambo, Nacido el 4 de julio, etcètera. Incloem la crítica de la pel·lícula de Spike Lee, Das 5 Bloods. En la segona part fem ressenyes de cinema i comenten sense espòilers la cinta de gènere Becky, la producció juvenil de Disney +, Artemis Fowl i 7500: Avión secuestrado amb Josep Gordon-Lewitt.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Jacint Casademont, en Pau Garriga, en Francesc Morales, en David Ruiz i la Marta Sanz.

 

DIMECRES 17 DE JUNY

Disponible el Ningú no és perfecte 19x40

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 19x40 - Especial Servant (15 a 21 juny). Programa de terror psicològic. Avui parlem de Servant, la sèrie d'Apple + produïda per M. Night Shyamalan i Tony Basgallop. Comencem amb una primera part sense espòliers en què donem les nostres impressions generals, avancem la trama, donem detalls de producció i comentem el càsting. A partir del minut 51 comencem amb  espòilers. Analitzem els capítols, repassem els moments més inquietants i cerquem els seus referents.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Jacint Casademont, Francesc Morales i la Marta Sanz.

 

DIMECRES 10 DE JUNY

Disponible el Ningú no és perfecte 19x39

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 19x39 - Bad Education, The Vast of Night i Nerver Surrender: A Galaxy Quest Documentary (8 a 14 juny). El cinema continua encara que sigui des del sofà de casa, per això aquesta setmana us portem un grapat de ressenyes sense espòilers de pel·lícules estrenades en plataformes o vídeo en demanda. La pel·lícula sobre la corrupció Bad Education amb Hugh Jackman, la proposta de ciència-ficció independent The Vast of Night, el biopic A Beautiful Day in the Neighborhood amb Tom Hanks i el debut de Noah Hawley en la direcció a Lucy in the Sky. Tancarem amb l'homenatge als fans que ens ofereix el documental Never Surrender: A Galaxy Quest Documentary, us expliquem en fenomen fan i rememorem i comentem alguns dels secrets sobre el rodatge de Galaxy Quest (Héroes fuera de órbita).

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Pau Garriga, en Sergi Toboso i la Marta Sanz.

 

DIMECRES 3 DE JUNY

Disponible el Ningú no és perfecte 19x38

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 19x38 - Especial In Search of Darkness, Extraction, The Hunt i The Wretched (1 a 7 juny). El cinema de terror va viure la seva millor dècada durant els vuitanta. Aquesta setmana recordarem les principals pel·lícules i cineastes a través del documental In Search of Darkness. Parlarem de personatges reals com Joe Dante, John Carpenter o Tom Holland i ficticis com Freddy Krueger, Jason Voorhees, Chucky o Michael Myers. Analitzarem el perquè de l'èxit del gènere, els efectes especials pràctics, la cultura del videoclub i el naixement de la comunitat de fans del gènere de l'horror. Tancarem amb la crítica de la pel·lícula d'acció Extraction i per tancar aquest programa terrorífic, ressenyarem dues pel·lícules recents de terror The Hunt i The Wretched.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en David Ruiz, en Paco Cavero, en Jep Soler i la Marta Sanz.

 

DIMECRES 27 DE MAIG

Disponible el Ningú no és perfecte 19x37

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 19x37 - Especial Scooby-Doo: Be cool, Scooby-Doo, Scooby-Doo and Guess Who? i Scoob! (25 a 31 maig). Comencem amb un especial en què analitzem les dues darreres sèries de televisió Be Cool, Scooby-Doo (Enróllate Scooby-Doo) i Scooby-Doo and Guess Who? (Scooby-Doo y compañía). Comentem els estils d'animació i trames argumentals. A partir del minut 46 comencem l'especial Scoob! la nova pel·lícula de Scooby-Doo, Shaggy els Mystery, Inc. Ho fem en un primer tram, sense espòilers. A partir d'1 hora i  21 minuts, ja ho fem amb espòilers en què desgranem el que més i el que menys ens ha agradat.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Jacint Casademont, en Francesc Morales i la Marta Sanz.

 

DIMECRES 20 DE MAIG

Disponible el Ningú no és perfecte 19x36

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 19x36 - Nens diabòlics, notícies i entrevista Mai Més Llibres (18 a 24 maig). Programa en dues parts. En la primera analitzem la presència dels nens diabòlics al cinema a través de pel·lícules com La profecia, El bon fill o Village of the Dammed (El pueblo de los malditos). Seguim amb les notícies en què, entre d'altres, parlem del futur de la franquícia Pirates del Carib. En la segona part, entrevistem la Judit Terradellas i en Sergio Pérez de l'editorial Mai Més Llibres, amb els quals parlem de literatura fantàstica i de les seves darreres novetats com Així es perd la guerra del temps, La Brigada LLuminosa, El Test o Persons non grata. També descobrim alguns dels títols que es publicaran properament.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Jacint Casademont, en Francesc Morales i la Marta Sanz.

