Un programa de ràdio de cinema, còmics i sèries

Portada Qui som Imatges Ràdio a la carta Contacte

Blog de crítiques:

Facebook:

© Ningú no és perfecte

 

DIJOUS 19 DE MAIG

Disponible el Ningú no és perfecte 15x36

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 16 al 22 de maig. Avui obrim amb les notícies calentes, en Jacint ens explica la reestructuració total de DC Films. Seguim amb les estrenes, l'Ignasi es explica què cal saber abans d'acostar-nos a veure X-Men: Apocalipsis. A l'espai de recomanacions la Marta ens parla de Les extraordinàries aventures de Francesc Pujols, i ho fem parlant amb el seu guionista, en Sebastià Roig. A l'espai de crítica és el torn La bruja i Angry birds, la pel·lícula. Tanquem amb en Bernat amb qui avui repassem la banda sonora d'Asesinos natos.

 

DIJOUS 12 DE MAIG

Disponible el Ningú no és perfecte 15x35

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 9 al 15 de maig. Tornem a l'estructura regular, avui l'Ignasi ens parla de l'estrena de tres pel·lis que han passat per Sitges: La bruja, Absolutamente todo i High-rise. No descasem de Capitán América: Civil War, encara ens queden veus destaques per escoltar. L'editor de Panini Còmics, Alejandro M. Viturtia i en Pedro Angosto ens en donen la opinió. A les xafarderies la Marta ens porta divorcis: Drew Barrymore i Kaley Cuoco. I tanquem amb l'Alfons amb qui repassem algunes novetats i parlem del Saló del Còmic de Barcelona d'aquest any, marcat per la presència de Frank Miller i el DKIII.

 

DIJOUS 5 DE MAIG

Disponible el Ningú no és perfecte 15x34

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 2 al 8 de maig. Programa èpic i integral dedicat a Capitán América: Civil War. Fem un anàlisi acurat de la darrera pel·lícula de Marvel Studios. Us acompanyaran el nostre presentador i director, Ignasi Arbat, i els col·laboradors habituals Aram Bonmatí, Jacint Casademont i Marta Sanz. I vosaltres de qui sou? #TeamCap o #TeamIronMan? Però no ens oblidem que aquesta setmana comença el Saló del Còmic de Barcelona, en parlem amb el seu director, en Carles Santamaria.

 

DIJOUS 28 D'ABRIL

Disponible el Ningú no és perfecte 15x33

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 25 d'abril a l'1 de maig. S'estrena Capitán América: Civil War, un autèntic esdeveniment per a nosaltres, l'Ignasi ens fa la prèvia i ens explica què cal saber-ne abans de veure-la i de l'integral que oferirem la setmana vinent. En Jacint ens explica els nous projectes de Disney i fem les crítiques dels tràilers de Los siete magníficos i X-Men: Apocalipsis. A continuació Making of.. Obeses 3D. Assistim a un dels assajos del gloriós i estimat grup de Tona, Obeses, i us oferim un reportatge en què expliquem com es prepara i s'assaja aquest espectacle inigualable. Un exhaustiu reportatge de 34 minuts, un must have del Ningú.

 

DIJOUS 28 D'ABRIL

Sorteig del lot de còmics Marvel gentilesa de Panini Cómics

Entre tots els que ens envieu un correu electrònic a l’adreça ningunoes@outlook.com, i contesteu correctament a la següent pregunta, entrareu en el sorteig d’un magnífic lot de còmics de l’editorial Panini amb les seves darreres novetats. La pregunta és: Quin actor d’Star Wars interpreta el dolent a X-Men: Apocalipsis? És imprescindible que indiqueu el vostre nom i cognoms i la població des d’on ens escolteu. Teniu de temps fins al 24 de maig. El sorteig es farà en el  programa de la setmana del 25 d'abril a l'1 de maig. El guanyador també rebrà un correu electrònic confirmant que ha estat premiat i haurà de fer-nos arribar la seva adreça postal per tal de fer-li arribar el premi.

A la darrera pregunta: Quin dia s'estrena Capitán América: Civil War? , la resposta correcta era el 29 d'abril. I el guanyador ha estat en Ferran Pérez.

Felicitats!

DIJOUS 21 D'ABRIL

Disponible el Ningú no és perfecte 15x32

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 18 al 24 d'abril. A les estrenes, l'Ignasi ens presenta El niño y la bestia, l'extraordinària pel·li de Mamoru Hosoda. Fem la crítica d'El libro de la selva de Jon Favreau. En Joveguille ens presenta el su nou còmic, L'últim Sant Jordi de Tea Sputnik, un còmic reivindicatiu de compra obligatòria. En Bernat dissenya una banda sonora per una hipotètica pel·lícula de Sant Jordi: Enya, Bryan Adams, Manowar, Obeses... Amb l'Aram comentem les mesures que ha imposat ECC per obtenir una firma de Frank Miller, i tanca en Jacint amb l'escollit per dirigir Jurassic World 2.

