Un programa de ràdio de cinema, còmics i sèries

Portada Qui som Imatges Ràdio a la carta Contacte


 

Blog de crítiques:© Ningú no és perfecte

 

DIMECRES 17 D'ABRIL

Disponible el Ningú no és perfecte 18x32

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 18x32 - Tràiler Star Wars IX, Star Trek: La luz de Kahless, el rei Artús i Cementerio de animales (15 a 21 abril). Obrim amb la prèvia de les estrenes amb La llorona i La espía roja. Tot seguit, la crítica del tràiler d'Star Wars. Episode IX. The Rise of Skywalker narrat en viu i en directe. A continuació fem la ressenya del còmic de Drakul, Star Trek Discovery: La luz de Kahless amb un dels seus editors, en Sergi Toboso. Seguim amb en Francesc Morales, avui amb el rei Artús. Analitzen l'origen del mite, les adaptacions cinematogràfiques del personatge i l'influencia en la cultura pop. Tanquem amb l'espai de crítica amb les ressenyes de Cementerio de animales, Vull menjar-me el teu pàncrees, Mirai, mi hermana pequeña, La noche devora el mundo i Asher.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Jacint Casademont, en Francesc Morales amb en Sergi Toboso d'estrella convidada.

 

DIJOUS 11 D'ABRIL

Disponible el Ningú no és perfecte 18x31

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 18x31 - Shazam! i Comic Barcelona (8 a 14 abril). Comencem amb la prèvia de les estrenes d'aquesta setmana en què destaquem l'anime Vull menjar-me el teu pàncrees i Mia i el lleó blanc. A continuació fem un balanç del què ha estat el 37 Comic Barcelona. Fem una ressenya de les exposicions, els espais, els estands, les xerrades, etcètera.La segona part del programa la dediquem a ¡Shazam! primer fem un repàs al càsting, en què comentem la biografia de Zachary Levi. Tot seguit, comentem la pel·lícula. Una primera fase amb les nostres impressions generals sense espòilers. I a partir del minut 70 amb espòilers, en què desgranem els millors moments de la pel·lícula, relacions entre personatges, intèrprets, etcètera.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Jacint Casademont i la Marta Sanz amb en Jep Soler d'estrella convidada.

 

DIJOUS 4 D'ABRIL

Disponible el Ningú no és perfecte 18x30

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 18x30 - Antoni Guiral, Còmic Barcelona, Dumbo, Nación salvaje (1 a 7 abril). ¡Shazam!, l'estrena de la pel·lícula del superheroi DC i Cementerio de animales, basada en la novel·la d'Stephen King, a l'espai d'estrenes. Tot seguit entrevistem a l'Antoni Guiral, assessor i comissari d'exposicions del 37 Còmic Barcelona. A l'espai de crítica, fem les ressenyes de Dumbo, El gordo y el flaco i Nación salvaje. A l'espai de notícies, us avisem que s'acaben algunes entrades per les primeres sessions de Vengadores Endgame. Tanquem amb un recull de les bromes de l'April Fool's de les celebrities.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Jacint Casademont i la Marta Sanz.

 

DIJOUS 28 DE MARÇ

Disponible el Ningú no és perfecte 18x29

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 18x29 - Sant Martí, Us (Nosotros), Mula i Hickman (25 a 31 març). Obrim amb la prèvia de les novetats cinematogràfiques, en què destaquem Dumbo de Tim Burton. A continuació parlem de l'estrena de l'slasher català Sant Martí amb els seus directors, l'Albert València i en David Ruiz. Seguim amb l'espai de crítica en què fem les ressenyes de Nosotros (Us) i Mula. Tanquem amb l'espai de còmic, amb el Detective Comics 1000 i el retorn de Jonathan Hickman a Marvel.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb l'Aram Bonmatí i la Marta Sanz.