 

DIMECRES 13 DE MAIG

Disponible el Ningú no és perfecte 19x35

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 19x35 - I Am Not Okay With This i entrevista Arnau París: Norma Editorial (11 a 17 maig). Programa doble. Comencem amb un especial sobre la sèrie de Netflix, I Am Not Okay With This. La ressenyem sense espòilers, parlem del càsting i comentem els detalls de producció. A partir del minut 27 analitzem la sèrie amb espòilers, repassem la trama i els millors moments capítol a capítol. La segona part del programa, a partir d'1 hora 24 minuts, entrevistem a l'Arnau París, editor USA de Norma Editorial. Parlem de col·leccions com Stranger Things, Archie, Regreso al futuro, The Fix, Ciencia oscura i de les adaptacions en imatge real.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Pau Garriga i la Marta Sanz.

 

DIMECRES 6 DE MAIG

Disponible el Ningú no és perfecte 19x34

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 19x34 - Especial Locke & Key (4 a 10 maig). Avui monogràfic sobre la sèrie de Netflix, Locke & Key, basada en el còmic de Joe Hill i Gabriel Rodríguez. Comencem amb una primera part amb espòilers menors en què fem les nostres impressions generals de la sèrie, parlem dels detalls de producció, el càsting, què en pensa Joe Hill i dels projectes fallits anteriors. A partir del minut 54 la comentem ja sense mossegar-nos la llengua amb tots els espòilers sobre la trama, les claus, els personatges i el final. Finalment, a partir del minut 110, ressenyem el còmic, sense espòilers.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb l'Aram Bonmatí, en Marcel González i la Marta Sanz.

 

DIMECRES 29 D'ABRIL

Disponible el Ningú no és perfecte 19x33

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 19x33 - Emma, The Way Back, The Willoughbys, Gretel & Hansel i videojocs Star Wars (27 abril a 3 maig). Programa en dues parts. En la primera ressenyem pel·lícules que hem vist les darreres setmanes en streaming i plataformes: Emma, The Way Back, Los hermanos Willoughby, Gretel & Hansel i The Turning. En la segona part, parlem de videojocs de Star Wars. Fem un selecció i comentem el Super Star Wars, el Dark Forces, Star Wars: Knights of the Old Republic, Star Wars: Empire at War, Star Wars: Bounty Hunter, Star Wars: Battlefront i la saga Lego Star Wars.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Pau Garriga, l'Agus Izquierdo i la Marta Sanz.

 

DIMECRES 22 D'ABRIL

Disponible el Ningú no és perfecte 19x32

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 19x32 - Jay & Silent Bob Reboot, We Summon the Darkness, Togo, The Gentlemen i I Guerra Mundial (20 a 26 abril). Programa en dues parts. La primera ressenyem pel·lícules que hem vist les darreres setmanes en streaming i plataformes: Jay y Bob el silencioso: El reboot, We Summon the Darkness, The Gentlemen. Los señores de la mafia, Bloodshot, Togo i La dama y el vagabundo. En la segona part, analitzem la relació entre la I Guerra Mundial i el cinema a través de pel·lícules com Gallipoli, Las aventuras de Indiana Jones, La reina d'Àfrica, etcètera i com el cinema un conflicte bèl·lic anterior per parlar del més recent com a Johnny cogió su fusil i MASH.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Pau Garriga, en Francesc Morales i la Marta Sanz.

 

DIMECRES 15 D'ABRIL

Disponible el Ningú no és perfecte 19x31

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 19x31 - Especial Star Trek: Picard T1 Part 2 (13 a 19 abril). Aquesta setmana segon especial de dos de Star Trek: Picard. Analitzem la sèrie amb tots els espòilers possibles. Desgranem la trama a través dels diferents arcs argumentals de la sèrie. El plantejament: Remembrance, Maps and Legends i The End is the Beginning; els autoconclusius: Absolute Candor i Stardust City Rag; les respostes: The Impossible Box i Broken Pieces, l'apèndix: Nepenthe i el desenllaç: Et in Arcadia Ego. En aquesta edició especial escoltarem alguns fragments de la sèrie. Per acabar, us oferirem una guia de capítols de sèries i pel·lícules de Star Trek a veure i que us poden donar una millor visió de conjunt de la sèrie.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Pau Garriga, en Sergi Toboso i la Marta Sanz. Recordeu, cuideu-vos, cuideu-nos i quedeu-vos a casa.

