Un programa de ràdio de cinema, còmics i sèries

Portada Qui som Imatges Ràdio a la carta Contacte


 

Blog de crítiques:© Ningú no és perfecte

 

DIJOUS 13 DE DESEMBRE

Disponible el Ningú no és perfecte 18x14

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 18x14 - En Ralph destrueix internet, Viudas, El Grinch, Suspiria, tràiler Vengadores Endgame (10 a 16 de desembre). Obrim l'espai d'estrenes amb el musical zombi Ana y el Apocalipsis i Mortal Engines. A continuació, un bloc especial bloc de crítiques amb ressenyes d'En Ralph destrueix internet, Viudas, El hombre que inventó la Navidad, Suspiria, Cam, Cadáver, Galveston i Smallfoot. A les xaferderies, edició especial Globus d'Or amb les principals nominades en pel·lícules i sèries. A l'espai de còmics, comentem el primer tràiler de Vengadores: Endgame i ressenyem la minisèrie El hombre de acero de Brian Michael Benis. Tanquem amb les notícies, en què us expliquem la llista de Hollywood Reporter de franquícies que el públic en voldria un remake.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb la Marta Sanz, l'Aram Bonmatí ien Jacint Casademont.

 

DIMECRES 5 DE DESEMBRE

Disponible el Ningú no és perfecte 18x13

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 18x13 - Especial Stephen King (3 a 9 de desembre). Aquesta setmana programa especial sobre l'escriptor Stephen King i l'adaptació de les seves novel·les al cinema amb una ressenya de la sèrie Castle Rock, en el marc de les III Jornades de ciència-ficció i terror de Girona, enregistrat amb públic en directe a la Biblioteca Carles Rahola de Girona. Comentem títols com El resplandor, Carrie, La zona muerta, Cuenta conmigo, Cadena perpetua, Misery, etcètera.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb la Marta Sanz, l'Aram Bonmatí, en Jacint Casademont, en Bernat Costa, en Pau Garriga, l'Agus Izquierdo i en David Callahan Ruiz.

 

DIJOUS 29 DE NOVEMBRE

Disponible el Ningú no és perfecte 18x12

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 18x12 - Especial Jack Ryan, Malos tiempos en el Royale, estrenes: El Grinch, Suspiria (26 de novembre a 2 de desembre). Entre el 29 de novembre i l'1 de desembre, celebrem les III Jornades de ciència-ficció i terror de Girona dedicades a Stephen King. Us expliquem el contingut i us convidem a assistir de públic en la gravació d'un programa especial, el dissabte 1 de desembre a les 18 h a l'Auditori de la Biblioteca Carles Rahola de Girona. Com que la setmana vinent serà un especial King, us expliquem les estrenes d'aquesta setmana i la vinent, com El Grinch, Suspiria o En Ralph destrueix internet. A l'espai de crítica, comentem Malos tiempos en el Royale i La balada de Buster Scruggs. La segona part del programa és un integral per parlar de la sèrie d'Amazon Prime, Jack Ryan amb espòilers menors.Tanquem amb detalls de la producció de la primera temporada de Jack Ryan i el càsting de John Krasinski.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb l'Aram Bonmatí i la Marta Sanz.

 

DIJOUS 22 DE NOVEMBRE

Disponible el Ningú no és perfecte 18x11

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 18x11 - Bèsties fantàstiques. Els crims de Grindelwald (19 a 25 de novembre). Aquesta setmana obrim amb una tertúlia especial sobre Bèsties fantàstiques. Els crims de Grindelwald, per això hem convidat una experta en la saga Harry Potter com la Mireia Blasco. Seguim amb les xafarderies, aquesta setmana Hugh Jackman i Ryan Reynolds s'intercanvien missatges sobre Lobezno i Deadpool. A continuació a l'espai de crítica les ressenyes d'Overlord, Mandy i Outlaw King. A les notícies setmana mandrosa entre el remake d'El Santo i les seqüeles d'Avatar. Tanquem amb les estrenes de la setmana, aquesta la prèvia de A la sombra de Kennedy i Superlópez.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb la Marta Sanz, en Jacint Casademont i la Mireia Blasco com estrella convidada.