 

DIJOUS 21 DE MARÇ

Disponible el Ningú no és perfecte 18x28

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 18x28 - The Haunting of Hill House (18 a 24 març). A l'espai d'estrenes, fem la prèvia de la pel·lícula de terror més esperada de la temporada Us (Nosotros) de Jordan Peele. Torna la crítica del tràiler amb el més nou de Tarantino, Once Upon a Time in Hollywood. Tot seguit especial The Haunting of Hill House. Primer farem un repàs al càsting de la sèrie i després comentarem la novel·la original de Shirley Jackson, les anteriors versions d'aquesta història i del gènere de cases encantades i un avançament de la segona temporada. Acabarem amb una ressenya de la sèrie amb espòilers, a partir del minut 69.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Jacint Casademont, en Francesc Morales i la Marta Sanz.

 

DIJOUS 14 DE MARÇ

Disponible el Ningú no és perfecte 18x27

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 18x27 - Capitana Marvel (11 a 17 març). Aquesta setmana, especial integral Capitana Marvel. En el primer terç comentem la trajectòria editorial del personatge, amb especial atenció a l'etapa de Kelly Sue DeConnick i Margaret Stohl. A continuació ressenyem la pel·lícula protagonitzada per Brie Larson sense espòilers, i a partir del minut 61 l'analitzem amb espòilers. Repassem el càsting, les trames, els millors moments, la química entre Carol Danvers i Nick Furia i, òbviament a Goose. Un programa més alt, més llunyà, més ràpid.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb l'Aram Bonmatí i la Marta Sanz amb el cameo del flerken Pau Garriga.

 

DIJOUS 7 DE MARÇ

Disponible el Ningú no és perfecte 18x26

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 18x26 - Larga vida y prosperidad i Pulpopop (4 a 10 març). Aquesta setmana fem un especial sobre les estrenes cinematogràfiques més destacades de les properes dues setmana: Capitana Marvel, Mula, El niño que pudo ser rey, Mirai, mi hermana pequeña, El gordo y el flaco i Escape Room. A les notícies, Jason Reitman ja prepara el càsting d'Els caçafantasmes 3. A l'espai de crítica fem la resenya de Larga vida y prosperidad, protagonitzada per Dakota Fanning. La segona part del programa parlem amb els Pulpopop, l'Edgar Massegú i en Marcel Torres, que ens presenten el seu darrer disc, unamentlentaeminentalimentalentenimentilamenta.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Jacint Casademont i la Marta Sanz.

 

DIJOUS 28 DE FEBRER

Disponible el Ningú no és perfecte 18x25

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 18x25 - Com ensinistrar un drac 3, Òscars i Titans (24 de febrer a 3 març). Obrim amb els Òscars. Comentem els premis i els premis de pel·lícules com Black Panther, Bohemian Rhapsody, Green Book, Roma i Spider-man Into the Spiderverse, així com les curiositats de la cerimònia. A l'espai de crítica fem les ressenyes de Com ensinistrar un drac 3 i ¿Podrás perdonarme algún día? A l'espai d'estrenes, fem la prèvia de Larga vida y prosperidad i Bienvenidos a Marwen. Tanquem amb un especial sobre la sèrie Titans de DC.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb l'Aram Bonmatí i la Marta Sanz.

 

DIJOUS 21 DE FEBRER

Disponible el Ningú no és perfecte 18x24

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 18x24 - Conan, Òscars 2019, Alita i Feliz día de tu muerte (18 a 24 de febrer). Comencem amb les estrenes, avui la prèvia de Com ensinistrar un drac 3 i ¿Podrás perdonarme algún día? A les notícies, perfilem el càsting quasi sencer de Dune de Denis Villeneuve. A l'espai de crítica Alita: Ángel de combate de Robert Rodríguez i la producció de Blumhouse, Feliz día de tu muerte 2. Com ha arribat la cerimònia dels Òscars de 2019 a un preocupant desprestigi? Us ho expliquem! Tanquem amb un especial sobre Conan, en què us parlem de la creació del personatge de Robert E. Howard, de les adaptacions cinematogràfics, de productes inspirats i les seves paròdies.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Jacint Casademont, en Francesc Morales i la Marta Sanz.

