Un podcast de cinema i sèries amb la mirada al fantàstic i als còmics

Portada Qui som Imatges Ràdio a la carta  


Blog de crítiques

 

PremisAllotjament web

© Ningú no és perfecte

 

DIMECRES 15 DE JULIOL

Marxem de vacances

Ha arribat l’estiu i els que fem el Ningú no és perfecte, també ens agrada descansar unes setmanes i fer vacances.

Aquest estiu, no tenim previst fer el Ningú Summer Edition. Les estrenes cinematogràfiques importants han estat postposades fins a mitjans o finals d'agost i no té sentit fer-lo, tenint en compte que el programa consisteix a debatre i analitzar les pel·lícules de l'estiu. Així que aquest any aprofitarem per gravar material per la tardor.

Tornarem al setembre, però encara no tenim definida la data.  La idea és tornar el 9 de setembre, si finalment durant l'agost s'estrenen les pel·lícules previstes, en cas contrari tornarem el 16 de setembre. Recordeu que ens podreu trobar en els horaris i emissores que figuren a l’espai Ràdio a la carta, i també tindreu disponible el programa per a la seva descàrrega en aquesta web i en els canals habituals de podcast: Apple Podcasts, Spotify i Ivoox.

Durant aquestes setmanes continuarem presents a FacebookTwitter, Instagram i el Blog de crítques, en què publicarem crítiques, fotografies i us informarem de les novetats del Ningú no és perfecte de la temporada que ve.

Això vol dir que no hi haurà material nou? Alguna cosa hi haurà. En les setmanes que venen obrirem les portes a què us pugueu convertir en mecenes del Ningú no és perfecte. En el darrer programa de la temporada n'hem donat alguns detalls, però quan surti ja anunciarem a través de xarxes i en aquesta web com podeu fer-vos mecenes.

Bon estiu i fins aviat!

DIMECRES 15 DE JULIOL

Disponible el Ningú no és perfecte 19x44 (Últim programa de la temporada)

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 19x44 - Entrevista Joan Anton Català, Greyhound i especial Space Force (13 a 19 juliol). Especial de per tancar la temporada 19. Un final de temporada espacial. Comencem amb una entrevista al divulgador científic i màster en astronomia i astrofísica, Joan Anton Català que ens presenta el seu darrer llibre, 100 històries de l'aventura espacial. Amb ell repassem també, les pel·lícules de ciència-ficció que millor i pitjor han tractat la ciència, i les basades en fets reals. Entremig, us oferim la ressenya i crítica de Greyhound, la pel·lícula de Tom Hanks entrenada a Apple +. La darrera part de la temporada i fi de festa, el dediquem a comentar la sèrie de Netflix, Space Force protagonitzada per Steve Carrell i John Malkovich.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb l'Aram Bonmatí, en Jacint Casademont, en Francesc Morales i la Marta Sanz.

 

DIMECRES 8 DE JULIOL

Disponible el Ningú no és perfecte 19x43

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 19x43 - Especial Tales from the loop, The Story of Fire Saga (6 a 12 juliol). El plat fort d'aquesta setmana és un monogràfic sobre la magnífica sèrie d'Amazon, Tales from the Loop. Comencem amb una primera part sense espòilers sobre les impressions generals de la sèrie, detalls de producció i el càsting. A partir del minut 30 entrem en el territori espòiler i desgranem cadascun dels vuit capítols de la sèrie. Comentem les trames, l'aspecte visual, la feina dels directors i directores i la trama de cada episodi. Un monogràfic que toca la fibra. Per tancar, a partir de les 2 hores 3 minuts, ressenyem Festival de la canción de Eurovisión: la historia de Fire Saga, Personal Assistant i Dónde estás, Bernadette.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb la Marta Sanz i en Pau Garriga.

 

DIMECRES 1 DE JULIOL

Disponible el Ningú no és perfecte 19x42

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 19x42 - Disney Gallery Star Wars: The Mandalorian, Star Trek: Short Treks 2 i Sparkshorts (29 juny a 5 juliol). Avui un regal especial pels fans. Comencem amb un anàlisi de Disney Gallery / Star Wars: The Mandalorian sobre el making of de la sèrie que ha estrenat Disney +. Comentem els efectes digitals pràctics i el procés creatiu de Jon Favreau i Dave Filoni. Seguim amb les ressenyes dels curts de la segona temporada dels Star Trek: Short Treks. Els capítols d'animació, l'Enterprise de Pike i Spock i la preqüela de Star Trek: Picard. Tanquem amb la ressenya del projecte Sparkshorts de Pixar amb curts com Purl, Kitbull, Wind, Smash and Grab, etcètera.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb l'Aram Bonmatí, l'Agus Izquierdo, en Sergi Toboso, l'Albert Tarrés i la Marta Sanz.

