Pàgina d´iniciPagina d´inici

Contacte

Aula de cant.Expressió corporal, eutonia i sensopercepció.Cursos intensius.Mestres convidats.Teatre per a cantants.Organització d´espectacles.Organització de concerts.Lloguer de sala.Repertori Barroc amb Jordi Domènech. Enllaços a altres webs.Pàgina principal

 

Baix- Bariton

Nascut a Saragossa, inicià els seus estudis a la Escuela Superior de Canto de Madrid amb Lola Rodríguez de Aragón. Posteriorment, viatja als Estats Units per ampliar estudis i obtè el "Master of Music" a la Universitat de Michigan.

Començà la seva carrera a San Diego (U.S.A.) amb el paper de Masetto de "Don Giovanni", i posteriorment cantà amb les principals companyies dels Estats Units: Pittsburgh, Boston, Miami, New York City Opera, etc. En l'àmbit europeu ha actuat en els teatres més importants: Staatsoper de Viena, Zurich, Scala de Milano, Liceu de Barcelona, Teatro de la Zarzuela de Madrid, etc.

Ha cantat amb nombrosos artistes de primera línia com ara Mirella Freni, Montserrat Caballé, Ileana Cotrubas, Beverly Shills, Plácido Domingo, Ruggiero Raimondi, Luis Lima i un llarg etcètera.

En el seu repertori habitual trobem sobretot "Barbiero di Siviglia", "La Forza del Destino", "Don Giovanni", "La cenerentola", "L'Elisir d'Amore", "L'Italiana in Algeri", "Cosí fan Tutte", "Manon Lescaut", "Adriana Lecouvreur", "La Fille du Régiment", "Don Pasquale" y "Le Nozze di Figaro".

Ha estat dirigit en vàries ocasions per N.Harnoncourt (Nozze di Figaro i Cosí fan Tutte) i ha participat en las grabacions de "El gato Montés" amb Domingo, Pons i Berganza, i "La Francisquita" amb Domingo. En video laser-disc ha grabat també "La belle Hélène" i "Le Nozze di Figaro" amb N.Harnoncourt.

Contacte