Pàgina d´iniciPagina d´inici

Contacte

Aula de cant.Expressió corporal, eutonia i sensopercepció.Cursos intensius.Mestres convidats.Teatre per a cantants.Organització d´espectacles.Organització de concerts.Lloguer de sala.Repertori Barroc amb Jordi Domènech. Enllaços a altres webs.Pàgina principal

 

Tenor

Va nèixer a Olot (Girona), i va començar ben aviat els estudis musicals i de cant a la “Schola Cantorum” del seu col.legi de Girona.

Posteriorment va completar la seva formació musical a Barcelona al Conservatori del Liceu, al Conservatori Municipal i al Mozarteum de Salzburg.

Ha dirigit diverses corals polifòniques i va estar 10 anys director de l’Escolania del Sagrat Cor dels PP.JJ. de Barcelona, tasques que l’han fet assolir una sòlida formació musical.

L’any 1972 fou guardonat amb el Premi de Música Espanyola al Concurs Internacional “Francesc Viñas”, i el 1974 va guanyar el primer premi del concurs d’òpera del Mozarteum de Salzburg. El gener del 1973 va debutar al Gran Teatre del Liceu en l’òpera “Vinatea”, i en aquest mateix teatre hi ha cantat Pagliaci, Lucia di Lamermoor, Otello, L’Italiana in Algeri, Gianni Schicchi, Don Pasquale, Parisina d’Este, Falstaff, L’Elisir d’Amore, Il Barbiere di Siviglia, etc.

El 1979 va debutar al Metropolitan de Nova York amb Don Pasquale i en posteriors temporades Il Barbiere di Siviglia, Falstaff, L’elisir, i Rigoletto (les dues darreres en substitució de Luciano Pavarotti). Ha cantat a La Scala, Torino, Roma, Verona, Parma, Napoli, Trieste, Bologna, Firenze, RAI, Catania, Modena, Pesaro, Viena, Graz, Hatberg, Hamburg, München, Bonn, Hannover, Stuttgart, Düsseldorf, Berlin, Madrid, Bilbao, Oviedo, Metropolitan, Carnegie Hall, San Francisco, Los Angeles, Buenos Aires, Chile, Caracas, Praga, etc. Ha col.laborat amb prestigiosos mestres i directors com ara Claudio Abbado, James Levine, Carlo Mª Giulini, Nevil Marriner, Maurizio Pollini, Ralf Weikert, Cobos, Marbà, etc.

.

Contacte