 

DIMECRES 24 DE JUNY

Disponible el Ningú no és perfecte 19x41

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 19x41 - Vietnam en el cinema, ressenyes: Da 5 Bloods, Becky, Artemis Fowl i 7500 (22 a 28 juny). Programa en dues parts. En la primera fem un especial sobre la relació entre el Vietnam a través de títols com Boinas verdes, Apocalypse Now, Rambo, Nacido el 4 de julio, etcètera. Incloem la crítica de la pel·lícula de Spike Lee, Das 5 Bloods. En la segona part fem ressenyes de cinema i comenten sense espòilers la cinta de gènere Becky, la producció juvenil de Disney +, Artemis Fowl i 7500: Avión secuestrado amb Josep Gordon-Lewitt.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Jacint Casademont, en Pau Garriga, en Francesc Morales, en David Ruiz i la Marta Sanz.

 

DIMECRES 17 DE JUNY

Disponible el Ningú no és perfecte 19x40

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 19x40 - Especial Servant (15 a 21 juny). Programa de terror psicològic. Avui parlem de Servant, la sèrie d'Apple + produïda per M. Night Shyamalan i Tony Basgallop. Comencem amb una primera part sense espòliers en què donem les nostres impressions generals, avancem la trama, donem detalls de producció i comentem el càsting. A partir del minut 51 comencem amb  espòilers. Analitzem els capítols, repassem els moments més inquietants i cerquem els seus referents.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Jacint Casademont, Francesc Morales i la Marta Sanz.

 

DIMECRES 10 DE JUNY

Disponible el Ningú no és perfecte 19x39

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 19x39 - Bad Education, The Vast of Night i Nerver Surrender: A Galaxy Quest Documentary (8 a 14 juny). El cinema continua encara que sigui des del sofà de casa, per això aquesta setmana us portem un grapat de ressenyes sense espòilers de pel·lícules estrenades en plataformes o vídeo en demanda. La pel·lícula sobre la corrupció Bad Education amb Hugh Jackman, la proposta de ciència-ficció independent The Vast of Night, el biopic A Beautiful Day in the Neighborhood amb Tom Hanks i el debut de Noah Hawley en la direcció a Lucy in the Sky. Tancarem amb l'homenatge als fans que ens ofereix el documental Never Surrender: A Galaxy Quest Documentary, us expliquem en fenomen fan i rememorem i comentem alguns dels secrets sobre el rodatge de Galaxy Quest (Héroes fuera de órbita).

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Pau Garriga, en Sergi Toboso i la Marta Sanz.

 

DIMECRES 3 DE JUNY

Disponible el Ningú no és perfecte 19x38

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 19x38 - Especial In Search of Darkness, Extraction, The Hunt i The Wretched (1 a 7 juny). El cinema de terror va viure la seva millor dècada durant els vuitanta. Aquesta setmana recordarem les principals pel·lícules i cineastes a través del documental In Search of Darkness. Parlarem de personatges reals com Joe Dante, John Carpenter o Tom Holland i ficticis com Freddy Krueger, Jason Voorhees, Chucky o Michael Myers. Analitzarem el perquè de l'èxit del gènere, els efectes especials pràctics, la cultura del videoclub i el naixement de la comunitat de fans del gènere de l'horror. Tancarem amb la crítica de la pel·lícula d'acció Extraction i per tancar aquest programa terrorífic, ressenyarem dues pel·lícules recents de terror The Hunt i The Wretched.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en David Ruiz, en Paco Cavero, en Jep Soler i la Marta Sanz.

 

DIMECRES 27 DE MAIG

Disponible el Ningú no és perfecte 19x37

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 19x37 - Especial Scooby-Doo: Be cool, Scooby-Doo, Scooby-Doo and Guess Who? i Scoob! (25 a 31 maig). Comencem amb un especial en què analitzem les dues darreres sèries de televisió Be Cool, Scooby-Doo (Enróllate Scooby-Doo) i Scooby-Doo and Guess Who? (Scooby-Doo y compañía). Comentem els estils d'animació i trames argumentals. A partir del minut 46 comencem l'especial Scoob! la nova pel·lícula de Scooby-Doo, Shaggy els Mystery, Inc. Ho fem en un primer tram, sense espòilers. A partir d'1 hora i  21 minuts, ja ho fem amb espòilers en què desgranem el que més i el que menys ens ha agradat.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Jacint Casademont, en Francesc Morales i la Marta Sanz.