 

DIJOUS 15 DE NOVEMBRE

Disponible el Ningú no és perfecte 18x10

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 18x10 - Especial Stan Lee (12 a 18 de novembre). Obrim amb l'estrena de Bèsties fantàstiques. Els crims de Grindelwald i Malos tiempos en El Royale. Comencem l'especial tribut a The Man, Stan Lee. L'Alejandro Martínez Viturtia, director editorial de Panini Còmics, ens explica què significa per ell Stan Lee i ens parla de la seva vista a Barcelona l'any 1998. Repassem la biografia i vida personal d'Stan Lee, comentem les seves obres, personatges creats i històries més memorables. Fem un seguiment dels missatges de comiat a The Man que ens han arribat de molts espais del món de la cultura. Tanquem amb un repàs als millors cameos d'Stan Lee.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb l'Aram Bonmatí i la Marta Sanz, amb la col·laboració d'en Jacint Casademont i en Pau Garriga.

 

DIJOUS 8 DE NOVEMBRE

Disponible el Ningú no és perfecte 18x09

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 18x09 - Bohemian Rhapsody, Infiltrado en el KKKlan i Saló del Manga (5 a l'11 de novembre). A l'espai d'estrenes, la pel·lícula de terror més esperada d'aquest últim trimestre, Overlord, produïda per J.J. Abrams, i Millennium: Lo que no te mata te hace más fuerte. A continuació especial tertúlia sobre Bohemian Rhapsody. En fem la crítica i us expliquem les diferències entre la pel·lícula i la història i anècdotes de Freddie Mercury. Seguim amb un extens espai de crítica en què comentem: Infiltrado en el KKKlan, Pesadillas 2: Noche de Halloween, Ha nacido una estrella, Christopher Robin i alguns títols més. Portem una crònica del XXIV Saló del Manga de Barcelona i tanquem amb l'espai de còmics amb els guanyadors del Saló i el nou treball de Frank Miller i John Romita Jr. per DC.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb l'Aram Bonmatí, en Jacint Casademont i la Marta Sanz.

 

DIJOUS 1 DE NOVEMBRE

Disponible el Ningú no és perfecte 18x08

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 18x08 - Saga Halloween i Halloween 2018   (29 d'octubre a 4 de novembre). Obrim amb les estrenes, aquesta setmana Bohemian Rhapsody, la biografia de Queen, Infiltrado en el KKKlan d'Spike Lee i Nicolas Cage armat amb una destral a Mandy. A les notícies, comentem la fi del projecte de Bobba Fett pel seu traspàs a The Mandalorian. A continuació, especial saga Halloween amb en Francesc Morales i la crítica de La noche de Halloween (2018). Fem un repàs a les referències del primer slasher i al recorregut de les diferents pel·lícules i cronologies.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Jacint Casademont i en Francesc Morales.

 

DIJOUS 25 D'OCTUBRE

Disponible el Ningú no és perfecte 18x07

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 18x07 - First man, Jamie Lee Curtis, Rambo 5 i Arnau Tordera (Obeses)   (22 a 28 d'octubre). Obrim amb les estrenes, aquesta setmana el retorn de Michael Meyers a La noche de Halloween i Pesadillas 2: Noche de Halloween. A l'espai de noticies, desvetllem el possible nou Bond i us expliquem de què anava el guió descartat per Rambo 5. Fem la crítica, amb el polze amunt, de First Man. El primer hombre i La casa del reloj en la pared. A les xafarderies, us expliquem com Jamie Lee Curtis celebra l'èxit de Halloween al Twitter i com en Ross de Friends és confós amb un lladre de cerveses. Tanquem amb una mostra dels primers minuts de la xerrada enregistrada amb l'artista Arnau Tordera que ens presenta i detalla el cinquè disc d'Obeses, Fills de les estrelles.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Jacint Casademont i la Marta Sanz.

 

DIMARTS 23 D'OCTUBRE

Disponible el Ningú Podpanel 01

Ja podeu descarregar el Ningú Podpanel 01 - Arnau Tordera - Obeses - Fills de les estrelles. Inaugurem el format podpanel (fórmula de podcast i panel) de presentació del disc Fills de les estrelles, a càrrec de l'Arnau Tordera, guitarrista, vocalista, compositor i líder del grup Obeses. L'Arnau Tordera ens ofereix una meravellosa masterclass en què ens parla de tots els temes del disc i analitza en profunditat Ens en sortirem i Invasió terrícola. La gravació es va fer el dissabte 20 d'octubre a partir de les 12 hores a la Biblioteca Pública de Girona Carles Rahola.