 

DIJOUS 14 D'ABRIL

Disponible el Ningú no és perfecte 15x31

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte de l'11 al 17 d'abril. L'Ignasi obre amb l'espai d'estrenes i ho fem amb El libro de la selva. Amb en Jacint fem un especial tràilers amb Rogue One, Doctor Strange, Suicide Squad i més. Fem tertúlia de La invitación i Les cròniques de Blancaneu - El caçador i la reina del gel. A les sèries comentem l'estrena de la segona temporada d'Outlander. A les xafarderies tornen dues de les estrelels de la secció de la Marta, Charlie Sheen i Lindsay Lohan. I taquem amb l'Alfons que en l'espai de còmics ens parla del DC Comic's Rebirth.

 

DIJOUS 7 D'ABRIL

Disponible el Ningú no és perfecte 15x30

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 4 al 10 d'abril. Avui l'Ignasi arriba amb una extraordinària estrena sota el braç, parlem de La invitación la gran guanyadora del SITGES 2015. Imprescindible. Amb en Jacint es desvetlla el possible títol de Spider-man de Marvel i els primers detalls de Dr. Extraño. A la tertúlia, fem la crítica d'Orgullo  prejuicio + zombis i El infierno verde. A les sèries, fem la primera part de l'anàlisi de Daredevil i comentem amb l'Aram els primers 4 episodis de la segona temporada. Continuem amb Daredevil perquè la Marta ens ofereix la primera entrega sobre el repartiment. I tanquem amb la opinió de Batman v Superman del nostre estimadíssim fanboy de DC, l'Alfons.

 

DIJOUS 31 DE MARÇ

Disponible el Ningú no és perfecte 15x29

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 28 de març al 3 d'abril. Comencem amb les estrenes de la setmana, avui l'Ignasi ens porta fantàstic i gore amb Orgullo  prejuicio + zombis i El infierno verde. El plat fort del programa és una extensa tertúlia sobre Batman v Superman: El amanecer de la justícia, no li recomanem a Zack Snyder, David Goyer i Chris Terrio que ens escoltin. Parlem d'allò impresentable, del que està correcte, de les crítiques negatives i dels resultats de taquilla. Ho fem amb una estrella convidada d'autèntic luxe, en Pedro Angosto. L'Aram ens parla de còmics Marvel amb els bàndols de Civil War II i del Saló del Còmic de Barcelona. Tanca la Marta amb un suposat fill il·legítim de William Shatner, el capità Kirk.

 

DIJOUS 24 DE MARÇ

Disponible el Ningú no és perfecte 15x28

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 21 al 27 de març. L'Ignasi comença amb polèmica, s'estrena Batman v Superman envoltada per les males crítiques i l'enfrontament entre els fans. Us expliquem el que podem esperar-ne. En Jacint diu que avui parlarà de dones dolentes, es refereix a Daisy Ridley, la possible nova Lara Croft? A la tertúlia de crítica ens acompanya l'Àngela i parlarem de Calle Cloverfield 10. A les xafarderies la Marta ens explica una divertida anècdota de Henry Cavill en un hotel quan es presentava pel paper de Superman. I tanquem amb en Bernat amb qui parlem de les últimes estrenes de Ghibli, El recuerdo de Marnie i El cuento de la princesa Kaguya.

 

DIJOUS 24 DE MARÇ

Sorteig del lot de còmics Marvel gentilesa de Panini Cómics

Entre tots els que ens envieu un correu electrònic a l’adreça ningunoes@outlook.com, i contesteu correctament a la següent pregunta, entrareu en el sorteig d’un magnífic lot de còmics de l’editorial Panini amb les seves darreres novetats. La pregunta és: Quin dia s'estrena Capitán América: Civil War? És imprescindible que indiqueu el vostre nom i cognoms i la població des d’on ens escolteu. Teniu de temps fins al 26 d'abril. El sorteig es farà en el  programa de la setmana del 25 d'abril a l'1 de maig. El guanyador també rebrà un correu electrònic confirmant que ha estat premiat i haurà de fer-nos arribar la seva adreça postal per tal de fer-li arribar el premi.

A la darrera pregunta: Quin personatge d'X-Men apareix a Deadpool?, la resposta correcta era Coloso. I la guanyadora ha estat la Rosa Aguilar d'Aiguaviva.

Felicitats!

DIJOUS 17 DE MARÇ

Disponible el Ningú no és perfecte 15x27

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 14 al 20 de març. Comença l'Ignasi amb les estrenes de la setmana, de les quals destaquem l'esperada Calle Cloverfield 10 i El regalo. Amb el Jacint fem la crítica del nou tràiler de Capitán América: Civil War, comentem l'aparició del nou Spider-Man i parlem sobre el retorn d'Indiana Jones. Fem la crítica de  Bone Tomahawk. La Marta ens recomana Matar un rossinyol, i ens compara la pel·lícula i el llibre.A les sèries, comentem l'estrena de Legends of tomorrow. I amb l'Alfons escalfem per Batman v Superman i repassem els millors crossovers ens els còmics dels dos personatges, col·laboracions i enfrontaments.

 

DIJOUS 10 DE MARÇ

Disponible el Ningú no és perfecte 15x26

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 7 al 13 de març. Avui l'Ignasi es posa el quimono per comentar l'estrena de Kung Fu Panda 3 i un vestit de vaquer per parlar de Bone Tomahawk. Fem tertúlia de les nominades La habitación i Brooklyn. En Jacint arriba amb moltes notícies i amb la crítica del tràiler de Cazafantasmas. A les sèries, fem balanç i tertúlia dels 6 capítols de la temporada 10 d'Expediente X. A les Xafarderies, la Marta ens comenta que Mr. T. està trist per la mort de Nancy Reagan. I tanca l'Aram amb els còmics, que ens recomana Invencible de Robert Kirkman.

 

DIJOUS 3 DE MARÇ

Disponible el Ningú no és perfecte 15x25

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 29 de febrer al 6 de març. Avui obrim amb... Sí, en Jacint! I ho fem amb una notícia llargament esperada, La torre oscura d'Stephen King es farà i tenim protagonistes. L'Ignasi no es mostra gens eufòric amb l'estrenes d'aquesta setmana, plena de saldos cinematogràfics com Rock the kasbah. Amb el carnet de Los Vengadores a la mà, entrevistem a l'Alejandro Martínez Viturtia, l'editor de Panini Còmics amb qui parlem de Marvel, el cinema, les sèries, dels còmics dels 80 i de les novetats d'Alan Moore, Walter Simonson i Mark Miller. I tanquem amb la Marta que ens presenta una secció de Xafarderies especial Oscars, amb els millors vestits i moments de la cerimònia.

DIJOUS 25 DE FEBRER

Disponible el Ningú no és perfecte 15x24

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 22 al 28 de febrer. Comença l'Ignasi que ens parla de l'estrena de les darreres nominades als Oscar: La habitación i Brooklyn. En Jacint ens explica que Ridley Scott va completant el càsting d'Alien Covenant. Tot seguit comencem amb l'especial Deadpool amb una mega tertúlia amb l'Ignasi, l'Aram, en Jacint i la Marta. No deixem de comentar les nostres favorites als Oscars. Tot seguit l'espai de xafarderies també es vesteix de roig i negre i comentem Deadpool darrera la càmera i el seguiment a través de les xarxes socials. Trenquem i tanquem amb en Bernat, amb qui repassem les cançons del musical Hair.

 

DIJOUS 25 DE FEBRER

Sorteig del lot de còmics Marvel gentilesa de Panini Cómics

Entre tots els que ens envieu un correu electrònic a l’adreça ningunoes@outlook.com, i contesteu correctament a la següent pregunta, entrareu en el sorteig d’un magnífic lot de còmics de l’editorial Panini amb les seves darreres novetats. La pregunta és: Quin personatge d'X-Men apareix a Deadpool? És imprescindible que indiqueu el vostre nom i cognoms i la població des d’on ens escolteu. Teniu de temps fins al 22 de març. El sorteig es farà en el  programa de la setmana del 21 al 27 de març. El guanyador també rebrà un correu electrònic confirmant que ha estat premiat i haurà de fer-nos arribar la seva adreça postal per tal de fer-li arribar el premi.

A la darrera pregunta: Quin guionista va crear a masacre en els còmics Marvel?, hem acceptat com a respostes correctes tant a Rob Liefeld com a Fabián Nicieza. I el guanyador ha estat en Pau de Reus.

Felicitats!

DIJOUS 18 DE FEBRER

Disponible el Ningú no és perfecte 15x23

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 15 al 21 de febrer. L'Ignasi comença eufòric, arriba una de les pel·lícules més esperades de l'any, Deadpool, superherois, humor i gore. Us expliquem tot  el que cal saber de la pel·li abans de veure-la. Ho completem amb un especial que ha fet en Jacint sobre el personatge de còmic i les principals històries de Masacre. Fem la crítica de la nova pel·li d'animació de Disney, Zootròpolis. En l'espai de recomanacions us portem un videoclip, els sempre genials Obeses s'han superat amb Ens hem alçat. Us expliquem com es va rodar i les referències que hi podreu trobar. Comentem el tràiler de la segona temporada de Daredevil i tanca l'Alfons amb les notícies de còmic, avui ens dóna pista del què serà el Rebirth de DC.

 

DIJOUS 11 DE FEBRER

Disponible el Ningú no és perfecte 15x22

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 8 al 14 de febrer. L'Ignasi ens porta una de dibuixos aquesta setmana, Zootròpolis de Disney. Segueix en Jacint que arriba amb un titular potent "Fast & Furiosa". Debat i crítica amb polèmica, parlem d'El renacido i la permanent d'Iñarritu. A les xafarderies la Marta ens parla dels problemes de Morena Baccarin embarassada i la premiere de Deadpool. Fem un avanç de la segona temporada de Marvel's Agent Carter. I tanca l'Aram amb més informació de Civil War II i la sèrie Lucifer.

 

 Més antigues

 
Subscripció Podcast:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Enllaços:

Agenda d’actes gratuïts i recomanacions culturals.

Pàgina web oficial de l’editorial que publica els còmics Marvel a Espanya