 

DIMECRES 20 DE MAIG

Disponible el Ningú no és perfecte 19x36

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 19x36 - Nens diabòlics, notícies i entrevista Mai Més Llibres (18 a 24 maig). Programa en dues parts. En la primera analitzem la presència dels nens diabòlics al cinema a través de pel·lícules com La profecia, El bon fill o Village of the Dammed (El pueblo de los malditos). Seguim amb les notícies en què, entre d'altres, parlem del futur de la franquícia Pirates del Carib. En la segona part, entrevistem la Judit Terradellas i en Sergio Pérez de l'editorial Mai Més Llibres, amb els quals parlem de literatura fantàstica i de les seves darreres novetats com Així es perd la guerra del temps, La Brigada LLuminosa, El Test o Persons non grata. També descobrim alguns dels títols que es publicaran properament.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Jacint Casademont, en Francesc Morales i la Marta Sanz.

 

DIMECRES 13 DE MAIG

Disponible el Ningú no és perfecte 19x35

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 19x35 - I Am Not Okay With This i entrevista Arnau París: Norma Editorial (11 a 17 maig). Programa doble. Comencem amb un especial sobre la sèrie de Netflix, I Am Not Okay With This. La ressenyem sense espòilers, parlem del càsting i comentem els detalls de producció. A partir del minut 27 analitzem la sèrie amb espòilers, repassem la trama i els millors moments capítol a capítol. La segona part del programa, a partir d'1 hora 24 minuts, entrevistem a l'Arnau París, editor USA de Norma Editorial. Parlem de col·leccions com Stranger Things, Archie, Regreso al futuro, The Fix, Ciencia oscura i de les adaptacions en imatge real.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Pau Garriga i la Marta Sanz.

 

DIMECRES 6 DE MAIG

Disponible el Ningú no és perfecte 19x34

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 19x34 - Especial Locke & Key (4 a 10 maig). Avui monogràfic sobre la sèrie de Netflix, Locke & Key, basada en el còmic de Joe Hill i Gabriel Rodríguez. Comencem amb una primera part amb espòilers menors en què fem les nostres impressions generals de la sèrie, parlem dels detalls de producció, el càsting, què en pensa Joe Hill i dels projectes fallits anteriors. A partir del minut 54 la comentem ja sense mossegar-nos la llengua amb tots els espòilers sobre la trama, les claus, els personatges i el final. Finalment, a partir del minut 110, ressenyem el còmic, sense espòilers.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb l'Aram Bonmatí, en Marcel González i la Marta Sanz.

 

DIMECRES 29 D'ABRIL

Disponible el Ningú no és perfecte 19x33

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 19x33 - Emma, The Way Back, The Willoughbys, Gretel & Hansel i videojocs Star Wars (27 abril a 3 maig). Programa en dues parts. En la primera ressenyem pel·lícules que hem vist les darreres setmanes en streaming i plataformes: Emma, The Way Back, Los hermanos Willoughby, Gretel & Hansel i The Turning. En la segona part, parlem de videojocs de Star Wars. Fem un selecció i comentem el Super Star Wars, el Dark Forces, Star Wars: Knights of the Old Republic, Star Wars: Empire at War, Star Wars: Bounty Hunter, Star Wars: Battlefront i la saga Lego Star Wars.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Pau Garriga, l'Agus Izquierdo i la Marta Sanz.

 

DIMECRES 22 D'ABRIL

Disponible el Ningú no és perfecte 19x32

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 19x32 - Jay & Silent Bob Reboot, We Summon the Darkness, Togo, The Gentlemen i I Guerra Mundial (20 a 26 abril). Programa en dues parts. La primera ressenyem pel·lícules que hem vist les darreres setmanes en streaming i plataformes: Jay y Bob el silencioso: El reboot, We Summon the Darkness, The Gentlemen. Los señores de la mafia, Bloodshot, Togo i La dama y el vagabundo. En la segona part, analitzem la relació entre la I Guerra Mundial i el cinema a través de pel·lícules com Gallipoli, Las aventuras de Indiana Jones, La reina d'Àfrica, etcètera i com el cinema un conflicte bèl·lic anterior per parlar del més recent com a Johnny cogió su fusil i MASH.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Pau Garriga, en Francesc Morales i la Marta Sanz.