Conduït per l'Ignasi Arbat amb la Marta Sanz a la producció.

 

 

DIJOUS 18 D'OCTUBRE

Disponible el Ningú no és perfecte 18x06

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 18x06 - Venom, Festival de Sitges 2018: Overlord, Upgrade, Halloween 2018, M. Night Shyamalan (15 a 21 d'octubre). Obrim amb les estrenes, aquesta setmana Matar o morir (Peppermind) i Slender Man. Seguim amb la segona part de SITGES -  Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, amb tota la informació de les pel·lícules de quatre darrers dies de Festival. Comentem pel·lícules com la nova bogeria produïda per J.J. Abrams, Overlord, Upgrade, Lords of ChaosAssassination Nation, Nightmare Cinema i moltíssimes més. També comentem la visita d'M. Night Shyamalan a Sitges.Tanquem amb l'espai de crítiques on comentem Venom i Ha nacido una estrella.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb l'Aram Bonmatí i la Marta Sanz.

 

DIJOUS 11 D'OCTUBRE

Disponible el Ningú no és perfecte 18x05

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 18x05 - Festival de Sitges 2018: Suspiria, Mandy, Summer of 84, Under the Silver Lake (8 a 14 d'octubre). Aquesta setmana amb un especial SITGES -  Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, amb tota la informació de les pel·lícules de sis dies de Festival. Comentem pel·lícules com Suspiria, la inauguració que ha dividit el públic, el polèmic Lars von Trier amb The House that Jack Built, l'esperat retorn del director d'It Follows amb Under the Silver Lake, un Nicolas Cage desbocat a Mandy, el retorn als 80 amb més violència a Summer of 84, la pel·lícula d'acció més violenta mai vista, The Night Comes for Us, Mads Mikkelsen perdut enmig de la nau a Arctic, Mel Gibson i Vince Vaugh a Dragged Across Concrete i moltíssimes més. No et perdis les nostres ressenyes.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb la Marta Sanz.

 

DIJOUS 4 D'OCTUBRE

Disponible el Ningú no és perfecte 18x04

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 18x04 - Entrevista Mike Hostech (Sitges), Searching, Hell Fest, estrenes Venom  (1 a 7 d'octubre). Obrim amb les estrenes d'aquesta setmana i la vinent, fem la prèvia de Venom, Christopher Robin, First Man. El primer hombre, etcètera. Dijous 4 d'octubre comença el 51 Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya - Sitges, així que entrevistem el seu subdirector, en Mike Hostench, que ens parla de les principals pel·lícules, presències i activitats que podrem veure durant els propers 10 dies. A l'espai de crítica, comentem Searching i Hell Fest. A les notícies, la crítica del tràiler d'X-Men: Fénix Oscura i Spider-Man: Un nuevo universo. Tanquem amb les xafarderies, avui Lindsay Lohan i un grapat de recomanacions de Netflix per aquest octubre.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Jacint Casademont  i la Marta Sanz.

 

DIJOUS 27 DE SETEMBRE

Disponible el Ningú no és perfecte 18x03

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 18x03 - Johnny English, Into the Wild, Rowan Atkinson i Capitana Marvel  (24 a 30 de setembre). A l'espai d'estrenes fem la prèvia de Searching amb John Cho, Milla 22 amb Mark Wahlberg i Hell Fest. Contents amb el retorn de Rowan Atkinson al cinema, descobrim en què ha treballat els darrers anys. Seguim amb l'espai de crítica amb Johnny English: De nuevo en acción i The Rider. Torna l'espai de bandes sonores, avui Into the Wild (Enmig de la natura) d'Eddie Vedder. A l'espai de còmics, la polèmica d'internet de la setmana ha estat el nuu de Batman. Tanquem amb la notícies, avui torna La crítica del tràiler amb Capitana Marvel.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb l'Aram Bonmatí, en Jacint Casademont, en Bernat Costa  i la Marta Sanz.