 

DIJOUS 14 DE FEBRER

Disponible el Ningú no és perfecte 18x23

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 18x23 - Especial Daredevil, temporada 3, La Lego pel·lícula 2, The Prodigy (11 a 17 de febrer). A l'espai d'estrenes, fem la prèvia d'Alita: Ángel de combate i l'esperadíssima Feliz día de tu muerte 2. A les notícies, ens aturem en els efectes de la compra de Fox per part de Disney i el nou Batman. A l'espai de crítica, ressenyem La Lego Pel·lícula 2 i el film de terror The Prodigy. A continuació, especial Daredevil, temporada 3. Comentem el nou càsting, els actors Wilson Bethel i Jay Ali, i a continuació un extens debat amb espòilers sobre les trames, personatges i escenes d'acció de la que podria ser la millor temporada d'una sèrie de superherois.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Jacint Casademont, la Marta Sanz i en Pau Garriga d'estrella convidada.

 

DIJOUS 7 DE FEBRER

Disponible el Ningú no és perfecte 18x22

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 18x22 - Green Book, Dragon Ball Super: Broly, tràilers, còmics Marvel (4 a 10 de febrer). Obrim amb la prèvia de les estrenes de La Lego pel·lícula 2 i The Prodigy. Torna la crítica del tràiler! Ens posem les botes dels teasers de la Super Bowl: Hobbs & Shaw, Capitana Marvel, Scary Stories to Tell in the Dark, Toy Story 4, etcètera. A l'espai de crítica comentem la kamehanica Dragon Ball Super: Broly i l'oscaritzable Green Book. Tanquem amb recomanacions de còmic: Ms. Marvel de G. Willow Wilson i les noves etapes de Vengadores Costa Oeste i Los Cuatro Fantásticos i us fem un sneak peek d'un proper espai sobre la sèrie Titans.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb l'Aram Bonmatí, en Jacint Casademont i la Marta Sanz.

 

DIJOUS 31 DE GENER

Disponible el Ningú no és perfecte 18x21

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 18x21 - Creed II, The Old Man and The Gun i Star Trek: Discovery 2x01 (28 de gener a 3 de febrer). Comencem amb l'espai d'estrenes en què us portem l'oscaritzable Green Book, Dragon Ball Súper: Broly i Verano del 84. Seguim amb una tertúlia de Creed II: La leyenda de Rocky. Fem una primera part, a partir del minut 20, sense espòilers i una segona part, a partir del minut 33 fins al minut 49, amb espòilers. A l'espai de crítica ressenyem The Old Man & The Gun i Uno más en la familia. A l'espai de sèries comentem el primer capítol de la segona temporada d'Star Trek: Discovery, Brother. Tanquem amb les xafarderies, en què parlem de la carrera política de The Rock i Chris Pratt i la seva afició d'esquilar ovelles.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb la Marta Sanz i en Jep Soler d'estrella convidada.

 

DIJOUS 24 DE GENER

Disponible el Ningú no és perfecte 18x20

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 18x20 - Nominacions als Òscars i especial Glass (Cristal) (21 a 27 de gener). Obrim amb les estrenes de la setmana en què destaquem Creed II: La leyenda de Rocky i The Old Man & The Gun. A continuació comentem les nominacions als Òscars amb especial atenció a les pel·lícules de gènere i superherois i fem també la crítica de La favorita. A continuació arriba l'especial Glass (Cristal). Analitzem la pel·lícula de còmics i superherois intimista i independent d'M. Night Shyamalan. Fem una primera part, a partir del minut 39, sense espòilers i una segona part, a partir del minut 58, plena d'espòilers.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb l'Aram Bonmatí i la Marta Sanz.

