Pàgina d´iniciPagina d´inici

Contacte

Aula de cant.Expressió corporal, eutonia i sensopercepció.Mestres convidats.Teatre per a cantants.Organització d´espectacles.Organització de concerts.Lloguer de sala.Repertori Barroc amb Jordi Domènech. Enllaços a altres webs.Pàgina principal.

 

 

CURS INTENSIU DE CANT ESTIU

DATES A DETERMINAR  juliol

Matins de dilluns a divendres

Curs intensiu de cant pensat per a fer un treball intens i individual. Tres setmanes que:

Per als alumnes d'iniciació poden servir per valorar si realment els pot interessar fer un treball vocal regular durant l'any, per aprendre les primeres nocions de respiració, impostació i aplicació al cant, etc

Pels alumnes que presentin algún dubte o problema vocal com ara els cantants de corals, els mestres i oradors en general, pot suposar un reforç i un incentiu per millorar tècnicament i resoldre els petits problemes que es presenten en el dia a dia del desenvolupament de la seva professió o de la seva afició.

Pels cantants de nivell mig o superior es tractaria d'un període intensiu per a preparar obres pendents i repassar problemes tècnics.

Aquesta és una proposta que parteix sobretot d'un treball individual entre mestra i alumne. És una ocasió per a fer un treball diari que ens permeti realment treure el màxim profit de les lliçons de cant.

El curs té una duració de tres setmanes; tot i així, cada alumne pot decidir a quantes setmanes es vol matricular.

Més informació i inscripcions els matins al telèfon 649 941 940

Contacte