Pagina d´inici
Contacte

 

Mezzosoprano

Nascuda a Barcelona, inicià els seus estudis musicals amb Àngel Soler. Més tard va seguir cursos de flauta dolça amb Lorenzo Alpert, i estudià Història Moderna i Contemporània a la Universitat Autònoma de Bellaterra.

Ha realitzat els estudis de cant amb Carme Bustamante al Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona i ha treballat amb Dolors Aldea i Dolors Cortès. També ha rebut consells de Victoria de los Angeles, Niccolai Gedda, Ian Burnside, Kamal Khan, Emma Kirkby, Enedina Lloris, Luciana Serra i sobretot d’Enriqueta Tarrés.

Ha actuat en diversos concerts com a solista entre les quals destaquem la seva intervenció en l'espectacle Escenes d'Òpera amb L'Òpera de cambra de Sant Cugat realitzat als auditoris de Sant Cugat, Lleida i Torroella de Montgrí. També ha interpretat el paper de l'Hostalera del “Giralvolt de Maig” d'Eduard Toldrà i en la temporada 2001-2002, el paper solista de Maliarda en l’òpera “La Fattuchiera” de Vicenç Cuyàs en el Gran Teatre del Liceu de Barcelona.

Forma part del quartet Enjòlit grup vocal amb el que té enregistrat un disc juntament amb Luki Guri.

Actualment codirigeix i pertany al Cor del Gran Teatre del Liceu des de la temporada 1982-83.

Contacte


 
   
Pàgina d´inici Aula de cant. Expressió corporal, eutonia i sensopercepció. Cursos intensius. Mestres convidats. Teatre per a cantants. Organització d´espectacles. Organització de concerts. Lloguer de sala. Repertori Barroc amb Jordi Domènech. Enllaços a altres webs. Pàgina principal