Pagina d´inici
Contacte

 

Tenor

Nascut a Novelda (Alacant), inicia els seus primers estudis musicals a l’acadèmia de la Societat Musical de la seva ciutat. Posteriorment ingressa al Conservatori Superior de Música d’Alacant i obté el títol de professor de flauta travessera; més tard també hi realitza els seus primers estudis de cant. Posteriorment continúa la seva carrera al Conservatori de Vilaseca (Tarragona) amb la soprano Enriqueta Tarrés i el repertorista Alan Branch.

Va ser nomenat monitor del programa “Música a l’escola” de la Conselleria d’Educació on va conèixer a fons els mètodes pedagògics de Kodaly, Orff i Dalcroze i entre els anys 1990 i 1993 va dirigir i presentar concerts didàctics, destacant els realitzats amb l'Orquestra de Granada.

Ha realitzat diversos cursos de direcció d’orquestra i cor i també d’interpretació i tècnica vocal amb mestres com ara Ian Baar, Miguel Zanetti, Enedina Lloris, Isabel Penagos, Kamal Khan, Carlos Chausson, Ross Craigmile i Emma Kirkby.

De les seves actuacions més recents com a solista, destaquem la interpretació del Requiem de Cimarosa i el Mesíes de Haendel amb l’Orquestra “Ciutat d’Elx”, els recitals lírics realitzats per la provincia d’Alacant i les escenes d’òpera interpretades al Teatre Municipal d’Alcañiz (Teruel), l’homenatge a Ruperto Chapí al tetre Chapí de Villena i la interpretació de la Serenade per a tenor, trompa i corda de Benjamin Britten per la provincia d’Alacant.

Durant tres temporades ha dirigit l’Orfeón Noveldense Solidaridad i per més de deu anys ha impartit classes de flauta travessera i cant coral al Conservatori Professional de Novelda (Alacant).

Actualment canta al cor del Gran teatre del Liceu després d’haver guanyat les oposicions de la temporada 2000-2001 per a la plaça de tenor del cor del Gran Teatre del Liceu.

Contacte


 
   
Pàgina d´inici Aula de cant. Expressió corporal, eutonia i sensopercepció. Cursos intensius. Mestres convidats. Teatre per a cantants. Organització d´espectacles. Organització de concerts. Lloguer de sala. Repertori Barroc amb Jordi Domènech. Enllaços a altres webs. Pàgina principal