 

DIMECRES 8 D'ABRIL

Disponible el Ningú no és perfecte 19x30

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 19x30 - Especial Star Trek: Picard T1 Part 1 (6 a 12 abril). Aquesta setmana primer especial de dos de Star Trek: Picard. Analitzem la sèrie amb espòilers menors, amb les nostres impressions generals, la trama, el ritme, els efectes especials, el retorn de Patrick Stewart, els aspectes de producció i el càsting. Tractem els productes paral·lels: els còmic, la novel·la i The Ready Room amb Will Wheaton. Parlem dels actors i actrius i els personatges principals: Jean-Luc Picard, Agnes Jurati, Soji, Elnor, Raffi, Ríos i Narek.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Pau Garriga, en Sergi Toboso i la Marta Sanz. Amb la col·laboració de l'Albert Tarrés i en Bernat Costa. Recordeu, cuideu-vos, cuideu-nos i quedeu-vos a casa.

 

DIMECRES 1 D'ABRIL 

Disponible el Ningú no és perfecte 19x29

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 19x29 - Especial The Outsider (El visitante): sèrie i llibre (30 març a 5 abril). En aquest tercer programa en confinament gravat des de  casa, fem un monogràfic de The Outsider (El visitante), la novel·la de Stephen King i la sèrie de televisió de l'HBO. A partir del minut 4, comentem els detalls de producció i les impressions de la sèrie i el llibre sense espòilers. A partir del minut 56 comentem i analitzem la sèrie i la novel·la de King amb espòliers, desgranant les trames i els personatges, i buscant les diferències entre les dues obres.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Jacint Casademont i la Marta Sanz. I recordeu, cuideu-vos, cuideu-nos i quedeu-vos a casa.

 

DIMECRES 25 DE MARÇ 

Disponible el Ningú no és perfecte 19x28

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 19x28 - Disney +, Los muertos vivientes (final) i Short Treks T1 (23 a 29 març). Segon programa gravat a casa i en confinament. Avui us proposem per començar una tertúlia en què fem un repàs al catàleg de Disney + i repassem el més destacat que hi podreu trobar d'entrada i en els pròxims mesos. A partir del minut 73, ressenyem el final del còmic Los muertos vivientes, amb espòilers, al mateix temps que comentem la trajectòria del còmic i l'adaptació televisiva. Tanquem, a partir del minut 108, amb l'espai d'Star Trek, avui comentem la primera temporada dels Short Treks, que podeu veure gratis a Netflix.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb l'Aram Bonmatí, en Jacint Casademont, en Pau Garriga, en Marcel González, la Marta Sanz, en Sergi Toboso i l'Albert Tarrés, d'estrella convidada. I recordeu, cuideu-vos, cuideu-nos i quedeu-vos a casa.

 

DIMECRES 18 DE MARÇ 

Disponible el Ningú no és perfecte 19x27

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 19x27 - Sex Education, temporades 1 i 2, Harriet (16 a 22 març). S'acosten dies difícils, entre d'altres coses, necessitarem passar el confinament entretinguts perquè les hores no se'ns facin eternes, per això continuarem fent el Ningú no és perfecte des de casa i fins i tot, intentarem fer-los més llargs. El primer que us presentem és un especial pràcticament monogràfic de la sèrie Sex Education de Netflix. Comentem les trames dels personatges: Otis, Maeve, Eric, etcètera, així com aspectes de producció i guió. Fins el minut 23, sense espòilers, des del minut 23 fins el 60, amb espòilers de la primera temporada, i del minut 60 al 118, amb espòilers de la segona temporada. A partir del minut 118 us oferim una crítica de la pel·lícula Harriet: En busca de la libertad.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb l'Aram Bonmatí, en Pau Garriga i la Marta Sanz. I recordeu, cuideu-vos i quedeu-vos a casa.

 

DIMECRES 11 DE MARÇ 

Disponible el Ningú no és perfecte 19x26

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 19x26 - Onward i American Horror Story: Apocalypse (9 a 15 març). Programa especial en dues parts. La primera i que ocupa el gruix més important és un especial amb d'Onward, la nova pel·lícula de Pixar, amb espòilers, protagonitzada per dos germans en un món mitològic on ha desaparegut la màgia. La segona part, analitzem la vuitena temporada d'American Horror Story: Apocalypse. Ressenyem i busquem els referents d'aquesta temporada crossover. Tanquem amb les notícies en què us portem, entre d'altres, la crítica del tràiler de Candyman.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Jacint Casademont, en Pau Garriga, en Francesc Morales i la Marta Sanz.

