Pàgina d´iniciPagina d´inici

Contacte

Aula de cant.Expressió corporal, eutonia i sensopercepció.Cursos intensius.Mestres convidats.Teatre per a cantants.Organització d´espectacles.Organització de concerts.Lloguer de sala.Repertori Barroc amb Jordi Domènech. Enllaços a altres webs.Pàgina principal

 

Soprano

Nascuda a Barcelona, va fer els seus estudis al Conservatori Municipal d’aquesta ciutat amb Concepció Callao. Va debutar al Teatre del Liceu i ha cantat als principals teatres d’òpera d’Europa, Amèrica i el Japó.

Del seu extens repertori cal destacar sobretot la interpretació de les obres cabdals de Verdi com Otello, Don Carlo i el Requiem; Der Rosenkavalier de R.Strauss; de Mozart, Don Giovanni en el paper de Donna Anna; La Bohème, Butterfly, etc.

Ha estrenat les òperes Spleen de Xavier Benguerel, Èdip i Iocasta de Josep Soler i El Caballero Indiscreto de Luis de Pablo, entre altres. Ha realitzat també una important carrera com a intèrpret de Lied i Oratori i posseeix el títol de “Kammersängerin” de la Staatsoper de Berlín i el Premi al millor Intèrpret Català.

Actualment realitza la seva tasca docent al Conservatori de Vila-seca (Tarragona) ), el Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona i és col.laboradora habitual a l’Escola d’Òpera de Sabadell.

.

Contacte