 

DIJOUS 17 DE GENER

Disponible el Ningú no és perfecte 18x19

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 18x19 - M. Night Shyamalan, El vicio del poder (14 a 20 de gener). Obrim amb les estrenes de la setmana, en la qual destaquem Glass (Cristal) i La favorita. A l'espai de crítica, comentem El vicio del poder, Astérix: El secreto de la poción mágica, Juliet, desnuda i Lo que esconde Silver Lake. Seguim amb la prèvia de Glass (Cristal) i us expliquem com s'ha preparat James McAvoy i com va planificar la pel·lícula Shyamalan. Tanquem amb un especial sobre el cinema de M. Night Shyamalan i com el director de Philadelphia entén el terror.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Francesc Morales i la Marta Sanz.

 

DIJOUS 9 DE GENER

Disponible el Ningú no és perfecte 18x18

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 18x18 - Bumblebee, Stanley Kubrick, Black Mirror: Bandersnatch  (7 a 13 de gener). Tornem al format regular aquesta setmana. Obrim amb les estrenes, en què destaquem  El vicio del poder i Astérix: El secreto de la poción mágica. A continuació, especial Bumblebee, comentem què ens ha semblat la vuitantera preqüela de Transformers. A continuació, us expliquem què podreu trobar a l'exposició sobre Stanley Kubrick a CCCB. Seguim amb les sèries, fem la ressenya de Black Mirror: Bandersnatch, el capítol interactiu de la sèrie.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb l'Aram Bonmatí I la Marta Sanz.

 

DILLUNS 7 DE GENER

Disponible el Ningú Podpanel 02

Ja podeu descarregar el Ningú Podpanel 02 - Ramon Mas - Traduccions d'Stephen King en català. Segona entrega del format podpanel (fórmula de podcast i panel) de la presentació per part de Ramon Mas, editor de l'editorial Males Herbes, de les traduccions de Torn de nit i Escriure. Memòries d'un ofici d'Stephen King, en català. L'editor ens parla de les dues obres en una taula rodona conduïda per la Marta Sanz i amb la participació d'en Bernat Costa, expert en l'obra de King. 

La gravació es va fer el dissabte 1 de desembre a partir de les 12 hores a la Biblioteca Pública de Girona Carles Rahola.

 

DIMECRES 2 DE GENER

Disponible el Ningú no és perfecte 18x17

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 18x17 - Spider-Man: Un nou univers i Aquaman (31 desembre a 6 de gener). En aquest primer programa de l'any fem un especial tertúlia amb espòilers d'Spider-Man: Un nou univers i Aquaman. Comencem amb la meravellosa pel·lícula animada de l'aràcnid en una tertúlia en què comentem la innovació tecnològica, el guió i l'ànima de l'obra de Phil Lord i Chris Miller. El tram final està dedicat a la nova i controvertida pel·lícula del DCEU protagonitzada per Jason Momoa i dirigida de James Wan.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb l'Aram Bonmatí, la Marta Sanz i en Pau Garriga d'estrella convidada.

 

DIMECRES 26 DE DESEMBRE

Disponible el Ningú no és perfecte 18x16

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 18x16 - Cine, sèries i còmics del 2018 (24 a 30 de desembre). Últim programa de l'any, en el qual l'equip del programa us fem la nostra llista particular de les millors pel·lícules, sèries, còmics o llibres de l'any. Recordarem pel·lícules com Vengadores: Infinity War, Con amor, Simon, Han Solo: Una historia de Star Wars, Isla de perros, Un lugar tranquilo, Misión imposible: Fallout i Ha nacido una estrella; sèries com Daredevil, Star Trek Discovery, La maravillosa Sra. Maisel, Homecoming, Glow, The end of the fucking world; còmics com Peter Parker: El espectacular Spider-Man, El inmortal Hulk, Monstress, Bitch Planet;  i llibres com La guerra de los clones i Universo Twin Peaks.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb l'Aram Bonmatí, en Jacint Casademont i la Marta Sanz.