 

DIJOUS 20 DE SETEMBRE

Disponible el Ningú no és perfecte 18x02

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte 18x02 - Predator, Emmy i estrenes  (17 a 23 de setembre). Obrim amb la crítica i tertúlia de Predator, quarta entrega de la saga. Seguim amb els premis Emmy, i ens fem ressò, entre d'altres, del premi per Joc de trons. Torna l'espai d'en Francesc Morales. Ens introduïm en l'univers de Depredador, i busquem les referències de les primeres entregues de la saga i els encreuaments amb Alien. A l'espai d'estrenes, portem Johnny English: De nuevo en acción, L'escàndol Ted Kennedy i The Rider. Tanquem amb les notícies, avui amb el suposat abandó de Henry Cavill com a Superman.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Jacint Casademont, en Francesc Morales i la Marta Sanz.

 

DIMECRES 12 DE SETEMBRE

Disponible el Ningú no és perfecte 18x01 (Primer programa de la temporada)

Comença la nova temporada del Ningú no és perfecte. Arrenquem amb un programa especial en què comentem les estrenes de l'estiu. Comencem amb el més recent, parlem de La monja, fem ressenyes breus de Els increïbles 2, Misión imposible: Fallout i Megalodón, seguim amb les novetats de finals d'estiu com Teen Titans Go! La película i Alpha  i acabem amb les de principis d'estiu com Mary Shelley o Ocean's 8. A continuació fem la prèvia de l'estrena de Predator. Tanquem amb un grapat de notícies de novetats i recomanacions de còmics com New Warriors o Conan.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb l'Aram Bonmatí, la Marta Sanz i un cameo d'en Jacint Casademont.

 

DIJOUS 6 DE SETEMBRE

Comença la nova temporada del Ningú no és perfecte

La setmana del 10 al 16 de setembre comença una nova temporada del Ningú no és perfecte, el vostre programa de cinema, còmics i sèries de televisió.

 

El Ningú no és perfecte continuarà les seves emissions per totes les ràdios que consten a l’espai Ràdio a la carta, en què podeu consultar els horaris de cada emissora.

 

El programa continuarà estant disponible per a descarregar-lo en mp3 o escoltar-lo online, els dijous en aquesta mateixa web, al Facebook, al Twitter, a Ivoox i ITunes.

 

En el primer programa de la temporada farem una tertúlia especial sobre les pel·lícules més destacades d’aquest estiu. Comentarem Teen Titans Go! La película, Alpha i farem especial esment a La monja. També tindrem espai per Misión imposible: Fallout i  Els increïbles 2, tot i que us recomanem que escolteu els tres Summer Edition que hem gravat aquest estiu. 

 

Durant el primer trimestre tenim programats dos desplaçaments a la Biblioteca Carles Rahola de Girona. El primer a mitjans octubre, ja anunciarem la data, en què inaugurarem el format podpanel amb una xerrada amb l'Arnau Tordera, líder d'Obeses que ens presentarà el disc Fills de les estrelles. El dia 1 de desembre, dins de les III Jornades de ciència-ficció de Girona organitzades per Oci Ficció i Ningú no és perfecte, gravarem un programa especial dedicat a Stephen King.

 

Com cada any, durant, les primeres setmanes d’octubre dedicarem una atenció especial al Festival de Cinema Fantàstic de Sitges i la pel·lícula Predator.

 

L'espai de sèries també serà present. Aquest any esperem amb ànsia les noves temporades de Joc de trons, Star Trek: Discovery, Stranger Things 3 i Daredevil 3, que també tindran els seus especials.

 

Aquesta temporada continuarem amb l'equip habitual format per l'Ignasi Arbat, l'Aram Bonmatí, en Jacint Casademont i la Marta Sanz. També continuarem amb les col·laboracions regulars d'en Bernat Costa i en Francesc Morales i esperem comptar esporàdicament amb els comentaris d'en David Callahan Ruiz, en Pau Garriga i l'Agus Izquierdo.

DIMARTS 31 DE JULIOL

Ningú Summer Edition (Actualitzat 19/8/2018)

En aquest espai anirem penjant els Summer Edition que gravarem al llarg de l'estiu.

Recordeu que es tracta d'un format podcast només disponible per internet, amb una durada indeterminada.

Gravarem integrals dedicats a Misión imposible: Fallout,  Els increïbles 2 i més. Estigueu atents als nostres canals de podcast d'iTtunes i Ivoox i en el post d'aquesta web perquè els anirem penjant a mesura que els gravem. 