 

DIMECRES 15 D'ABRIL

Disponible el Ningú no és perfecte 19x31

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 19x31 - Especial Star Trek: Picard T1 Part 2 (13 a 19 abril). Aquesta setmana segon especial de dos de Star Trek: Picard. Analitzem la sèrie amb tots els espòilers possibles. Desgranem la trama a través dels diferents arcs argumentals de la sèrie. El plantejament: Remembrance, Maps and Legends i The End is the Beginning; els autoconclusius: Absolute Candor i Stardust City Rag; les respostes: The Impossible Box i Broken Pieces, l'apèndix: Nepenthe i el desenllaç: Et in Arcadia Ego. En aquesta edició especial escoltarem alguns fragments de la sèrie. Per acabar, us oferirem una guia de capítols de sèries i pel·lícules de Star Trek a veure i que us poden donar una millor visió de conjunt de la sèrie.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Pau Garriga, en Sergi Toboso i la Marta Sanz. Recordeu, cuideu-vos, cuideu-nos i quedeu-vos a casa.

 

DIMECRES 8 D'ABRIL

Disponible el Ningú no és perfecte 19x30

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 19x30 - Especial Star Trek: Picard T1 Part 1 (6 a 12 abril). Aquesta setmana primer especial de dos de Star Trek: Picard. Analitzem la sèrie amb espòilers menors, amb les nostres impressions generals, la trama, el ritme, els efectes especials, el retorn de Patrick Stewart, els aspectes de producció i el càsting. Tractem els productes paral·lels: els còmic, la novel·la i The Ready Room amb Will Wheaton. Parlem dels actors i actrius i els personatges principals: Jean-Luc Picard, Agnes Jurati, Soji, Elnor, Raffi, Ríos i Narek.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Pau Garriga, en Sergi Toboso i la Marta Sanz. Amb la col·laboració de l'Albert Tarrés i en Bernat Costa. Recordeu, cuideu-vos, cuideu-nos i quedeu-vos a casa.

 

DIMECRES 1 D'ABRIL 

Disponible el Ningú no és perfecte 19x29

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 19x29 - Especial The Outsider (El visitante): sèrie i llibre (30 març a 5 abril). En aquest tercer programa en confinament gravat des de  casa, fem un monogràfic de The Outsider (El visitante), la novel·la de Stephen King i la sèrie de televisió de l'HBO. A partir del minut 4, comentem els detalls de producció i les impressions de la sèrie i el llibre sense espòilers. A partir del minut 56 comentem i analitzem la sèrie i la novel·la de King amb espòliers, desgranant les trames i els personatges, i buscant les diferències entre les dues obres.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Jacint Casademont i la Marta Sanz. I recordeu, cuideu-vos, cuideu-nos i quedeu-vos a casa.

 

DIMECRES 25 DE MARÇ 

Disponible el Ningú no és perfecte 19x28

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 19x28 - Disney +, Los muertos vivientes (final) i Short Treks T1 (23 a 29 març). Segon programa gravat a casa i en confinament. Avui us proposem per començar una tertúlia en què fem un repàs al catàleg de Disney + i repassem el més destacat que hi podreu trobar d'entrada i en els pròxims mesos. A partir del minut 73, ressenyem el final del còmic Los muertos vivientes, amb espòilers, al mateix temps que comentem la trajectòria del còmic i l'adaptació televisiva. Tanquem, a partir del minut 108, amb l'espai d'Star Trek, avui comentem la primera temporada dels Short Treks, que podeu veure gratis a Netflix.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb l'Aram Bonmatí, en Jacint Casademont, en Pau Garriga, en Marcel González, la Marta Sanz, en Sergi Toboso i l'Albert Tarrés, d'estrella convidada. I recordeu, cuideu-vos, cuideu-nos i quedeu-vos a casa.

 

DIMECRES 18 DE MARÇ 

Disponible el Ningú no és perfecte 19x27

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 19x27 - Sex Education, temporades 1 i 2, Harriet (16 a 22 març). S'acosten dies difícils, entre d'altres coses, necessitarem passar el confinament entretinguts perquè les hores no se'ns facin eternes, per això continuarem fent el Ningú no és perfecte des de casa i fins i tot, intentarem fer-los més llargs. El primer que us presentem és un especial pràcticament monogràfic de la sèrie Sex Education de Netflix. Comentem les trames dels personatges: Otis, Maeve, Eric, etcètera, així com aspectes de producció i guió. Fins el minut 23, sense espòilers, des del minut 23 fins el 60, amb espòilers de la primera temporada, i del minut 60 al 118, amb espòilers de la segona temporada. A partir del minut 118 us oferim una crítica de la pel·lícula Harriet: En busca de la libertad.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb l'Aram Bonmatí, en Pau Garriga i la Marta Sanz. I recordeu, cuideu-vos i quedeu-vos a casa.

 

DIMECRES 11 DE MARÇ 

Disponible el Ningú no és perfecte 19x26

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 19x26 - Onward i American Horror Story: Apocalypse (9 a 15 març). Programa especial en dues parts. La primera i que ocupa el gruix més important és un especial amb d'Onward, la nova pel·lícula de Pixar, amb espòilers, protagonitzada per dos germans en un món mitològic on ha desaparegut la màgia. La segona part, analitzem la vuitena temporada d'American Horror Story: Apocalypse. Ressenyem i busquem els referents d'aquesta temporada crossover. Tanquem amb les notícies en què us portem, entre d'altres, la crítica del tràiler de Candyman.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Jacint Casademont, en Pau Garriga, en Francesc Morales i la Marta Sanz.

 

DIMECRES 4 DE MARÇ 

Disponible el Ningú no és perfecte 19x25

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 19x25 - La llamada de lo salvaje, El hombre invisible i Spider-Man: Toda una vida (1 a 8 març). Comencem amb la prèvia de les estrenes de cine de les pròximes dues setmanes: Onward, Bloodshot i Harriet: En busca de la libertad. A la crítica del tràiler comentem Artemis Fowl. A l'espai de crítica ressenyem: La llamada de lo salvaje, El hombre invisible i Cuestión de justicia. Tanquem amb l'espai de còmics en què ressenyem amb profunditat Spider-Man: Toda una vida, l'obra de Chip Zdarsky i Mark Bagley.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb l'Aram Bonmatí, en Jacint Casademont i la Marta Sanz.

 

DIMECRES 26 DE FEBRER 

Disponible el Ningú no és perfecte 19x24

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 19x24 - Especial Joc de trons i entrevista Jordi Ojeda: Robots de cine (24 febrer a 1 març). Programa enregistrat a la Biblioteca Pública de Girona Carles Rahola, dins el marc de les IV Jornades de ciència-ficció, fantasia i terror de Girona dedicades a la saga de llibres i la sèrie Joc de trons. Descobrim totes les dades que sabem de la futura sèrie House of the Dragon i el llibre en què es basarà. Coneixerem els jocs de taula i els còmics basats en la saga. Veurem els futurs projectes de cinema i televisió on podrem veure els seus intèrprets com Peter Dinklage, Lena Headey, Kit Harington, etcètera. També us expliquem la biografia entre real i inventada de George R. R. Martin. Taquem amb una entrevista al professor i divulgador Jordi Ojeda, que ens parla de la ciència a Joc de trons i ens presenta el seu llibre Robots de cine.   

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb l'Aram Bonmatí, en Jacint Casademont, en Sergi Toboso i la Marta Sanz.

 

DIMECRES 19 DE FEBRER 

Disponible el Ningú no és perfecte 19x23

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 19x23 - Sonic: la pel·lícula i el videojoc, American Horror Story: Cult i El amor está en el agua (17 a 23 febrer). Obrim amb la prèvia de les estrenes cinematogràfiques de dues setmanes que venen com La llamada de lo salvaje i El hombre invisible. Comentem les darreres notícies de rodatges i la crítica del tràiler de The French Dispatch. A l'espai de crítica, recomanem l'anime El amor está en el agua (Ride You Wave). A continuació, especial Sonic. Ressenyem l'adaptació cinematogràfica i us expliquem la història del videojoc de Sega.Tanquem amb un especial sobre American Horror Story: Cult, en especial sobre les sectes que planteja la temporada.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Jacint Casademont, en Francesc Morales i la Marta Sanz.

 

DIMECRES 12 DE FEBRER 

Disponible el Ningú no és perfecte 19x22

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 19x22 - Aves de presa, Uncut Gems, Òscars 2020 i còmics I Guerra Mundial (10 a 16 febrer). Comencem amb la crítica d'un grapat de pel·lícules: Aves de presa, El escándalo (Bombshell), Judy, Uncut Gems i Horse Girl. A continuació, els Òscars 2020. Comentem els premis de Paràsits, Joaquin Phoenix i l'efecte Netflix i també reflexionen sobre l'interès de la cerimònia. I amb el premi de 1917 a millor pel·lícula, en l'agafem com excusa per fer un repàs als millors còmics sobre la I Guerra Mundial.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb la Marta Sanz i en Jep Soler d'Els Bastards d'estrella convidada.