 

DIJOUS 20 DE DESEMBRE

Disponible el Ningú no és perfecte 18x15

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 18x15 - Estrenes Nadal, Ana y el Apocalipsis, Roma, Ku Klux Klan i el cinema (17 a 23 de desembre). Aquesta setmana fem un especial amb les principals estrenes de Nadal. Fem la prèvia de títols com Spider-Man: Un nou univers, Aquaman, El regreso de Mary Poppins, Bumblebee, Lo que esconde Silver Lake, etcètera. A les notícies, desvetllem l'actor que faria de dolent a Bond 25. A l'espai de crítica, ressenyem  el musical zombi Ana y el Apocalipsis i Roma, la pel·lícula d'Alfonso Cuarón estrenada a Netflix. Tanquem amb en Francesc Morales, que amb motiu de l'estrena fa unes setmanes d'Infiltrado en el KKKlan, parlem de la presència del Ku Klux Klan en el cinema.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb la Marta Sanz, en Jacint Casademont i en Francesc Morales.

 

DIJOUS 13 DE DESEMBRE

Disponible el Ningú no és perfecte 18x14

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 18x14 - En Ralph destrueix internet, Viudas, El Grinch, Suspiria, tràiler Vengadores Endgame (10 a 16 de desembre). Obrim l'espai d'estrenes amb el musical zombi Ana y el Apocalipsis i Mortal Engines. A continuació, un bloc especial bloc de crítiques amb ressenyes d'En Ralph destrueix internet, Viudas, El hombre que inventó la Navidad, Suspiria, Cam, Cadáver, Galveston i Smallfoot. A les xaferderies, edició especial Globus d'Or amb les principals nominades en pel·lícules i sèries. A l'espai de còmics, comentem el primer tràiler de Vengadores: Endgame i ressenyem la minisèrie El hombre de acero de Brian Michael Benis. Tanquem amb les notícies, en què us expliquem la llista de Hollywood Reporter de franquícies que el públic en voldria un remake.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb la Marta Sanz, l'Aram Bonmatí i en Jacint Casademont.

 

DIMECRES 5 DE DESEMBRE

Disponible el Ningú no és perfecte 18x13

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 18x13 - Especial Stephen King (3 a 9 de desembre). Aquesta setmana programa especial sobre l'escriptor Stephen King i l'adaptació de les seves novel·les al cinema amb una ressenya de la sèrie Castle Rock, en el marc de les III Jornades de ciència-ficció i terror de Girona, enregistrat amb públic en directe a la Biblioteca Carles Rahola de Girona. Comentem títols com El resplandor, Carrie, La zona muerta, Cuenta conmigo, Cadena perpetua, Misery, etcètera.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb la Marta Sanz, l'Aram Bonmatí, en Jacint Casademont, en Bernat Costa, en Pau Garriga, l'Agus Izquierdo i en David Callahan Ruiz.

 

DIJOUS 29 DE NOVEMBRE

Disponible el Ningú no és perfecte 18x12

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 18x12 - Especial Jack Ryan, Malos tiempos en el Royale, estrenes: El Grinch, Suspiria (26 de novembre a 2 de desembre). Entre el 29 de novembre i l'1 de desembre, celebrem les III Jornades de ciència-ficció i terror de Girona dedicades a Stephen King. Us expliquem el contingut i us convidem a assistir de públic en la gravació d'un programa especial, el dissabte 1 de desembre a les 18 h a l'Auditori de la Biblioteca Carles Rahola de Girona. Com que la setmana vinent serà un especial King, us expliquem les estrenes d'aquesta setmana i la vinent, com El Grinch, Suspiria o En Ralph destrueix internet. A l'espai de crítica, comentem Malos tiempos en el Royale i La balada de Buster Scruggs. La segona part del programa és un integral per parlar de la sèrie d'Amazon Prime, Jack Ryan amb espòilers menors.Tanquem amb detalls de la producció de la primera temporada de Jack Ryan i el càsting de John Krasinski.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb l'Aram Bonmatí i la Marta Sanz.

 

DIJOUS 22 DE NOVEMBRE

Disponible el Ningú no és perfecte 18x11

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 18x11 - Bèsties fantàstiques. Els crims de Grindelwald (19 a 25 de novembre). Aquesta setmana obrim amb una tertúlia especial sobre Bèsties fantàstiques. Els crims de Grindelwald, per això hem convidat una experta en la saga Harry Potter com la Mireia Blasco. Seguim amb les xafarderies, aquesta setmana Hugh Jackman i Ryan Reynolds s'intercanvien missatges sobre Lobezno i Deadpool. A continuació a l'espai de crítica les ressenyes d'Overlord, Mandy i Outlaw King. A les notícies setmana mandrosa entre el remake d'El Santo i les seqüeles d'Avatar. Tanquem amb les estrenes de la setmana, aquesta la prèvia de A la sombra de Kennedy i Superlópez.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb la Marta Sanz, en Jacint Casademont i la Mireia Blasco com estrella convidada.

 

DIJOUS 15 DE NOVEMBRE

Disponible el Ningú no és perfecte 18x10

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 18x10 - Especial Stan Lee (12 a 18 de novembre). Obrim amb l'estrena de Bèsties fantàstiques. Els crims de Grindelwald i Malos tiempos en El Royale. Comencem l'especial tribut a The Man, Stan Lee. L'Alejandro Martínez Viturtia, director editorial de Panini Còmics, ens explica què significa per ell Stan Lee i ens parla de la seva vista a Barcelona l'any 1998. Repassem la biografia i vida personal d'Stan Lee, comentem les seves obres, personatges creats i històries més memorables. Fem un seguiment dels missatges de comiat a The Man que ens han arribat de molts espais del món de la cultura. Tanquem amb un repàs als millors cameos d'Stan Lee.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb l'Aram Bonmatí i la Marta Sanz, amb la col·laboració d'en Jacint Casademont i en Pau Garriga.

 

DIJOUS 8 DE NOVEMBRE

Disponible el Ningú no és perfecte 18x09

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 18x09 - Bohemian Rhapsody, Infiltrado en el KKKlan i Saló del Manga (5 a l'11 de novembre). A l'espai d'estrenes, la pel·lícula de terror més esperada d'aquest últim trimestre, Overlord, produïda per J.J. Abrams, i Millennium: Lo que no te mata te hace más fuerte. A continuació especial tertúlia sobre Bohemian Rhapsody. En fem la crítica i us expliquem les diferències entre la pel·lícula i la història i anècdotes de Freddie Mercury. Seguim amb un extens espai de crítica en què comentem: Infiltrado en el KKKlan, Pesadillas 2: Noche de Halloween, Ha nacido una estrella, Christopher Robin i alguns títols més. Portem una crònica del XXIV Saló del Manga de Barcelona i tanquem amb l'espai de còmics amb els guanyadors del Saló i el nou treball de Frank Miller i John Romita Jr. per DC.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb l'Aram Bonmatí, en Jacint Casademont i la Marta Sanz.

 

DIJOUS 1 DE NOVEMBRE

Disponible el Ningú no és perfecte 18x08

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 18x08 - Saga Halloween i Halloween 2018   (29 d'octubre a 4 de novembre). Obrim amb les estrenes, aquesta setmana Bohemian Rhapsody, la biografia de Queen, Infiltrado en el KKKlan d'Spike Lee i Nicolas Cage armat amb una destral a Mandy. A les notícies, comentem la fi del projecte de Bobba Fett pel seu traspàs a The Mandalorian. A continuació, especial saga Halloween amb en Francesc Morales i la crítica de La noche de Halloween (2018). Fem un repàs a les referències del primer slasher i al recorregut de les diferents pel·lícules i cronologies.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Jacint Casademont i en Francesc Morales.