 

 

 

DIJOUS 12 DE JULIOL

Summer Edition i marxem de vacances

Ha arribat l’estiu i els que fem el Ningú no és perfecte, també ens agrada descansar unes setmanes i fer vacances. Això sí, tornarem la setmana del 10 de setembre, després de la Diada, a punt per opinar de totes les pel·lícules i sèries fantàstiques de l'estiu. A partir del 12 de setembre ens podreu trobar en els horaris i emissores que figuren a l’espai Ràdio a la carta, i també tindreu disponible el programa per a la seva descàrrega.

Però aquest estiu, i gràcies a l'èxit obtingut de l'any passat, torna la Summer Edition. Recordeu que es tracta d'un format podcast només disponible per internet, amb una durada indeterminada.  Ara mateix no sabem el total de programes que farem, tot anirà en funció de les pel·lícules que s'estrenin. Això sí, us prometem que tindreu integrals dedicats a Misión imposible: Fallout i Els increïbles 2. Estigueu atents als nostres canals de podcast d'iTtunes i Ivoox perquè allí anirem penjant els programes a mesura que els gravem.

Continuarem actualitzant el nostre FacebookTwitter i el Blog de crítques, en els quals publicarem crítiques, fotografies i us informarem de les novetats del Ningú no és perfecte de la temporada que ve.

Bon estiu i fins setembre!

DIJOUS 12 DE JULIOL

Disponible el Ningú no és perfecte 17x44 (Últim programa de la temporada)

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 9 al 15 de juliol. Especial de dues hores per tancar la temporada 17. Comencem amb un top i un repàs a les principals estrenes de l'estiu: Els increïbles 2, Misión imposible: Fallout, Christopher Robin, La monja, Teen Titans Go!, i moltes més. A continuació, a partir del minut 42, tertúlia amb espòilers d'Ant-Man y la Avispa, la pel·lícula més familiar de Marvel Studios. Comentem els personatges, millors escenes, intèrprets, personatges, etcètera. A partir del minut 85 s'acaba la tertúlia i homenatgem a Steve Ditko, cocreador d'Spider-Man. Tanquem amb una tertúlia sobre les sèries Glow 2, Legion 2, The Handsmaid's Tale 2 i Mozart in the jungle, i un balanç de la temporada.

Més de dues hores d'entreteniment de final de temporada al més pur estil Ningú no és perfecte. Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb l'Aram Bonmatí, la Marta Sanz i el cameo final de... Descobriu-ho vosaltres mateixos.

 

DIJOUS 5 DE JULIOL

Disponible el Ningú no és perfecte 17x43

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 2 al 8 de juliol. Torna Marvel, avui fem la prèvia de l'estrena d'Ant-Man y la Avispa. També portem les estrenes d'Ocean's 8 i La primera purga: La noche de las bestias. A l'espai de crítica, Sicario: El día del soldado. A les xafarderies, Evangeline Lilly explica què va ser d'ella després del final de Lost. A les sèries, fem la ressenya de la tercera temporada d'Ash vs. Evil Dead. A continuació, el plat fort d'aquesta setmana. Entrevistem el guionista de còmics i editor independent, El Torres. El recent nominat als premis Eisner per El fantasma de Gaudí. Conversem amb l'autor malagueny juntament amb Ivan Mulero, autor de curts basats en els obres Hoy me ha pasado algo muy bestia i Camisa de fuerza. Tanquem amb les notícies i l'esperança de veure cares conegudes a la tercera entrega de Jurassic World.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb en Jacint Casademont i la Marta Sanz.

 

DIJOUS 28 DE JUNY

Disponible el Ningú no és perfecte 17x42

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 25 de juny a l'1 de juliol. Obrim amb les estrenes, en què destaca Sicario: El día del soldado. A les notícies comentem, el panel de DC a la Comic-Con i la nova sèrie limitada d'Star Trek amb Picard (Patrick Stewart) de protagonista. A l'espai de crítica comentem un grapat de bones pel·lícules: Con amor, Simon, Tully, Hereditary i Salyut-7, héroes en el espacio. A les xafarderies, us expliquem tota l'anècdota de l'entrevista de David Lynch i l'equívoc sobre Trump. A les sèries, fem ressenya de Cloak and Dagger i del retorn de Preacher. Tanquem amb els còmics, us recomanem la nova sèrie de Thanos i el canvi de drets de publicació del personatge de Conan.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb l'Aram Bonmatí, en Jacint Casademont i la Marta Sanz.

