Pàgina d´iniciPagina d´inici

Contacte

Aula de cant.Expressió corporal, eutonia i sensopercepció.Cursos intensius.Mestres convidats.Teatre per a cantants.Organització d´espectacles.Organització de concerts.Lloguer de sala.Repertori Barroc amb Jordi Domènech. Enllaços a altres webs.Pàgina principal

 

Professora de tècniques corporals

Es graduà a la Escuela Nacional de Danza de la República Argentina amb el títol de Profesora Nacional de Expresión Corporal. Es formà en Dansa Expressiva i Moderna amb María Fux, en Expresió Corporal per a nens amb Perla Jaritonsky, en Contact-Dance amb Alma Falkerberg i en Sensopercepción y Eutonía amb Patricia Stokoe i Gerda Alexander.

Es graduà a la Asociación Argentina de Sicodrama com a Auxiliar de Técnica de Sicodrama i Auxiliar de Sicodanza. A Catalunya es formà amb Blandine Calais-Germain en Anatomía del Movimiento.

Dóna classes de Tècniques Corporals en el G.E.P (Grup d'Extensió Psicodramàtica) per a docents, artistes i terapèutes. Coordina grups d'Expressió Corporal, Sensopercepció i Eutonia des de l'any 1978.

Actualment codirigeix on imparteix classes de tècniques corporals; és professora de L'Institut del Teatre de Barcelona en el Departament de tècniques corporals i ha col.laborat en el Departament de Teràpia Familiar de l'Hospital de Sant Pau, impartint classes de tècnica corporal a metges i Psicòlegs.

També a , dóna classes de treball corporal per a músics instrumentistes i cantants.

Telèfon 93 205 13 80 mlombardo@vaimberg.e.telefonica.net