 

DIMECRES 4 DE MARÇ 

Disponible el Ningú no és perfecte 19x25

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 19x25 - La llamada de lo salvaje, El hombre invisible i Spider-Man: Toda una vida (1 a 8 març). Comencem amb la prèvia de les estrenes de cine de les pròximes dues setmanes: Onward, Bloodshot i Harriet: En busca de la libertad. A la crítica del tràiler comentem Artemis Fowl. A l'espai de crítica ressenyem: La llamada de lo salvaje, El hombre invisible i Cuestión de justicia. Tanquem amb l'espai de còmics en què ressenyem amb profunditat Spider-Man: Toda una vida, l'obra de Chip Zdarsky i Mark Bagley.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb l'Aram Bonmatí, en Jacint Casademont i la Marta Sanz.

 

DIMECRES 26 DE FEBRER 

Disponible el Ningú no és perfecte 19x24

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 19x24 - Especial Joc de trons i entrevista Jordi Ojeda: Robots de cine (24 febrer a 1 març). Programa enregistrat a la Biblioteca Pública de Girona Carles Rahola, dins el marc de les IV Jornades de ciència-ficció, fantasia i terror de Girona dedicades a la saga de llibres i la sèrie Joc de trons. Descobrim totes les dades que sabem de la futura sèrie House of the Dragon i el llibre en què es basarà. Coneixerem els jocs de taula i els còmics basats en la saga. Veurem els futurs projectes de cinema i televisió on podrem veure els seus intèrprets com Peter Dinklage, Lena Headey, Kit Harington, etcètera. També us expliquem la biografia entre real i inventada de George R. R. Martin. Taquem amb una entrevista al professor i divulgador Jordi Ojeda, que ens parla de la ciència a Joc de trons i ens presenta el seu llibre Robots de cine.   

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb l'Aram Bonmatí, en Jacint Casademont, en Sergi Toboso i la Marta Sanz.

 

DIMECRES 19 DE FEBRER 

Disponible el Ningú no és perfecte 19x23

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 19x23 - Sonic: la pel·lícula i el videojoc, American Horror Story: Cult i El amor está en el agua (17 a 23 febrer). Obrim amb la prèvia de les estrenes cinematogràfiques de dues setmanes que venen com La llamada de lo salvaje i El hombre invisible. Comentem les darreres notícies de rodatges i la crítica del tràiler de The French Dispatch. A l'espai de crítica, recomanem l'anime El amor está en el agua (Ride You Wave). A continuació, especial Sonic. Ressenyem l'adaptació cinematogràfica i us expliquem la història del videojoc de Sega.Tanquem amb un especial sobre American Horror Story: Cult, en especial sobre les sectes que planteja la temporada.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Jacint Casademont, en Francesc Morales i la Marta Sanz.

 

DIMECRES 12 DE FEBRER 

Disponible el Ningú no és perfecte 19x22

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 19x22 - Aves de presa, Uncut Gems, Òscars 2020 i còmics I Guerra Mundial (10 a 16 febrer). Comencem amb la crítica d'un grapat de pel·lícules: Aves de presa, El escándalo (Bombshell), Judy, Uncut Gems i Horse Girl. A continuació, els Òscars 2020. Comentem els premis de Paràsits, Joaquin Phoenix i l'efecte Netflix i també reflexionen sobre l'interès de la cerimònia. I amb el premi de 1917 a millor pel·lícula, en l'agafem com excusa per fer un repàs als millors còmics sobre la I Guerra Mundial.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb la Marta Sanz i en Jep Soler d'Els Bastards d'estrella convidada.

 

DIMECRES 5 DE FEBRER 

Disponible el Ningú no és perfecte 19x21

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 19x21 - Watchmen (3 a 9 febrer). Encetem el programa amb les novetats cinematogràfiques de les dues setmanes que venen: Aves de presa, El escándalo, Sonic. La película i Fantasy Island. En la crítica del tràiler, portem Fast & Furious 9. Tot seguit, a partir del minut 26, especial Watchmen, la sèrie de l'HBO. La ressenyem amb espòilers i comentem les trames principals i personatges com Angela Abar, Cal Abar, Adrian Veidt, Hooded Justice, etcètera. Avui Watchmen, basada en el còmic d'Alan Moore i Dave Gibbons, la sèrie de Damon Lindelof.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Jacint Casademont, l'Aram Bonmatí i la Marta Sanz.

 

DIMECRES 29 DE GENER 

Disponible el Ningú no és perfecte 19x20

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 19x20 - 1917, Jojo Rabbit, Star Trek: Picard, Spider-Man de J. J. Abrams (27 gener a 2 febrer). Comencem amb la crítica de les pel·lícules més destacades de les darreres setmanes: 1917, Jojo Rabbit i Aguas oscuras. Ressenyem el primer capítol de Star Trek: Picard, el retorn de Jean-Luc Picard a la franquícia. A l'espai de còmics, fem la ressenya dels primers números de la sèrie Spider-Man de J.J. Abrams. Tanquem amb les notícies, amb l'amenaça de reboots i remakes de La cosa i Anaconda.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Jacint Casademont, l'Aram Bonmatí i la Marta Sanz.

 

DIMECRES 22 DE GENER 

Disponible el Ningú no és perfecte 19x19

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 19x19 - Els imprescindibles abans de Picard, Donald Trump i el cinema i tràiler de Morbius (20 a 26 gener). Obrim amb la prèvia de les estrenes més destacades de les dues setmanes que venen: Las aventuras del Doctor Dolittle, Aguas oscuras, Underwater, Judy i Bliss. A continuació, notícies i la crítica del tràiler de Morbius. Seguim amb l'espai d'Star Trek, avui portem els 10 imprescindibles abans de veure Star Trek: Picard. Tanquem amb un especial sobre la figura del president dels Estats Units en el cinema, i de la filmografia de l'actual president, Donald Trump.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Jacint Casademont, en Francesc Morales i en Sergi Toboso.

 

DIMECRES 15 DE GENER 

Disponible el Ningú no és perfecte 19x18

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 19x18 - The Mandalorian (13 a 19 gener). Aquesta setmana especial The Mandalorian amb ESPÒILERS. Analitzem amb detall la sèrie de Disney + ambientada en l'univers Star Wars, cinc anys després d'El retorn del Jedi. Comentem els arcs argumentals, els episodis autoconclusius i el desenllaç. Repassem els personatges: el mandalorià, Greef Karga, Kuiil, IG-11, Cara Dune i, òbviament, apartat destacat pel bebè. Tanquem amb un darrer bloc de dades i un munt de detalls de producció de la sèrie de Jon Favreau i Dave Filoni.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Pau Garriga i la Marta Sanz.

 

DIMECRES 8 DE GENER 

Disponible el Ningú no és perfecte 19x17

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 19x17 - Mujercitas, Richard Jewell, The Report i entrevista Doble hombre muerto (6 a 12 gener). Comencem amb la prèvia de les estrenes més destacades de les dues setmanes que venen: 1917, El faro, Jojo Rabbit i Bad Boys for Life. Seguim amb les notícies i la crítica del tràiler d'Un lugar tranquilo 2. A continuació, ressenyem les estrenes més destacades d'aquestes festes del cinema i streaming: Mujercitas, Richard Jewell, The Report, Los dos papas, Los aeronautas, Klaus i La maldición (The Grudge). Tanquem amb una entrevista al nostre col·laborador, en Bernat Costa, que ens presenta el seu primer llibre, Doble hombre muerto.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Jacint Casademont i la Marta Sanz.

 

DIMECRES 25 DE DESEMBRE 

Disponible el Ningú no és perfecte 19x16 Especial Star Wars: L'ascens de Skywalker

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 19x16 - Star Wars: L'ascens de Skywalker (23 desembre a 5 gener). Aquesta setmana us oferim un especial integral sobre l'Episodi IX. Opinem sobre el tancament de la tercera trilogia, dirigida per J.J. Abrams. fem un repàs als moments més èpics, els millors moments, comentem la trama de Leia,  l'aspecte visual, la relació amb l'Episodi VIII, curiositats, la banda sonora de John Williams, els personatges, les referències a la resta de pel·lícules de la saga, el treball dels actors i actrius, etcètera.

L'equip de jedi i sith que us acompanyarà en aquest viatge està format per l'Ignasi Arbat, l'Aram Bonmatí, en Jacint Casademont, l'Agus Izquierdo i la Marta Sanz, amb el cameo d'en Pau Garriga.

 Un programa enregistrat en una galàxia no tan, tan llunyana. Que la força us acompanyi!

 

DIMECRES 18 DE DESEMBRE 

Disponible el Ningú no és perfecte 19x15

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 19x15 - Estrenes Nadal, Historia de un matrimonio, tràilers desembre i Star Trek: Sucesión (16 a 22 desembre). Comencem amb la prèvia a les estrenes cinematogràfiques del Nadal: Star Wars: L'ascens de Skywalker, Cats, Mujercitas, Richard Jewell i The Grudge. Seguim amb la crítica del tràiler, avui Sin tiempo para morir, Viuda Negra, Wonder Woman 1984 i Ghostbusters: Afterlife. A continuació, a l'espai de crítica ressenyem Historia de un matrimonio, Jumanji: Siguiente nivel, Navidad sangrienta, ¿Dónde está mi cuerpo? i El tiempo contigo. En Francesc Morales ens parla del curs que imparteix sobre l'audiovisual i el terrorisme a iberoamèrica i les reaccions dels alumnes. Tanques amb l'espai d'Star Trek, en què ressenyem el còmic de Drakul, Star Trek Discovery: Sucesión.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Jacint Casademont, en Francesc Morales, la Marta Sanz i  en Sergi Toboso.