 

DIJOUS 25 D'OCTUBRE

Disponible el Ningú no és perfecte 18x07

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 18x07 - First man, Jamie Lee Curtis, Rambo 5 i Arnau Tordera (Obeses)   (22 a 28 d'octubre). Obrim amb les estrenes, aquesta setmana el retorn de Michael Meyers a La noche de Halloween i Pesadillas 2: Noche de Halloween. A l'espai de noticies, desvetllem el possible nou Bond i us expliquem de què anava el guió descartat per Rambo 5. Fem la crítica, amb el polze amunt, de First Man. El primer hombre i La casa del reloj en la pared. A les xafarderies, us expliquem com Jamie Lee Curtis celebra l'èxit de Halloween al Twitter i com en Ross de Friends és confós amb un lladre de cerveses. Tanquem amb una mostra dels primers minuts de la xerrada enregistrada amb l'artista Arnau Tordera que ens presenta i detalla el cinquè disc d'Obeses, Fills de les estrelles.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Jacint Casademont i la Marta Sanz.

 

DIMARTS 23 D'OCTUBRE

Disponible el Ningú Podpanel 01

Ja podeu descarregar el Ningú Podpanel 01 - Arnau Tordera - Obeses - Fills de les estrelles. Inaugurem el format podpanel (fórmula de podcast i panel) de presentació del disc Fills de les estrelles, a càrrec de l'Arnau Tordera, guitarrista, vocalista, compositor i líder del grup Obeses. L'Arnau Tordera ens ofereix una meravellosa masterclass en què ens parla de tots els temes del disc i analitza en profunditat Ens en sortirem i Invasió terrícola. La gravació es va fer el dissabte 20 d'octubre a partir de les 12 hores a la Biblioteca Pública de Girona Carles Rahola.

Conduït per l'Ignasi Arbat amb la Marta Sanz a la producció.

 

 

DIJOUS 18 D'OCTUBRE

Disponible el Ningú no és perfecte 18x06

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 18x06 - Venom, Festival de Sitges 2018: Overlord, Upgrade, Halloween 2018, M. Night Shyamalan (15 a 21 d'octubre). Obrim amb les estrenes, aquesta setmana Matar o morir (Peppermind) i Slender Man. Seguim amb la segona part de SITGES -  Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, amb tota la informació de les pel·lícules de quatre darrers dies de Festival. Comentem pel·lícules com la nova bogeria produïda per J.J. Abrams, Overlord, Upgrade, Lords of ChaosAssassination Nation, Nightmare Cinema i moltíssimes més. També comentem la visita d'M. Night Shyamalan a Sitges.Tanquem amb l'espai de crítiques on comentem Venom i Ha nacido una estrella.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb l'Aram Bonmatí i la Marta Sanz.

 

DIJOUS 11 D'OCTUBRE

Disponible el Ningú no és perfecte 18x05

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 18x05 - Festival de Sitges 2018: Suspiria, Mandy, Summer of 84, Under the Silver Lake (8 a 14 d'octubre). Aquesta setmana amb un especial SITGES -  Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, amb tota la informació de les pel·lícules de sis dies de Festival. Comentem pel·lícules com Suspiria, la inauguració que ha dividit el públic, el polèmic Lars von Trier amb The House that Jack Built, l'esperat retorn del director d'It Follows amb Under the Silver Lake, un Nicolas Cage desbocat a Mandy, el retorn als 80 amb més violència a Summer of 84, la pel·lícula d'acció més violenta mai vista, The Night Comes for Us, Mads Mikkelsen perdut enmig de la nau a Arctic, Mel Gibson i Vince Vaugh a Dragged Across Concrete i moltíssimes més. No et perdis les nostres ressenyes.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb la Marta Sanz.

 

 Més antigues

 
Subscripció Podcast: