Pagina d´inici
Contacte

 

Contratenor

Nascut a Manlleu (Barcelona), estudia piano a l’Escola de Música de Vic, a l’Estudi Àngel Soler i al Conservatori Superior de Música de Barcelona i cant a la Royal Academy of Music i a la Guildhall School of Music and Drama.

Ha actuat amb els principals cors i orquestres de Catalunya a més de les orquestres barroques de Salamanca i Sevilla, les Orquestres Simfòniques de Córdoba, d’Euskadi i de Sevilla, amb els grups Orphenica Lyra, Europa Galante, La Colombina, Early Opera Company, London Baroque i Al Ayre Español i als principals festivals europeus (Glyndebourne, Innsbruck, Utrecht, Granada, Cuenca, Viena i Amsterdam entre d’altres).

Ha participat en l’estrena de Passione Secondo Matteo d’Adriano Guarnieri i de l’òpera Tat’jana de Corghi, tot pel Teatro alla Scala de Milà.

Debuta a Catalunya amb un rol operístic amb Orfeo ed Eurídice de Gluck per l’Òpera de Sabadell i al Gran Teatre del liceu l’any 2001 amb Giulio Cèsare de Handel. Ha cantat, a més, al Gran Teatre del Burdeus, el Teatre Massimlo de Palerm, a l’Auditorio Nacional de Madrid, la Maestranza, feu el recital d’obertura del Festival de Torroella de Montgrí i la inauguració del Teatre Lliure amb el paper protagonista de l’òpera L’adéu de Lucrècia Borgia de Carles Santos.

Alguns dels seus propers compromisos el portaran a cantar a Viena, Brussel·les, Praga i Paris, Israel, altra vegada al Gran Teatre del Liceu i al Japó amb Europa Galante.

Ha rebut premis de piano, composició i cant (Premi al millor contratenor del Concurs Internacional de Cant Francesc Viñas 1997).

Contacte

.


 
   
Pàgina d´inici Aula de cant. Expressió corporal, eutonia i sensopercepció. Cursos intensius. Mestres convidats. Teatre per a cantants. Organització d´espectacles. Organització de concerts. Lloguer de sala. Repertori Barroc amb Jordi Domènech. Enllaços a altres webs. Pàgina principal