 

DIJOUS 28 DE JUNY

Sorteig del lot de còmics Marvel gentilesa de Panini Cómics

A la darrera pregunta: Quines dues actrius interpreten a la Avispa a Ant-Man y la Avispa?, la resposta correcta era Evangeline Lilly i Michelle Pfeiffer. I la guanyadora ha estat la Marina Borràs de Barcelona.

Felicitats!

DIJOUS 21 DE JUNY

Disponible el Ningú no és perfecte 17x41 (Especial Cobra Kai)

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 18 al 24 de juny. Obrim amb l'espai d'estrenes, aquesta setmana amb Con amor, Simon, Tully i Hereditary. A continuació un especial Cobra Kai. Debat apassionat sobre aquesta sèrie que combina nostàlgia i modernitat a parts iguals. Una meravella de sèrie analitzada en una emotiva i imprescindible tertúlia amb les cançons de Poison, Ratt, Boston, Queen, etcètera com a fil conductor. Seguim amb detalls inèdits de producció que segur que no coneixeu. Tanquem amb notícies i el càsting complert de Once Upon a Time in Hollywood.

Els estudiants del Cobra Kai i el Miyagi Do que s'ha reunit aquesta setmana són l'Ignasi Arbat, en Jacint Casademont, en Bernat Costa i la Marta Sanz amb en David Callahan Ruiz d'estrella convidada.

 

DIJOUS 14 DE JUNY

Disponible el Ningú no és perfecte 17x40 (Especial Jurassic World: El regne caigut i The Conjuring)

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte de l'11 al 17 de juny. Aquesta setmana especial Jurassic World: El regne caigut. Comentem i debatem sobre la cinquena pel·lícula de la saga Jurassic Park. Comentem l'empremta del director J.A. Bayona en la pel·lícula, la situació de la pel·lícula dins la saga, el guió, els efectes especials, els intèrprets, etcètera. A la segona part del programa ens endinsem dins l'univers The Conjuring amb en Francesc Morales i parlem dels casos dels Warren que s'han adaptat al cinema i de la influència de James Wan.

L'equip de paleontòlegs doctorats que s'ha reunit aquesta setmana està format per l'Ignasi Hammond Arbat, la Marta Dearing Sanz i en Pau Grant Garriga.

 

DIJOUS 7 DE JUNY

Disponible el Ningú no és perfecte 17x39

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 4 al 10 de juny. Obrim amb les estrenes d'aquesta setmana i la vinent, amb un previ especial sobre Jurassic World: El regne caigut. A l'espai de crítica portem Los Extraños: Cacería noctura i Cargo. A les xafarderies, Benedict Cumberbatch és també un heroi en la vida real. A l'espai de sèrie comenten, sense majors espòilers la segona temporada de Jessica Jones. Tanquem amb les còmics amb el repàs del més venuts l'últim mes als Estats Units.

Presentat i dirigit per l'Ignasi Arbat, aquesta setmana amb l'Aram Bonmatí i la Marta Sanz.

 

DIJOUS 31 DE MAIG

Disponible el Ningú no és perfecte 17x38 (Especial Han Solo: Una historia de Star Wars)

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 28 de maig al 3 de juny. Aquesta setmana especial Han Solo. Una historia de Star Wars. Integral dedicat a fer un anàlisi crític sobre la pel·lícula del jove Solo. Els millors moments, el repartiment, els personatges, el guió, la direcció de Ron Howard, la música i molt més. Tot amb un munt d'espòilers. Esteu avisats.

Els contrabandistes que s'han reunit aquesta setmana són l'Ignasi Arbat, l'Aram Bonmatí, en Jacint Casademont, l'Agus Izquierdo i la Marta Sanz.

 

DIJOUS 31 DE MAIG

Sorteig del lot de còmics Marvel gentilesa de Panini Cómics

Entre tots els que ens envieu un correu electrònic a l’adreça ningunoes@outlook.com, i contesteu correctament a la següent pregunta, entrareu en el sorteig d’un magnífic lot de còmics de l’editorial Panini amb les seves darreres novetats. La pregunta és: Quines dues actrius interpreten a la Avispa a Ant-Man y la Avispa? És imprescindible que indiqueu el vostre nom i cognoms i la població des d’on ens escolteu. Teniu de temps fins al 26 de juny. El sorteig es farà en el  programa de la setmana del 25 de juny a l'1 de juliol. El guanyador també rebrà un correu electrònic confirmant que ha estat premiat i haurà de fer-nos arribar la seva adreça postal per tal de fer-li arribar el premi.

A la darrera pregunta: Quin és la plat Tex-Mex preferit de Deadpool?, la resposta correcta és la chimichanga. I el guanyador ha estat en Marc Alcàntara de Barcelona.

Felicitats!

DIJOUS 24 DE MAIG

Disponible el Ningú no és perfecte 17x37 (Especial Deadpool 2)

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 21 al 27 de maig. Avui amb molt de Deadpool 2! Abans obrim amb la prèvia de Han Solo. Una historia de Star Wars. Us expliquem tota la problemàtica del rodatge. A continuació, repassem les estrenes d'aquesta setmana i la vinent com Blanco perfecto, Salyut-7, héroes en el espacio Los extraños: Cacería nocturna.  I ara sí, Deadpool 2. Comentem la nostra opinió de la pel·lícula de la FOX, els nous personatges i millors acudits. Seguim amb la campanya de promoció de la pel·lícula i l'aportació de Ryan Reynolds a la saga.

Els mercenaris que s'han reunit aquesta setmana són l'Ignasi Arbat, en Jacint Casademont i la Marta Sanz.

 

DIJOUS 17 DE MAIG

Disponible el Ningú no és perfecte 17x36

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 14 al 20 de maig. Tornen les estrenes fortes, aquesta setmana obrim amb l'esperada Deadpool 2, i també amb Lean on Pete i Borg McEnroe. A les notícies, Marvel a punt per Los Eternos i Ms. Marvel. A l'espai de crítica, comentem Verdad o reto i The Wall. Us oferim un especial Harry Dean Stanton, arran de l'estrena de Lucky. A l'espai de sèries portem la ressenya de Cobra Kai, continua la llegenda de Karate Kid. Tanquem amb l'espai de còmics, avui us recomanem Lo que más me gusta son los monstruos d'Emil Ferris.

Els senseis que s'han reunit aquesta setmana són l'Ignasi Arbat, en Jacint Casademont, l'Aram Bonmatí i la Marta Sanz.

 

DIJOUS 10 DE MAIG

Disponible el Ningú no és perfecte 17x35

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 7 al 13 de maig. Obrim amb l'espai d'estrenes, aquesta setmana Verdad o reto i The Wall. A les notícies, les primeres informacions de Vengadores 4 i novetats en les pel·lícules d'Star Trek. A l'espai de crítica portem Isla de perros. A continuació, especial Mindhunter. Comencem amb els actors i actrius protagonistes: Jonathan Groff, Holt McCallany i Anna Torv. A continuació repassem la història real dels detectius i repassem els criminals reals protagonistes amb en Francesc.

Els investigadores forenses que s'han reunit aquesta setmana són l'Ignasi Arbat, en Jacint Casademont, en Francesc Morales i la Marta Sanz.

 

DIJOUS 4 DE MAIG

Disponible el Ningú no és perfecte 17x34 (Especial Vengadores: Infinity War)

Ja podeu descarregar el Ningú no és perfecte del 30 d'abril a 6 de maig. Aquesta setmana visitarem la lluna de Tità, Nova York, Wakanda i Nivadellir. Ho heu encertat, això és l'especial Vengadores: Infinity War. Us avisem, el programa d'aquesta setmana està ple d'espòilers des del minut u, així que us recomanem que no l'escolteu fins que no l’hàgiu vist. Tocarem els aspectes i impressions generals, el dolent, Thanos, l'humor, les sensacions del públic, la direcció dels germans Russo, millors escenes i moments, personatges, la trama i sobretot, el final. Quin final.

Els venjadors que s'han reunit aquesta setmana són l'Ignasi Arbat, l'Aram Bonmatí i la Marta Sanz.

 

Més antigues

 
Subscripció Podcast: