Pàgina d´iniciPagina d´inici

Contacte

Aula de cant.Expressió corporal, eutonia i sensopercepció.Cursos intensius.Mestres convidats.Teatre per a cantants.Organització d´espectacles.Organització de concerts.Lloguer de sala.Repertori Barroc amb Jordi Domènech. Enllaços a altres webs.Pàgina principal

 

Tenor

Nascut a Barcelona, realitza els estudis de clarinet al Conservatori Municipal de Barcelona. Paral·lelament estudia cant i Història de l’Art. A partir del 1993 prossegueix els estudis de cant a la Guildhall School of Music and Drama de Londres amb Rudolf Piernay i David Pollard, on es gradua l’any 1997 i finalitza el Post-grau d’òpera el 1999. Actualment és professor de cant dels Conservatoris de Girona, de Igualada i de .

Ha participat en diverses produccions operístiques a Gran Bretanya amb companyies com English National Opera, European Chamber Opera (I Quattro Rusteghi), Clonter Opera (Carmen), Palace Opera (La Navarraise), Garden Opera (Le Nozze di Figaro), al American Music Festival al Barbican Centre amb Ariane de Martinu i amb la primera audició a Anglaterra de The Aspern Papers d’Argento i al Festival de Dartington amb Don Giovanni; a Alemanya (Rappresentatione di anima, et di corpo), al Teatro Real i al Gran Teatre del Liceu amb La Capella Reial de Catalunya en L’Orfeo de Monteverdi. Ha actuat al Festival de Vantaa a Finlàndia amb la Capella de Ministrers, en el Retablo de Maese Pedro de Falla (OCC/Manel Valdidieso), en La Creació de Haydn (JONC/Josep Pons), en la Passió segons San Joan d’Arvo Pärt a L’Auditori de Barcelona (Jordi Casas), en el Dido & Aeneas de Purcell amb Early Opera Company i amb Estil Concertant al Palau de la Música de València. Ha fet recitals a Londres (St James’-Piccadilly, St John’s-Smith Square), Brighton, Cardiff, França i arreu de Catalunya.

Debuta l’any 2000 al Gran Teatre del Liceu Don Quijote en Barcelona de J. L. Turina, posteriorment a Sabadell amb Il Telemaco de F. Sor i a l’Auditorio Nacional amb El Messies de Händel. En la present temporada del Gran Teatre del Liceu ha cantat Chaplitsky en la producció de La Dama de Piques de Txaikovski i Una Cosa Rara de V. Martín i Soler al Palau de la Música de València. Recentment ha enregistrat un CD amb el Ensemble Elyma (G. Garrido) amb un programa de Tonadillas Escénicas pel segell K617.

Es membre del Ensemble L’Albera, guanyador del Concurso de Música Antiga de Sevilla.

Contacte

.