 

DIMECRES 11 DE DESEMBRE 

Disponible el Ningú no és perfecte 19x14

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 19x14 - Especial programa 800: El millor del 2019, tertúlia plataformes i 2020  (9 a 15 desembre). Programa 800. Celebrem l'efemèride amb una tertúlia especial sobre les millors pel·lícules, sèries, còmics i llibres que hem vist i llegit aquest 2019: Vengadores: Endgame, El irlandés, Infierno bajo el agua, Doctor Sueño, Star Trek: Discovery, Mindhunter, Stranger Things 3, Chernobyl, etcètera. Tanquem amb una tertúlia sobre el consum de sèries i les plataformes i el més esperat del 2020.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb l'Aram Bonmatí, en Pau Garriga i la Marta Sanz amb la col·laboració d'en Jacint Casademont i els cameo de l'Agus Izquierdo, en Francesc Morales i en Sergi Toboso.

 

DIJOUS 5 DE DESEMBRE 

Disponible el Ningú no és perfecte 19x13

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 19x13 - El irlandés, Puñales por la espalda i The Boys (1 a 8 desembre). Comencem amb la prèvia d'una selecció de les estrenes més destacades de les dues primeres setmanes de desembre: Los ángeles de Charlie, Midway, Jumanji: Siguiente nivel, Navidad sangrienta, etcètera. Seguim amb un extens espai de crítica, en què analitzem El irlandés de Martin Scorsese amb espòilers (del minut 18 al 61) i Puñales por la espalda de Rian Johnson sense espòilers. En la segona part del programa parlem de The Boys, analitzem la sèrie d'Amazon sense espòliers i la comparem els còmics de Garth Ennis en què es basa.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb l'Aram Bonmatí, en Jacint Casademont i la Marta Sanz.

 

DIMECRES 27 DE NOVEMBRE 

Disponible el Ningú no és perfecte 19x12

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 19x12 - Especial Mindhunter 2, Frozen II (25 novembre a 1 desembre). Obrim amb la prèvia de les estrenes cinematogràfiques de la setmana: Puñales por la espalda, Last Christmas i El tiempo contigo. A l'espai de crítica, ressenyem sense espòilers Frozen II. A continuació, especial Mindhunter, segona temporada (minut 32). Comentem la sèrie de David Fincher, a través de les entrevistes, els personatges reals i els assassinats d'Atlanta. A les notícies (minut 96), en marxa una nova pel·lícula d'Star Trek i crítica del tràiler de La llamada de lo salvaje.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Jacint Casademont, en Francesc Morales i la Marta Sanz.

 

DIMECRES 20 DE NOVEMBRE 

Disponible el Ningú no és perfecte 19x11

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 19x11 - Le Mans' 66, Last Kids on Earth, The Mandalorian, House of X  (18 a 24 novembre). Comencem amb l'espai de crítiques en què ressenyem Le Mans '66, The King i La casa del terror. A la crítica del tràiler comentem ¡Scooby! i Sonic. La película. Tot seguit, especial The Last Kids on Earth (Los últimos frikis del mundo), els llibres i l'adaptació de Netflix. A l'espai de còmics, ressenyem l'arribada de Jonathan Hickman als X-Men de Marvel. Tanquem amb una breu ressenya de The Mandalorian sense espòilers.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb l'Aram Bonmatí, en Jacint Casademont i la Marta Sanz.

 

DIMECRES 13 DE NOVEMBRE 

Disponible el Ningú no és perfecte 19x10

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 19x10 - Especial Doctor Sleep, El xai Shaun i estrenes (11 a 17 novembre). Obrim amb les estrenes de les dues setmanes que venen: Le Mans '66, La casa del terror i Frozen II.  A continuació a l'espai de crítica, ressenyem La oveja Shaun, la película: Granjaguedon. Tot seguit, especial Doctor Sleep (Doctor Sueño). Comentem la pel·lícula de Mike Flanagan, basada en la novel·la d'Stephen King, sense espòilers i AMB ESPÒILERS a partir del minut 53.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb la Marta Sanz, amb l'aparició especial d'en Jacint Casademont i en Marcel Gonzalez d'estrella convidada.

 

DIMECRES 6 DE NOVEMBRE 

Disponible el Ningú no és perfecte 19x09

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 19x09 - Terminator: Dark Fate, saga Terminator, Manga Barcelona (4 a 10 novembre). Aquesta setmana especial Terminator. Comencem amb una tertúlia extensa amb espòilers sobre la sisena pel·lícula de la franquícia, Terminator: Dark Fate, des del minut 31 al 95. A continuació, analitzem la saga a través de les cinc pel·lícules anteriors. Acabem amb una ressenya sobre el 25 Manga Barcelona.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Jacint Casademont, en Pau Garriga i la Marta Sanz.

 

DIMECRES 30 D'OCTUBRE

Disponible el Ningú no és perfecte 19x08

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 19x08 - Ninots diabòlics, crítica Parasite i tràiler Star Wars. Episodi IX (28 d'octubre a 3 novembre). Comencem amb la prèvia de les estrenes de les dues setmanes que venen: Terminator: Destino oscuro, Doctor Sueño, La oveja Shaun, la película: Grajaguedon i El hoyo. A la crítica del tràiler analitzen Star Wars. Episodi IX. L'ascens de Skywalker. A l'espai de crítica ressenyem sense espòilers Parasite de Bong-Joon-ho, Dia de pluja a Nova York de Woody Allen i La familia Addams. Tanquem amb un especial de Halloween dedicat als ninots diabòlics.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Jacint Casademont, en Francesc Morales, en Jep Soler i la Marta Sanz.

 

DIMECRES 23 D'OCTUBRE

Disponible el Ningú no és perfecte 19x07

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 19x07 - Zombieland, Els mandalorians, V de Vendetta, Watchmen S01E01 (21 a 27 d'octubre). Obrim amb l'espai de crítica, aquesta setmana Zombieland: Mata y remata i Abominable. A la crítica del tràiler Jungle Cruise. Inaugurem l'espai dedicat a Star Wars, avui coneixerem la raça dels mandalorians i les seves aparicions en la saga per preparar-nos per la sèrie de Disney +. A l'espai de recomanacions, un bon moment per ressenyar el còmic V de Vendetta. A l'espai de còmic fem un top 5 de les històries protagonitzades per el Joker. Tanquem amb una breu ressenya sense espòilers del primer capítol de la sèrie Watchmen d'HBO.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb l'Aram Bonmatí, en Jacint Casademont, l'Agus Izquierdo i la Marta Sanz.

 

DIMECRES 16 D'OCTUBRE

Disponible el Ningú no és perfecte 19x06

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 19x06 - Joker, Festival de Sitges 2019 Part 2 (dies 7 a 10) (14 a 20 d'octubre). Aquesta setmana obrim amb les estrenes de les properes dues setmanes: Zombieland: Mata i remata, Maléfica: Maestra del mal, La família Addams i Parásitos. A continuació, la segona part de l'especial SITGES - Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, amb tota la informació de les pel·lícules dels últims quatre dies de Festival. Comentem pel·lícules com El hoyo, Color Out of Space, Come to Daddy, Swallow, The Cleansing Hour, Extra Ordinary, Weathering with You  i moltes més. La segona part del programa la dediquem a analitzar la pel·lícula Joker, protagonitzada per Joaquim Phoenix, amb espòilers a partir del minut 48.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb la Marta Sanz i en Jordi Camps d'estrella convidada.

 

DIMECRES 9 D'OCTUBRE

Disponible el Ningú no és perfecte 19x05

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 19x05 - Festival de Sitges 2019 Part 1 (dies 1 a 6) (7 a 13 d'octubre). Aquesta setmana amb un especial SITGES - Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, amb tota la informació de les pel·lícules dels primers sis dies de Festival. Comentem pel·lícules com la inagural In the Tall Grass, basada en un relat d'Stephen King i Joe Hill. No et perdis les nostres ressenyes de Daniel Isn't Real, Judy & Punch, Little Monsters, The Lodge, Ready Or Not, The Lighthouse, Guns Akimbo, The Beach House, VFW, Bliss i moltes més..

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb la col·laboració de la Marta Sanz.

 

DIMECRES 2 D'OCTUBRE

Disponible el Ningú no és perfecte 19x04

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 19x04 - Rambo: Last Blood, entrevista Mike Hostench (Sitges 2019) i estrena: Joker (30 setembre a 6 octubre). Obrim amb les estrenes dels propers 15 dies, portem les prèvies de Joker, Géminis, Abominable, Dia de pluja a Nova York, Paradise Hills i Noche de bodas. Entrevistem en Mike Hostench, subdirector de 52 Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya - Sitges 2019, que ens explica les pel·lícules que no ens podem veure i ens parla de les activitats del Festival. A l'espai de crítica, traiem les armes, ja que avui toca ressenyar Rambo: Last Blood. A continuació, repassem la resta de pel·lícules de la saga i comencem per Acorralado. Finalment us expliquen el retorn d'Spider-Man a l'MCU i el crossover de l'Arrowverse, Crisis on Infinite Earths.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Jacint Casademont i la Marta Sanz.