 

DIMECRES 5 DE FEBRER 

Disponible el Ningú no és perfecte 19x21

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 19x21 - Watchmen (3 a 9 febrer). Encetem el programa amb les novetats cinematogràfiques de les dues setmanes que venen: Aves de presa, El escándalo, Sonic. La película i Fantasy Island. En la crítica del tràiler, portem Fast & Furious 9. Tot seguit, a partir del minut 26, especial Watchmen, la sèrie de l'HBO. La ressenyem amb espòilers i comentem les trames principals i personatges com Angela Abar, Cal Abar, Adrian Veidt, Hooded Justice, etcètera. Avui Watchmen, basada en el còmic d'Alan Moore i Dave Gibbons, la sèrie de Damon Lindelof.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Jacint Casademont, l'Aram Bonmatí i la Marta Sanz.

 

DIMECRES 29 DE GENER 

Disponible el Ningú no és perfecte 19x20

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 19x20 - 1917, Jojo Rabbit, Star Trek: Picard, Spider-Man de J. J. Abrams (27 gener a 2 febrer). Comencem amb la crítica de les pel·lícules més destacades de les darreres setmanes: 1917, Jojo Rabbit i Aguas oscuras. Ressenyem el primer capítol de Star Trek: Picard, el retorn de Jean-Luc Picard a la franquícia. A l'espai de còmics, fem la ressenya dels primers números de la sèrie Spider-Man de J.J. Abrams. Tanquem amb les notícies, amb l'amenaça de reboots i remakes de La cosa i Anaconda.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Jacint Casademont, l'Aram Bonmatí i la Marta Sanz.

 

DIMECRES 22 DE GENER 

Disponible el Ningú no és perfecte 19x19

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 19x19 - Els imprescindibles abans de Picard, Donald Trump i el cinema i tràiler de Morbius (20 a 26 gener). Obrim amb la prèvia de les estrenes més destacades de les dues setmanes que venen: Las aventuras del Doctor Dolittle, Aguas oscuras, Underwater, Judy i Bliss. A continuació, notícies i la crítica del tràiler de Morbius. Seguim amb l'espai d'Star Trek, avui portem els 10 imprescindibles abans de veure Star Trek: Picard. Tanquem amb un especial sobre la figura del president dels Estats Units en el cinema, i de la filmografia de l'actual president, Donald Trump.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Jacint Casademont, en Francesc Morales i en Sergi Toboso.

 

DIMECRES 15 DE GENER 

Disponible el Ningú no és perfecte 19x18

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 19x18 - The Mandalorian (13 a 19 gener). Aquesta setmana especial The Mandalorian amb ESPÒILERS. Analitzem amb detall la sèrie de Disney + ambientada en l'univers Star Wars, cinc anys després d'El retorn del Jedi. Comentem els arcs argumentals, els episodis autoconclusius i el desenllaç. Repassem els personatges: el mandalorià, Greef Karga, Kuiil, IG-11, Cara Dune i, òbviament, apartat destacat pel bebè. Tanquem amb un darrer bloc de dades i un munt de detalls de producció de la sèrie de Jon Favreau i Dave Filoni.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Pau Garriga i la Marta Sanz.

 

DIMECRES 8 DE GENER 

Disponible el Ningú no és perfecte 19x17

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 19x17 - Mujercitas, Richard Jewell, The Report i entrevista Doble hombre muerto (6 a 12 gener). Comencem amb la prèvia de les estrenes més destacades de les dues setmanes que venen: 1917, El faro, Jojo Rabbit i Bad Boys for Life. Seguim amb les notícies i la crítica del tràiler d'Un lugar tranquilo 2. A continuació, ressenyem les estrenes més destacades d'aquestes festes del cinema i streaming: Mujercitas, Richard Jewell, The Report, Los dos papas, Los aeronautas, Klaus i La maldición (The Grudge). Tanquem amb una entrevista al nostre col·laborador, en Bernat Costa, que ens presenta el seu primer llibre, Doble hombre muerto.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Jacint Casademont i la Marta Sanz.

 

Més antigues
 
RSS i podcast

Contacta amb nosaltres

 ningunoes@outlook.com

Xarxes socials