Pagina d´inici
Contacte

 

Soprano


Estudià llengua i literatura clàssiques a la Universitat i cant a Londres amb Jessica Cash.

S’ha especialitzat en música del renaixement i el barroc fins al classicisme de Mozart, justament quan la veu es consideraba l’instrument suprem de comunicació del text.

Començà la seva carrera actuant amb grups com el Cor Monteverdi, The Consort of Musicke, The Taverner Players i The Academy of Ancient Music, amb els quals va adquirir una sòlida base per a la seva reconeguda carrera com a solista.

Emma Kirkby ha actuat en els auditoris més importants d’arreu del món i sota la batuta de grans directors com ara Gardiner, Hogwood, Pinoch, etc i ha enregistrat més d’un centenar de CD i video.

Actualment, a part de la seva activitat artística, imparteix cursos de tècnica vocal i interpretació a la Guildhall School of Music and Drama de Londres i cursos intensius arreu del món. Contractada per L'Estudi, ha impartit cursos intensius en tres ocasions així com tres concerts al Palau de la Música Catalana i a Torroella de Montgrí.

Contacte

.


 
   
Pàgina d´inici Aula de cant. Expressió corporal, eutonia i sensopercepció. Cursos intensius. Mestres convidats. Teatre per a cantants. Organització d´espectacles. Organització de concerts. Lloguer de sala. Repertori Barroc amb Jordi Domènech. Enllaços a altres webs. Pàgina principal