 

DIMECRES 25 DE SETEMBRE

Disponible el Ningú no és perfecte 19x03

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 19x03 - Ad Astra, Good Omens (23 a 29 setembre). Comencem amb l'espai d'estrenes en què us portem la prèvia de Rambo: Last Blood. A la crítica del tràiler, comentem Uncut Gems amb Adam Sandler. A l'espai de crítica, especial Ad Astra, l'space opera protagonitzada per Brad Pitt. A continuació, especial Good Omens. Tertúlia sobre la sèrie de Neil Gaiman, basada en la seva propia novel·la, coescrita per Terry Pratchett, i detalls de producció i anècdotes de la sèrie. Tanquem amb l'espai de còmics, en què ressenyem la saga Hunted de The Amazing Spider-Man.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb l'Aram Bonmatí, en Jacint Casademont i la Marta Sanz.

 

DIMECRES 18 DE SETEMBRE

Disponible el Ningú no és perfecte 19x02

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 19x02 - Stranger Things 3 (16 a 22 setembre). Especial Stranger Things, temporada 3 amb espòilers. Comentem la tercera temporada de la sèrie de Netflix, creada pels germans Duffer. Repassem les diferents línies argumentals i trames a través dels seus personatges. Vigileu que no us agafi per sorpresa el Mind Flayer.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Pau Garriga i la Marta Sanz.

 

DIMECRES 11 DE SETEMBRE

Disponible el Ningú no és perfecte 19x01 (Primer programa de la temporada)

Comença la nova temporada del Ningú no és perfecte. Arrenquem amb un programa especial de dues hores en què us presentem les novetats de la temporada 19. Comencem amb les estrenes de les properes dues setmanes: Ad Astra, A dos metros de ti, Downton Abbey i Ghostland.  A partir del minut 15, especial It: Capítulo 2. tertúlia amb espòilers sobre la segona part de l'adaptació de la novel·la d'Stephen King. A partir del minut 52, ressenyem les pel·lícules de l'estiu: Annabelle vuelve a casa, Apollo 11, Midsommar, Súper empollonas, Mascotes 2, Historias de miedo para contar en la oscuridad, Infierno bajo el agua, Chicos buenos, etcètera. Tanquem amb un tast dels Summer Edition en què hem parlat d'El rey león, Fast & Furious: Hobbs & Shaw i Érase una vez en... Hollywood.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Jacint Casademont i la Marta Sanz.

 

DIJOUS 5 DE SETEMBRE

Comença la nova temporada del Ningú no és perfecte

La setmana del 9 al 15 de setembre comença una nova temporada del Ningú no és perfecte, el vostre programa de cinema, còmics i sèries.

 

El Ningú no és perfecte continuarà les seves emissions per totes les ràdios que consten a l’espai Ràdio a la carta, en què podeu consultar els horaris de cada emissora.

 

El programa continuarà estant disponible per a descarregar-lo o escoltar-lo online, els dijous en aquesta mateixa web, al Facebook, al Twitter, a Ivoox i ITunes.

 

En el primer programa de la temporada farem un especial sobre It: Chapter 2 i una tertúlia especial sobre les pel·lícules més destacades d’aquest estiu. Comentarem Annabelle vuelve a casa, Midsommar, Historias de miedo para contar en la oscuridad, Infierno bajo el agua, Dora y la ciudad perdida, etcètera. També farem un breu recull sobre El rey león, Fast & Furious: Hobbs & Shaw i Érase una vez en... Hollywood corresponents als Summer Edition d'aquest estiu. 

 

Entre les novetats d'aquest any, hi haurà una reducció dels espais setmanals, que alguns d'ells passaran a quinzenal, regularment. Com cada any, durant, les primeres setmanes d’octubre dedicarem una atenció especial al Festival de Cinema Fantàstic de Sitges.

 

L'espai de sèries també serà present. A principis de temporada ens espera un especial Stranger Things 3 i Mindhunter 2. Aquest any esperem amb ànsia sèries com The Mandalorian i Star Trek: Picard, que també tindran els seus especials.

 

Aquesta temporada continuarem amb l'equip habitual format per l'Ignasi Arbat, l'Aram Bonmatí, en Jacint Casademont i la Marta Sanz. També continuarem amb les col·laboracions en Francesc Morales i en Pau Garriga. Per altra banda, encetarem unes noves seccions aperiòdiques sobre Star Wars a càrrec de l'Agus Izquierdo i Star Trek, a càrrec d'en Sergi Toboso. Per altra banda, en Bernat Costa ens portarà un nou espai, una mena d'Honest Tràilers en què ens parlarà d'una pel·lícula o sèrie sota el seu punt de vista irònic.

 

Més antigues
 
RSS i podcast

Xarxes socials