Pàgina d´iniciPagina d´inici

Contacte

Aula de cant.Expressió corporal, eutonia i sensopercepció.Cursos intensius.Mestres convidats.Teatre per a cantants.Organització d´espectacles.Organització de concerts.Lloguer de sala.Repertori Barroc amb Jordi Domènech. Enllaços a altres webs.Pàgina principal

 

 

Montserrat Benet Pugès: Mezzosoprano del Cor del Gran Teatre del Liceu Salvador Parron Conus: Tenor professor als conservatoris de Girona i Igualada Josep Lluís Moreno Belda: Tenor del Cor del Gran Teatre del Liceu

A l'aula de cant de dirigida per Montserrat Benet, s'imparteixen classes particulars de cant des de Iniciació i Grau elemental fins a Grau Mig i Superior.

També oferim classes de tècnica vocal per a mestres, actors, oradors i cantants de Cor, i en general a totes les persones que desitgin desenvolupar la seva veu.

En el cas de corals o grups vocals establerts, oferim classes als locals d'assaig per tal de fer un treball col.lectiu i també individual, treballant en estreta col.laboració amb els directors de cada formació.

Treballem la veu a partir de qualsevol estil musical (òpera, musical, cançó popular, etc...) sempre i quan no es comprometi la salut vocal dels alumnes.

En qualsevol de les modalitats, la primera classe de prova és gratuïta per tal que els interessats coneguin de primera mà el nostre mètode de treball i perquè el mestre valori les aptituds, dificultats i/o els diversos problemes de salut vocal dels nous alumnes.

CLASSE GRATUÏTA DE PROVA
Demaneu hora al telèfon 93 217 15 44 estudimeister@gmail.com